.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 211
    Цитирай Първоначално написано от godevil317
    Много се надявам, че някоя вечер ще вляза във форума, ще благодаря отново на всички и ще кача снимки на някое момиче, с което съм си изкарал приятно.
    Мисля, че на този етап в живота съм постигнал и имам абсолютно всичко, от което се нуждая с едно единствено изключение. Липсващият елемент в пъзела е именно тази „сродна душа”, която искам да намеря. Чуството да си на косъм от пълното щастие и да не можеш да го постигнеш е ужасно. Не мислех, че съм песимист, ама май съм си точно такъв и почвам да се отчайвам, че никога няма да се получи ...
    Благодаря на всички за съветите, ако някой от тях проработи, ще има специални награди : ) Продължавайте в същия дух, бих се радвал да има активност по темата, пък току-виж станало нещо ...
    Незнам защо но в твоята история припознавам себе си ..в смисъл имал съм гаджета и то не малко, но от доста време насам съм в суша абсолютно същия съм като теб и като социален статус и като мислене и като всичко което си написал ..само дето аз съм на 18 и мен не ме плашеше в началото ама вече взе да ме хваща страх и още повече че живея в малък град и всеки ден виждам едни и същи лица, вярно сега вече и кола имам ама тва нищо не променя... незнам някой проклел ли ме е или просто лош късмет, пък не съм някой сдухан да кажеш, напротив даже
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

az sum na 19 nqmal sum priqtelka,beden sum,ne podurjam namazan vun6en vid,mrazq cigani,turci i drugi takiva bokluci,mrazq su6to i feshioni i pedal4eta.kato vurvq po ulicite mi se povru6ta za6toto vsi4ki sa ednakvo izglejda6ti roboti.ne znam kak 6te si namerq priqtelka,no znam 4e principite mi sa po-vajni

e,ni6to,parite i drehite,povqrvai mi vuob6te ne sa vsi4ko...vajno e kak se darji6 s horata,misleneto ti ,sarceto ti...
    ..........................
    ....oooO...............
    ..... (....)................
    ......)../....Oooo.....
    .....(_/.....(.. ..).......
    ...............)../........
    ..............(_/....... ..
    ...........................

kifla написа:
    Здравей ,
    по описанието на това какъв си ми изглеждаш момче уж на място .Но сега не бива пред едно момиче да претиндираш например с парите си или с скъпи дрешки и т.н.Да ние харесваме сладките и добре изглеждащи момчета ,но не винаги това е най- най- важното за едно момиче.Аз например съм на 18 години и чесно казано ми е писнало от момченца уж излязли от корицата на някое списание,Предпочитам приятеля ми да е добре изглеждащ ,но в никакъв случей надувалко с модни дрешки.Понякога едно момиче търси в момчето разбиране ,общи интересе ,той да се държи мило и грижовно с нея ,да и прави подаръци с повод и без повод и просто да е с нея ..а не мацките да са винаги около него .Също така за да си хванеш сериозна приятелка мисля ,че трябва да посещаваш места където има не само красиви ,но и поне малко интелигентни момичета .
    Чесно казано сегашния ми приятел отговаря на вси1ките ми изисквания за момче и всичко стана от един бъзик и общи познати.Защо не пробваш да се запознаеш с някоя приятелка от компанията на твои приятели или нещо подобно .Потруди се малко.Помисли къде може да откриеш подходящото момиче и действай!Успех!
    +1
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Като 4етох кво си писал, 4есно много ми заприли4а на обява във вестник Просто бъди по-об6тителен. Запознавай се с нови моми4ета. Дръж се добре с тях, но не им позволявай да ти се ка4ват на главата(казвам го, за6тото ние сме си такива... когато някой се държи ок с нас и просто запо4ваме да прекаляваме )
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

