em pi4 az bih prepora4ala mlako po4ivka ili ne6to ot sorta puk ako ne e iz4eznala lubovta vsi4ko 6te se opravi
ot li4en opit ti kazvam(momi4e na 17 g sam) za 8 mse4na vrazka na 2-3 pati mi e idvalo da se otkaja ei taka za raznoobrazie za6toto mi lipsvat mn ne6ta koito moje da napravi edno neobvarzano momi4e . 1-viq pat se otkazah zarqzah pr si za 1 sedmica no lubovta i negovoto tarpenie ni sabra i si bqhme mn 6tastlivino sled izvesno vreme pak mi se priiskva po4iv4ica i hem ne iskam da go zagubq hem si iskammoito-da si praqv kvot si iskam bez da se saobrazqvam s nqkoi.. na momenti i az ne znam kakvo konkretno iskam oba4e...,normalno e spored men za edna seriozna i dalga vrazka a kvo da kajem za va6ta 4 god,a tv a4e ne se haresvat s makati e dosta koftii kagota iznikne nqkav problem vav varzkata vi nqkva malka dori pri4ina v koqto tq da poiska da se razdelite tva za maika ti avtomati4no se pribqva i stavat 2 ili pove4e pri4ini...koeto ne e na dobre
ako e nqkva svobodolubiva kat men ne e lesno da q vkara6 da jivete zaedno i az iskam s pr za da sme o6te pove4e vreme zaedno -da imame pove4e vreme za izrazqvana na lubovta ni , no posle kat se zamislq e po dobre taka
nz pi4 pogovorete si opitai se da e razbere6 i ako se naloji si daite po4ivka i se moli da se varne pak (''ako obi4a6 ne6to tvoe pusni go da izleti,ako se varne zna4i naistina e tvoe'')
6tom ti e kzala 4e i e tapo... ako naitina darji6 na neq i ne iska6 da q zagubi6,po dqvalite npravi ne6to ,napravi vsi4ko koeto se seti6 4e 6te i haresa otidete nqkade na novo mqsto naprevate ne6to novo Zaedno,(ne da pavite pove4e ne6ta ot obiknoveno,a novi ne6ta koito ne ste pravili vse o6te)raznoobrazieto e izklu4itelno vajno za edna dalga vrazka postarai se da ne i i sku4no s teb za6toto e veroqtno da te smeni s nqkoi koito 6te i dade tva koeto i lipsva s teb ,pitai q za kakavo si me4tae otadvna.. nakarai e da se zabvalqva istinski s teb pravete 6antavi ne6ta. za6to sam sigurna 4e ako se stigne do nai gadnoto (da se razdelite) mn 6te te e qd 4e ne si napravil neobhodimoto za da spasi6 vrazkata si Deistvai!
i Uspeh
a ina4e moje da dade6 o6te mlako info za vrazkata vi.. za po to4ni saveti