.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен
    Град
    sofiq

бодигардове

града ни е малък.имахме само една дискотека-да я наре4ем Б. аз и моята приятелка нямаме 18,охраната оба4е ни пуска6е докато...веднъж казаха 4е искат да спят с нас.ние отказахме и те пове4е не ни пуснаха.откриха друга дискотека в града.отидохме там-един от охраната хареса то4но мен и ми взе номера.опитах да не го дам,но той каза 4е пак 6те го намери.постоянно под4ертава6е 4е нямаме годините.днес пихме кафе,свестен е на 22,държа се добре и иска да съм му гадже.НО АЗ НЕ ИСКАМ.ако оба4е ни спрат и от тази дискотека,няма воб6те каде да ходим какво да правим.плс дайте план.как да останем в добри отно6ения с този с който излизам,без да имам ни6то об6то с него.?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Ем мацка ем те боли,ем те сърби. Ако искаш да ходиш на дискотека,ще търпиш да те е*е,ако искаш да запазиш достойнството си,ще си стойш вкъщи.
    Ти си решаваш,ако го харесваш опитай,ако не не му се давай само за едната дискотека.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Супер фен
    Град
    sofiq
    az ne iskam da s eprodavam za ednata diskoteka,no ina4e v petak ve4er nqma kade da ida.izlizah s edno mom4e i toi vika haide na diskoteka (vsi4kite mu fr otidoha tam)i az e ne moga.ako kaja ve4e i za tazi diskoteka taka.vsi4ki se sabirat tam vse az li da sym samotn ai da sym si v nas ne e 4estno,vqrno tozi ne iska samo sex ot men,no prosto ne mi e priqten i e edin takuv qk.az mrazq tezi bianaboli .prosto iskam da se zabavlqvam,mlada sum,a da ne moga da hodq v nito ednata diskoteka;(

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    az ne iskam da s eprodavam za ednata diskoteka,no ina4e v petak ve4er nqma kade da ida.izlizah s edno mom4e i toi vika haide na diskoteka (vsi4kite mu fr otidoha tam)i az e ne moga.ako kaja ve4e i za tazi diskoteka taka.vsi4ki se sabirat tam vse az li da sym samotn ai da sym si v nas ne e 4estno,vqrno tozi ne iska samo sex ot men,no prosto ne mi e priqten i e edin takuv qk.az mrazq tezi bianaboli .prosto iskam da se zabavlqvam,mlada sum,a da ne moga da hodq v nito ednata diskoteka;(
    ем не знам тогава,сложно е. Аз не бих го направила,само заради едната вечер.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Маями
    Мислиш,че ще забелязват като ходиш ан дискотека..доста детско и ограничено мислене извади ти.. ми като нещеш да те е*е прайш си купона у вас..не мога да разбера къде е проблема..а онова момче което те кани на дискотека..не може ли да кже две думи на бодигарда..аз бих се оплакала в някоя институция.. :/ Тва си е сексуално изнудване все пак..не е шега работа..особенно както казваш че са якички младежите

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от life_in_loud
    Мислиш,че ще забелязват като ходиш ан дискотека..доста детско и ограничено мислене извади ти.. ми като нещеш да те е*е прайш си купона у вас..не мога да разбера къде е проблема..а онова момче което те кани на дискотека..не може ли да кже две думи на бодигарда..аз бих се оплакала в някоя институция.. :/ Тва си е сексуално изнудване все пак..не е шега работа..особенно както казваш че са якички младежите
    oh probvali sme koi li ne da ni vkara i pari sa davali 50lv samo ednata da vleze i ne 6tat.nikoi ni6to ne moje da im kaje.tozi koito poiska da spi s nas v parvata diskoteka e 6efa na ohranata,drugiqt sa6to

Guest
    Ako si na 17 chakai do 18 a ako si pod 17 ili 16 vuobshte nqma za kakvo da govorim.

Просто изчакай до 18 и си гледай кефа без да те интересуват бодигардовете на някви дискотеки

Супер фен
    Град
    sofiq
    na 16i polovna sym.abe 17 bez nqkolko meseca.lo6oto e 4e ako re6at mogat da ne ni puskat i sled 18 godini.vinagi mogat da namerqt pri4ina...te sa 6efovete na ohranata

na 16i polovna sym.abe 17 bez nqkolko meseca.lo6oto e 4e ako re6at mogat da ne ni puskat i sled 18 godini.vinagi mogat da namerqt pri4ina...te sa 6efovete na ohranata
    Напротив !Не могат да ти кажат да не влизаш в дискотеката след като имаш годините.Все пак това е обществено място!
    Ти какво да не се самонавиваш да спиш с тоя едрия ,че да можеш да ходиш на дискотека ..ало балоните я се осъзнай нали ако спиш с единия ще има и още охрана след него!!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    ne ne sa samonavivam.prosto iskam ne6to kato plan,nz.kak da go nakaram sam da me othvarli i posle da mu e guzno i da me puska

мм каде си тръгнала на 16 по дискотеки за лица над 18 ... ем замисли се така си е толкова ли няма други забавления в твоя град