здравей,
    Първо искам да те посъветвам съвсем приятелски, като малко по-голям от теб, да не прибързваш много със сериозните вързки. Още си малък, има да си поживееш, да научиш едни-две неща за момичетата от не чак толкова сериозни връзки - демек хвани си гадже, но не залагай сичките си мечти и надежни да някое момиче, а просто си прекарвай добре. Повярвай ми още не искаш да се обвързваш сериозно!!!
    И след тази мисъл ще ти кажа, къде се крие проблемът ти според мен. Прекалено си затворен, да не кажа срамежлив. Едва ли не очакваш хубавите дрехи и скъпите парфюми да те запозначт с момичето и да я направят твоя, което няма да се случи (поне ако си говорим за възка.. за някоя забивка обаче ще свършат перфектна работа). Тези неща найстина са добър страт, показват че имаш стил и чрез тях мн лесно можеш да хванеш окото на едно момиче, обаче от тук трябва да си поемеш без тяхна помощ, трябва да си общителен и до известна степен забавен(ама не само за себеси, ами и за околните). Когато забележиш, че някое момиче се е впечатлило от външния ти вид (което се забелязва лесно) е момента да се запознаеш с нея.. доста е лесно, когато вече те е забелязала... а ако това ти да отидеш те притеснява, тогава начина е да се държиш по-предизвикателно, даже малко нагло, но не и надменно или наперено (когато осетиш баланса сам ще се очудиш на ефекта), било то с погледи или малки жестове.. така можеш възбудиш любопитство в нея и тя да дойде да се запознае с теб, при което вече работата ти е опечена на 70%... трябва да си наистина голямо дърво, за да развалиш нещата... но пак трябва да общуваш с нея и да не гледаш от високо или да парадираш с това колко си умен или с парите на мама и тати... даже може да вкараш малко самоирония, в комплек със самочувствие е добра комбинация

абееееее.... малко като лекция го написах, амааа..... тва е... дано да ти помогне нещо от написаното

Град
    над морето
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Просто се опитай да бъдеш по-общителен, намери си повече приятели, дори и да не можеш да ги наречеш истински. Също се шегувай с момичетата, те харесват забавни момчета..

Излизай, гледай, зарибявай... има време не се впрягай!
    +1

здравей,
    Първо искам да те посъветвам съвсем приятелски, като малко по-голям от теб, да не прибързваш много със сериозните вързки. Още си малък, има да си поживееш, да научиш едни-две неща за момичетата от не чак толкова сериозни връзки - демек хвани си гадже, но не залагай сичките си мечти и надежни да някое момиче, а просто си прекарвай добре. Повярвай ми още не искаш да се обвързваш сериозно!!!
    И след тази мисъл ще ти кажа, къде се крие проблемът ти според мен. Прекалено си затворен, да не кажа срамежлив. Едва ли не очакваш хубавите дрехи и скъпите парфюми да те запозначт с момичето и да я направят твоя, което няма да се случи (поне ако си говорим за възка.. за някоя забивка обаче ще свършат перфектна работа). Тези неща найстина са добър страт, показват че имаш стил и чрез тях мн лесно можеш да хванеш окото на едно момиче, обаче от тук трябва да си поемеш без тяхна помощ, трябва да си общителен и до известна степен забавен(ама не само за себеси, ами и за околните). Когато забележиш, че някое момиче се е впечатлило от външния ти вид (което се забелязва лесно) е момента да се запознаеш с нея.. доста е лесно, когато вече те е забелязала... а ако това ти да отидеш те притеснява, тогава начина е да се държиш по-предизвикателно, даже малко нагло, но не и надменно или наперено (когато осетиш баланса сам ще се очудиш на ефекта), било то с погледи или малки жестове.. така можеш възбудиш любопитство в нея и тя да дойде да се запознае с теб, при което вече работата ти е опечена на 70%... трябва да си наистина голямо дърво, за да развалиш нещата... но пак трябва да общуваш с нея и да не гледаш от високо или да парадираш с това колко си умен или с парите на мама и тати... даже може да вкараш малко самоирония, в комплек със самочувствие е добра комбинация

абееееее.... малко като лекция го написах, амааа..... тва е... дано да ти помогне нещо от написаното
    Това се казва наистина изчерпателен отговор. Благодаря на всички за съветите.

