- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бодигардове
еми тогава няма да казваш използвай го казвай му само кафета кафета излизайте дърапай се праи се на интересна и така... използвай гоПървоначално написано от gazarka
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Следващия път като отивате на дискотека се облечете като хипарки и не си слагайте много грим. Може да не ви познаят и да ви пуснат![]()
Сега сериозно обаче... Това наистина е много гадно. Не се сещам какъв съвет бих могла да ти дам. Освен известно време да не ходите на дискотека..![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
+1Първоначално написано от Зелената фея на отбора
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ооо, хич не слушай другите мнения, разтваряй краката пред Mr Мускул и всеки петък са разбиваш в диското хаххаха момиче ако съм на теб ще се засрамя как може за тия 17 години да не си научила нищо от живота, как няма ценности, достойнство ала- бала само дискотеки, момчета и е**не... еххх, браво, браво все с същия дух!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
АМа ще стигне далече с уменията, които ще научиПървоначално написано от sladko_dete
![]()
ква газарка си ти дет не даваш да те ебат ма, ти си тъпа кифла мифла явно
а майкооо..толкова ли е важна тая дискотека???? съмнявам се това да е единственото място където можете да си прекарате добре..ако е така значи проблема си е във вас..ако го отрежеш нема да ходите повече..ужас..как ли ще го преживеете?![]()
Е ти ще си много тъпа ако се чукаш за едната дискотека...
Добре. Той нали уж не искал само секс от теб, ако е малко по-свестен, няма да има6 проблеми, дори и да му откаже6. О6те пове4е, ти за едната дискотека ли си? Като ти е неприятен, просто ходи по купон4ета. 4е не си излязла петък... Не, не... Просто не знам как го преживява6... Аз съм на 17 и от 15-16 годи6на съм по заведенията и трябва да ти кажа, 4е сега не ми се ходи никаде. За всяко не6то си има време. Просто в един момент ти писва. Всяка ве4ер на едно и съ6то място, вижда едни и съ6ти лица (и аз не съм от много голям град, но имаме пове4е заведения)... Сега ходя на у4или6те и работя. Имам достатъ4но време и за излизане, но нямам желание. Просто ми стана безинтересно. По-добре из4акай докато си навър6и6 18 и по4вай да ходи6 кадето иска6... Нали ти казах... всяко не6то с времето си...
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
gazariata iska jertvi , rano ili kusno shte triabva vse pak da e...esh niakoi za da si zapazish nivata na guzaria , da produljish da si na grebena na guzarskata vulna .![]()
![]()
.
Щом не искаш,ако мислиш,че само едно е*бане ще оправи,той ще иска повече и повече....Аз съм все още на 15 и си хода,когато искам дайе ж събота се прибрах сутринта,ноно това беше така с една моя приятелка...Излязоха и той искаше постоянно...сЕкс и само СЕкс...