.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    HaSkoVo
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    az ne iskam da s eprodavam za ednata diskoteka,no ina4e v petak ve4er nqma kade da ida.izlizah s edno mom4e i toi vika haide na diskoteka (vsi4kite mu fr otidoha tam)i az e ne moga.ako kaja ve4e i za tazi diskoteka taka.vsi4ki se sabirat tam vse az li da sym samotn ai da sym si v nas ne e 4estno,vqrno tozi ne iska samo sex ot men,no prosto ne mi e priqten i e edin takuv qk.az mrazq tezi bianaboli .prosto iskam da se zabavlqvam,mlada sum,a da ne moga da hodq v nito ednata diskoteka;(
    еми тогава няма да казваш използвай го казвай му само кафета кафета излизайте дърапай се праи се на интересна и така... използвай го
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Град
    Dreamland Varna
    Следващия път като отивате на дискотека се облечете като хипарки и не си слагайте много грим. Може да не ви познаят и да ви пуснат

Сега сериозно обаче... Това наистина е много гадно. Не се сещам какъв съвет бих могла да ти дам. Освен известно време да не ходите на дискотека..
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    v edno sypersko grad4e

Re: бодигардове

Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Цитирай Първоначално написано от gazarka
    града ни е малък.имахме само една дискотека-да я наре4ем Б. аз и моята приятелка нямаме 18,охраната оба4е ни пуска6е докато...веднъж казаха 4е искат да спят с нас.ние отказахме и те пове4е не ни пуснаха.откриха друга дискотека в града.отидохме там-един от охраната хареса то4но мен и ми взе номера.опитах да не го дам,но той каза 4е пак 6те го намери.постоянно под4ертава6е 4е нямаме годините.днес пихме кафе,свестен е на 22,държа се добре и иска да съм му гадже.НО АЗ НЕ ИСКАМ.ако оба4е ни спрат и от тази дискотека,няма воб6те каде да ходим какво да правим.плс дайте план.как да останем в добри отно6ения с този с който излизам,без да имам ни6то об6то с него.?
    Хм... кво да кажа, първо казваш че града е малък, но все пак в профила ти пише че си от София... Ся кво София малък град ли е, или просто лъжеш... Не че тва има значение, просто забелязах... Щом като си почти на 17 най-добре да изчакаш до 18... Пък за едната дискотека не си струва да си дадеш тялото и да се самоунижиш... Ся прави квото намериш за добре, но аз препоръчвам да си намериш някой така доста як познат, който да дойде като придружител и да те защити ако рече нещо да става..
    Айде приятен ден и успех! : )
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Ооо, хич не слушай другите мнения, разтваряй краката пред Mr Мускул и всеки петък са разбиваш в диското хаххаха момиче ако съм на теб ще се засрамя как може за тия 17 години да не си научила нищо от живота, как няма ценности, достойнство ала- бала само дискотеки, момчета и е**не... еххх, браво, браво все с същия дух!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Ооо, хич не слушай другите мнения, разтваряй краката пред Mr Мускул и всеки петък са разбиваш в диското хаххаха момиче ако съм на теб ще се засрамя как може за тия 17 години да не си научила нищо от живота, как няма ценности, достойнство ала- бала само дискотеки, момчета и е**не... еххх, браво, браво все с същия дух!
    АМа ще стигне далече с уменията, които ще научи

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Pone shte q puskat v diskotekite bezproblemno ako ne drugo
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Монтана
    Тая история що ли не ми се вярва да е истина...

ква газарка си ти дет не даваш да те ебат ма, ти си тъпа кифла мифла явно

а майкооо..толкова ли е важна тая дискотека???? съмнявам се това да е единственото място където можете да си прекарате добре..ако е така значи проблема си е във вас..ако го отрежеш нема да ходите повече..ужас..как ли ще го преживеете?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Е ти ще си много тъпа ако се чукаш за едната дискотека...

Добре. Той нали уж не искал само секс от теб, ако е малко по-свестен, няма да има6 проблеми, дори и да му откаже6. О6те пове4е, ти за едната дискотека ли си? Като ти е неприятен, просто ходи по купон4ета. 4е не си излязла петък... Не, не... Просто не знам как го преживява6... Аз съм на 17 и от 15-16 годи6на съм по заведенията и трябва да ти кажа, 4е сега не ми се ходи никаде. За всяко не6то си има време. Просто в един момент ти писва. Всяка ве4ер на едно и съ6то място, вижда едни и съ6ти лица (и аз не съм от много голям град, но имаме пове4е заведения )... Сега ходя на у4или6те и работя. Имам достатъ4но време и за излизане, но нямам желание. Просто ми стана безинтересно. По-добре из4акай докато си навър6и6 18 и по4вай да ходи6 кадето иска6... Нали ти казах... всяко не6то с времето си...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

e

gazariata iska jertvi , rano ili kusno shte triabva vse pak da e...esh niakoi za da si zapazish nivata na guzaria , da produljish da si na grebena na guzarskata vulna . .

Град
    ...В МоЯтА мАЛкА ... мЕчтА...
    Щом не искаш,ако мислиш,че само едно е*бане ще оправи,той ще иска повече и повече....Аз съм все още на 15 и си хода,когато искам дайе ж събота се прибрах сутринта,но но това беше така с една моя приятелка...Излязоха и той искаше постоянно...сЕкс и само СЕкс...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си