Иначе защо да не очаквам момичето да направи първата стъпка? В наши дни момичетата определено са много по-отворени от момчетата и намирам това за напълно нормално ...

Град
    Варна
    От къде си?

Град
    In The Clouds :)
    Hi
    Az p1k mislq da te pos1vetvam kato 4ovek na tvoq ak1l(gledam,4e sme na edna I s16ta v1zrast).P1rvo iskam da kaja ,4e napravo ti se v1zhi6tavam(ako opisanieto e istinsko-predpolagam,4e e)Malko sa mom4etata(daje I momi4etata-v dne6no vreme pove4eto sa ligli I k....i),koito mislqt kato teb-tova e edno ot ne6tata,razli4ava6ti te ot drugite.Trqbva da se gordee6 s tova,koeto si,no ne se v1zgordqvai prekaleno mn,za6toto ljubovta I gordostta trudno mogat da se s14etaqt.6te ti kaja 1 ne6to,koeto sig 6te te razo4arova ,no istinata e takava:to Maybe we have to meet a few wrong people before meeting the right one so that when we finally meet the right person, we will know how be grateful for that gift(nadqvam se,4e moje6 da si go prevede6-izglejda6 mi inteligenten)Ni6to ne stava ot p1rviq p1t,prosto ima nujda ot malko vreme.S vremeto idva I opita.
    Otnosno tova kak da se d1rji6 s momi4etata...hm......b1di sebe si ,ne podrajavai na nikgo-tova e adski t1po I drazni, ama mn drazni momi4etata.Ne se pravi na g1zar,(a spored edin moi s1u4enik-g1Sar :) )na velik.Kolkoto do tova dali momi4etata pravqt p1rvata kra4ka-mi zavisi – ako tq vidi,4e ti proqvqva6 pone malko interes k1m neq(pod formata na zaka4ki,na leki nameci ili prosto edna usmivka)moje bi 6te se osmeli da te zagovori(problema e ,4e pove4eto ot nas ne iskat da go pravqt prosto za6toto gi e strah mom4eto da ni se izsmee v o4ite-kolkoto I da ne iskam da go vqrvam ima I takiva maloumnici).Kak da si hvane6 gadje?Hm..........ob6tuvai pove4e s momi4etata,(po kuponi,diskoteki)ako p1k ne si sviknal kato za na4alo skype e 4udesen na4in,4rez koito moje6 svobodno da si govor6 s momi4etata,bez da se pritesnqva6,bez da zaekva6 I da se iz4ervqva6:).I 6te vidi6 kak 6te svikne6,nqma da ti pravi vpe4atlenie sled vreme.Ako v skype(awe nqma zna4enie k1de)momi4eto se 6eguva s teb,6eguvai se I ti,ne se spi4ai,ne se otdr1pvai, za6toto napravi6 li go nqkolko p1ti I tq 6te se otdr1pne.Primerno ako s v lo6o nastroenie I tq te pita kak si -otgovori I ,spodeli.....qvno I puka za teb.6tom se 6eguva s teb I si govorite ima veroqtnost da te....haresva primerno.
    Sega nz dali nqkoga si haresval dadeno momi4e( ili ne6to pove4e ot haresvane)i ako ni6to ne se e polu4ilo ,ne zad1lbavai,prosto prod1lji:When the door of happiness closes,another opens,but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us.Taka 4e vnimavai da ne ti se slu4i to4no tova.(Sr ,4e 6te go kaja oba4e ponqkoga vie mom4etata ste prosto slqpi-ne vijdate ,4e nqkoi okolo vas vi obi4a,s14uvstva vi,grija go e za vas-vie prost ste si naumili nqkakva tam malka ligla I tova e.B1dete po-razumni,oglejdaite se.)Ako p1k si haresa6 nqkoq-riskuvai ,kaji I,ni6to nqma da zagubi6.
    E az mai priv1r6vam-gledam 'malko' se ulqh s1s s1vetite:)Ne6to kato ese se polu4i.Nadqvam se da s1m pomognala pone malko s moite glupost.6te ti stiskam palci da sre6tne6 nqkoq,koqto 6te te zaslujava,a ne da te pravi na maimuna,da te v1rti na malkoto si pr1st4e:).Ne zabravai 4e: Love comes to those who still hope although they've been disappointed, to those who still believe although they've been betrayed, need to love those who still love although they've been hurt before. Posleden s1vet:RISKUVAI:Dream what u want to dream;go where u want to go;be what u want to be,because u have only one life and one chance to do all the things u want to do. Ako s1vetite podeistvat pi6i:);):).Nadqvam se da ne s1m vi otek4ila mn.Sr,4e ne pisah o6te vednaga,no edva ot v4era imam registraciq.

