Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Цитирай Първоначално написано от gazarka
града ни е малък.имахме само една дискотека-да я наре4ем Б. аз и моята приятелка нямаме 18,охраната оба4е ни пуска6е докато...веднъж казаха 4е искат да спят с нас.ние отказахме и те пове4е не ни пуснаха.откриха друга дискотека в града.отидохме там-един от охраната хареса то4но мен и ми взе номера.опитах да не го дам,но той каза 4е пак 6те го намери.постоянно под4ертава6е 4е нямаме годините.днес пихме кафе,свестен е на 22,държа се добре и иска да съм му гадже.НО АЗ НЕ ИСКАМ.ако оба4е ни спрат и от тази дискотека,няма воб6те каде да ходим какво да правим.плс дайте план.как да останем в добри отно6ения с този с който излизам,без да имам ни6то об6то с него.?
Хм... кво да кажа, първо казваш че града е малък, но все пак в профила ти пише че си от София... Ся кво София малък град ли е, или просто лъжеш... Не че тва има значение, просто забелязах... Щом като си почти на 17 най-добре да изчакаш до 18... Пък за едната дискотека не си струва да си дадеш тялото и да се самоунижиш... Ся прави квото намериш за добре, но аз препоръчвам да си намериш някой така доста як познат, който да дойде като придружител и да те защити ако рече нещо да става..
Айде приятен ден и успех! : )
+1