Цитирай Първоначално написано от koman
    мм каде си тръгнала на 16 по дискотеки за лица над 18 ... ем замисли се така си е толкова ли няма други забавления в твоя град
    Я ти разкажи за китките какво стана

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    A bravo kifla kaza li i go na malkata.
    Zа avtorkata:Znachi ne moga da shvana..ti za edna diskoteka shte si jertvash dostoinstvoto,imeto i reputaciqta?!Da ne govorim,che kato trugnesh s nego ili po-losho spish s nego posle shte trqbva i nqkoi ot drugite da te mine,da ne kajem vsichkite?!Osuznai se malko.Mirni si na zadnika za edna godina.Shte izlizash kude drugade da idesh.Tolkova li ne mojesh bez tva disko?!Shte me izvinqvash ama shte si kaja napravo:za mene si maloletna kurvichka ako prespish samo za da idesh na diskoteka kudeto pak shte te gledat vsichki momcheta sus sushtata cel...aman ot gazarki..
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    A bravo kifla kaza li i go na malkata.
    Zа avtorkata:Znachi ne moga da shvana..ti za edna diskoteka shte si jertvash dostoinstvoto,imeto i reputaciqta?!Da ne govorim,che kato trugnesh s nego ili po-losho spish s nego posle shte trqbva i nqkoi ot drugite da te mine,da ne kajem vsichkite?!Osuznai se malko.Mirni si na zadnika za edna godina.Shte izlizash kude drugade da idesh.Tolkova li ne mojesh bez tva disko?!Shte me izvinqvash ama shte si kaja napravo:za mene si maloletna kurvichka ako prespish samo za da idesh na diskoteka kudeto pak shte te gledat vsichki momcheta sus sushtata cel...aman ot gazarki..
    PoisoNGirL е тва е да си на 18 и никой не може да ти каже какво да правиш Ама и ти заби с мнение опаа k*** rulz цаиси rulz

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    E che kakvo kazvam si...Az kato bqh na 16 si sedqh u nas za da ne mi kazva koi kakvo da pravq.Ako nqkoi sega mi kaje taka direktno mu teglq edna zvuchna..sha si seda u nas..ama nqma da stana kurva za ednata diskoteka
    Puk i bez tva sum umrqla za chalgaaaaaaaaaaaaaa
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето

Re: бодигардове

града ни е малък.имахме само една дискотека-да я наре4ем Б. аз и моята приятелка нямаме 18,охраната оба4е ни пуска6е докато...веднъж казаха 4е искат да спят с нас.ние отказахме и те пове4е не ни пуснаха.откриха друга дискотека в града.отидохме там-един от охраната хареса то4но мен и ми взе номера.опитах да не го дам,но той каза 4е пак 6те го намери.постоянно под4ертава6е 4е нямаме годините.днес пихме кафе,свестен е на 22,държа се добре и иска да съм му гадже.НО АЗ НЕ ИСКАМ.ако оба4е ни спрат и от тази дискотека,няма воб6те каде да ходим какво да правим.плс дайте план.как да останем в добри отно6ения с този с който излизам,без да имам ни6то об6то с него.?
    Хм... кво да кажа, първо казваш че града е малък, но все пак в профила ти пише че си от София... Ся кво София малък град ли е, или просто лъжеш... Не че тва има значение, просто забелязах... Щом като си почти на 17 най-добре да изчакаш до 18... Пък за едната дискотека не си струва да си дадеш тялото и да се самоунижиш... Ся прави квото намериш за добре, но аз препоръчвам да си намериш някой така доста як познат, който да дойде като придружител и да те защити ако рече нещо да става..
    Айде приятен ден и успех! : )

Град
    София
    Имаш право да го съдиш за сексуален тормоз !!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от kakaomen
    Имаш право да го съдиш за сексуален тормоз !!!
    bih iskala no nqma li taka da si navle4a troini nepriqtnosti,puk i kak 6te dokaja.;( tezi sa vliqtelni

Град
    София
    Отиди още веднъж при тях и запиши всичко което казват на джи ес ем-а ти, псоле в полицията. А ако са толкова влиятелни, както казваш, тогава според мен трябва да се примириш и да не ходиш на дискотеката още малко.

Повече от фен
    Той не може да те насили да правиш нещо, което не искаш, заради тъпата дискотека.Ти явно си непълнолетна и той се възползва.Мога да кажа само, че ако не искаш да правиш нещо, не го прави.По-добре на кафе вместо в дискотека обвързана с човек, който не харесваш.Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от koman
    Я ти разкажи за китките какво стана
    eпа кво да ти казвам освен че цяла вечер бяхме насаме айде да не спамя излишно темата на момичето

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Aia
    Ako si na 17 chakai do 18 a ako si pod 17 ili 16 vuobshte nqma za kakvo da govorim.
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    София
    Да бе верно в София от кога има 2 дискотеки оО
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен
    Град
    sofiq
    napisala sym go,6toto moje nqkoi da se doseti koq sym ako sloja istinskiq mi grad

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си