PS:Izvinqvaite,4e izpolzvam tolkova citati,no taka mi e po-lesno da izrazq sebe si.:)
    Good Luck!

When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

Град
    Izvinqvaite za t1piq v1pros,no nali s1m nova-kak se slagat emotikonkite i za6to edni ne6ta v gorniq tekst ne mi se pod4ertaha,v1preki 4e napravih to4no tova? :? :-k
    When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}

Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Здравей ,
    по описанието на това какъв си ми изглеждаш момче уж на място .Но сега не бива пред едно момиче да претиндираш например с парите си или с скъпи дрешки и т.н.Да ние харесваме сладките и добре изглеждащи момчета ,но не винаги това е най- най- важното за едно момиче.Аз например съм на 18 години и чесно казано ми е писнало от момченца уж излязли от корицата на някое списание,Предпочитам приятеля ми да е добре изглеждащ ,но в никакъв случей надувалко с модни дрешки.Понякога едно момиче търси в момчето разбиране ,общи интересе ,той да се държи мило и грижовно с нея ,да и прави подаръци с повод и без повод и просто да е с нея ..а не мацките да са винаги около него .Също така за да си хванеш сериозна приятелка мисля ,че трябва да посещаваш места където има не само красиви ,но и поне малко интелигентни момичета .
    Чесно казано сегашния ми приятел отговаря на вси1ките ми изисквания за момче и всичко стана от един бъзик и общи познати.Защо не пробваш да се запознаеш с някоя приятелка от компанията на твои приятели или нещо подобно .Потруди се малко.Помисли къде може да откриеш подходящото момиче и действай!Успех!
    Съгласен см с теб, има време... и моля те друг път не пиши с такъв цвят на буквите щот' едва го прочетох
    Любовта е най-важното на света

Ае човек не съм някой богаташ(не бих отказал но .. ) снимка моя незнам как да кача но аз поне отивам при момичето и нЗ как да ти го обесня почвам да се базикам(Но Не базиците да са отправени към нея смисал недей да я базикаш за недостатаците и ) и поне при мен се получава незнам дали съм красив или грозен ето мои снимки http://www.impulse.bg/BaHkO_KeLeSha виш и сам прецени какво да правиш УСПЕХ
    Надеждата Умира последна

na kratko ''budi sebe si''
    Любовта е най-важното на света

Princess_Daisy каза:
    Hi
    Az p1k mislq da te pos1vetvam kato 4ovek na tvoq ak1l(gledam,4e sme na edna I s16ta v1zrast).P1rvo iskam da kaja ,4e napravo ti se v1zhi6tavam(ako opisanieto e istinsko-predpolagam,4e e)Malko sa mom4etata(daje I momi4etata-v dne6no vreme pove4eto sa ligli I k....i),koito mislqt kato teb-tova e edno ot ne6tata,razli4ava6ti te ot drugite.Trqbva da se gordee6 s tova,koeto si,no ne se v1zgordqvai prekaleno mn,za6toto ljubovta I gordostta trudno mogat da se s14etaqt.6te ti kaja 1 ne6to,koeto sig 6te te razo4arova ,no istinata e takava:to Maybe we have to meet a few wrong people before meeting the right one so that when we finally meet the right person, we will know how be grateful for that gift(nadqvam se,4e moje6 da si go prevede6-izglejda6 mi inteligenten)Ni6to ne stava ot p1rviq p1t,prosto ima nujda ot malko vreme.S vremeto idva I opita.
    Otnosno tova kak da se d1rji6 s momi4etata...hm......b1di sebe si ,ne podrajavai na nikgo-tova e adski t1po I drazni, ama mn drazni momi4etata.Ne se pravi na g1zar,(a spored edin moi s1u4enik-g1Sar )na velik.Kolkoto do tova dali momi4etata pravqt p1rvata kra4ka-mi zavisi – ako tq vidi,4e ti proqvqva6 pone malko interes k1m neq(pod formata na zaka4ki,na leki nameci ili prosto edna usmivka)moje bi 6te se osmeli da te zagovori(problema e ,4e pove4eto ot nas ne iskat da go pravqt prosto za6toto gi e strah mom4eto da ni se izsmee v o4ite-kolkoto I da ne iskam da go vqrvam ima I takiva maloumnici).Kak da si hvane6 gadje?Hm..........ob6tuvai pove4e s momi4etata,(po kuponi,diskoteki)ako p1k ne si sviknal kato za na4alo skype e 4udesen na4in,4rez koito moje6 svobodno da si govor6 s momi4etata,bez da se pritesnqva6,bez da zaekva6 I da se iz4ervqva6.I 6te vidi6 kak 6te svikne6,nqma da ti pravi vpe4atlenie sled vreme.Ako v skype(awe nqma zna4enie k1de)momi4eto se 6eguva s teb,6eguvai se I ti,ne se spi4ai,ne se otdr1pvai, za6toto napravi6 li go nqkolko p1ti I tq 6te se otdr1pne.Primerno ako s v lo6o nastroenie I tq te pita kak si -otgovori I ,spodeli.....qvno I puka za teb.6tom se 6eguva s teb I si govorite ima veroqtnost da te....haresva primerno.
    Sega nz dali nqkoga si haresval dadeno momi4e( ili ne6to pove4e ot haresvane)i ako ni6to ne se e polu4ilo ,ne zad1lbavai,prosto prod1lji:When the door of happiness closes,another opens,but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us.Taka 4e vnimavai da ne ti se slu4i to4no tova.(Sr ,4e 6te go kaja oba4e ponqkoga vie mom4etata ste prosto slqpi-ne vijdate ,4e nqkoi okolo vas vi obi4a,s14uvstva vi,grija go e za vas-vie prost ste si naumili nqkakva tam malka ligla I tova e.B1dete po-razumni,oglejdaite se.)Ako p1k si haresa6 nqkoq-riskuvai ,kaji I,ni6to nqma da zagubi6.
    E az mai priv1r6vam-gledam 'malko' se ulqh s1s s1vetiteNe6to kato ese se polu4i.Nadqvam se da s1m pomognala pone malko s moite glupost.6te ti stiskam palci da sre6tne6 nqkoq,koqto 6te te zaslujava,a ne da te pravi na maimuna,da te v1rti na malkoto si pr1st4e.Ne zabravai 4e: Love comes to those who still hope although they've been disappointed, to those who still believe although they've been betrayed, need to love those who still love although they've been hurt before. Posleden s1vet:RISKUVAI:Dream what u want to dream;go where u want to go;be what u want to be,because u have only one life and one chance to do all the things u want to do. Ako s1vetite podeistvat pi6i.Nadqvam se da ne s1m vi otek4ila mn.Sr,4e ne pisah o6te vednaga,no edva ot v4era imam registraciq.

PS:Izvinqvaite,4e izpolzvam tolkova citati,no taka mi e po-lesno da izrazq sebe si.
    Good Luck!

Единственото, което мога да кажа след такъв отговор, е адмирации! Не те познавам, но съм убеден, че и интелигентните момичета като теб не се срещат често.
    Много благодаря за всички съвети, определено имах нужда някое момиче да сподели смислено мнение по темата. Страхотни цитати.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми май проблема ти е, че прекалено много му мислиш... Ама сериозно ти говоря... Не го прави тва фикс идея и такам... То от самосебе си ще се получи...
    The reasons of love... <3

Повече от фен
    ami to momi4eto nqma da doide samo pri tebe i to da ti predloji, haresai si nqkoi momi4e,ako ne se poznavate li4no se zaoiznaite, lafete se i kat si staneto po blizki i predloji! uspeh4e dano da si nameri6 gaje

Град
    :) :wink: Mn se radvam,4e s1vetite mi sa ti haresali i 4e misli6 mnenieto mi za smisleno.Ako trqbva da s1m 4estna(ne mi se smeite ,molq vi)mi trqbvaha okolo 2 4asa :D ,za da kaja vsi4ko ,koeto mislq po temata.(Vseki moje da napi6e po 1 izre4enie i da te zareje,no celta ne e takava-qvno e vajno 6tom si se prestra6il da spodeli6)E,uvajavam mnenieto i na dr vse pak.Otnovo 6te pomole da ne se smeete :-D - otna4alo te pomislih za edin leko poznat i za tova dosta se zad1lbo4ih. :wink: Hm..btw koq zodiq si ,za da ne se okaje6 moq poznat :D .
    Btw :radvam se,4e nqkoi go e pro4el,za6toto si misleh,4e nqma da mu ob1rnete vnimanie.

Mn se radvam,4e s1vetite mi sa ti haresali i 4e misli6 mnenieto mi za smisleno.Ako trqbva da s1m 4estna(ne mi se smeite ,molq vi)mi trqbvaha okolo 2 4asa ,za da kaja vsi4ko ,koeto mislq po temata.(Vseki moje da napi6e po 1 izre4enie i da te zareje,no celta ne e takava-qvno e vajno 6tom si se prestra6il da spodeli6)E,uvajavam mnenieto i na dr vse pak.Otnovo 6te pomole da ne se smeete - otna4alo te pomislih za edin leko poznat i za tova dosta se zad1lbo4ih. Hm..btw koq zodiq si ,za da ne se okaje6 moq poznat .
    Зодия Близнаци съм .. ако искаш, може да си пишем по-надълго по e-mail-а, аз моя си го казах малко по-нагоре - godevil317@abv.bg
    За мен лично твойто мнение е най-"смисленото" по темата .. :]

Град
    най-"смисленото" по темата .. :]Radvam se [:)] [ :wink ] V1preki 4e ,se okaza ne tozi 4ovek,za kogoto te misleh,tova ne pre4i da si pi6em,kogato imame vreme.Oba4e se 4udq dali da si napi6a mail-a tuk ili napravo da ti pratq pismo [:-k]?

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Извинявам се че така нахълтвам в разговора ви, но искам да припомня че във форум като този може да се ползва опцията, Лично Съобщение. За по катко ЛС.
    С уважение Човекът_с_въпроса! Благодаря !

Oba4e se 4udq dali da si napi6a mail-a tuk ili napravo da ti pratq pismo []?
    Както ти е по-удобно, аз лично нямам претенции. ;]

Град
    :wink: 6te uvaja mnenieto na Човекът_с_въроса, za6toto si e nap1lno prav za zabelejkata.Az malko se uvlqkoh(p1k i ve4e mi se spi).Izvinqvaite. :( :wink: [img][/img]

ako ne si nameri6 gaje do kraq na fevryari (6tot qnyari kaji-re4i svar6i) glavata si reja v smisal obzalagam se 4e kato sa ti pro4eli opisanieto mn momi4eta sa zapo4nali da te presledvat (ti naistina si perfekten) taka 4e spoko lubovta sigyrno se e zasilila s palna sila kam teb
    YcnExu!!! :P
    ..........................
    ....oooO...............
    ..... (....)................
    ......)../....Oooo.....
    .....(_/.....(.. ..).......
    ...............)../........
    ..............(_/....... ..
    ...........................

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ми то и аз си търся гадже,момиче съм на 13 съм и не мога да си намеря.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си