- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си хвана гадже
Как да съм спокойна?Колко века трябва да чакам докато си хвана гадже?
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Първоначално написано от godevil317
АБЕ ТЪП НЕЩАСТНИК , стегни са малко кви са тея женски чувсвеност .
Ако продължаваш да се държиш като женичка доста време ще мине и доста ще си занижиш критерия за момичетата преди да си хванеш приятелка . Или заради паричките някоя "player - ка " ще ти се лепне .
Ако се държиш като по - мъж (така да се изразя) може и да впечатлиш някъде някоя . А после насаме с нея си бъди ако искаш ТУрбо Гей - какъвто се опитваш тука да си ....
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
ЗА всеки случай няма тука да го намериш .... 99 % гаранция .Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Тва,че няма да си намеря тук го знам много добре
Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
а стига .... ся нз ко да кажа ...
здрастииииии
нямам подпис
Всичко с времето си,мамка му...Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
Ми,.............то ти писва да чакаш!![]()
Какво да кажа след такова мнение .. може да не мога да разбера защо още нямам гадже, но още повече не разбирам как някое момиче може изобщо да хареса човек с твоите възгледи?! До колкото разбирам за теб жената е просто някаква добавка към мъжа, "лепва" се за него и той не трябва много много да се привързва към нея ...АБЕ ТЪП НЕЩАСТНИК , стегни са малко кви са тея женски чувсвеност .
Ако продължаваш да се държиш като женичка доста време ще мине и доста ще си занижиш критерия за момичетата преди да си хванеш приятелка . Или заради паричките някоя "player - ка " ще ти се лепне .
Ако се държиш като по - мъж (така да се изразя) може и да впечатлиш някъде някоя . А после насаме с нея си бъди ако искаш ТУрбо Гей - какъвто се опитваш тука да си ....
Не мисля, че в начина ми на мислене и на изразяване има нещо, което би могло да те накара да мислиш, че съм гей, но прочитайки коментара ти достигам до извода, че май ти по душа си п......т
Ем, мацка, за къде си се разбързала?Все пак си на 13, едва ли чакаш от много дълго...Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
Както казаха...всичко с времето си
аммм аз съм честен .Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
Ти още не трябва да се притесняваш особено за това защото си на 13 .
Но има действително хора с голяяяям проблем . Следния :
Критерия им е по - висок от тях самите . И става проблемно .
решение - намираш си някой откровен приятел , приятелка и си говорите по темата . Аз съм разграфил "сексапила" на 100 деления .
100 ест. не съществува , но виж Adriana Lima e 97 . Приятелката ми е 94 (тука съм пристрастен) Аз съм 90 ( щото съм момче и имам да се развивам , мъжете като остаряваме ставаме по - високо число :P .
А средностатистическия човек е - 50 . Тоест по улицата през деня срещаш предимно от десятки до петдесятки , в бара средно от педесятки до деведесятки . Рядко повече .
хахаха тва беше най - тъпия пост , ама наистина така правя![]()
нямам подпис
Да не се притеснявам?Имало време?Защо всичките ми приятелки,които са на 13 имат гаджета,а аз си нямам???
![]()
Първоначално написано от godevil317
стигаааа . Мислиш ли че се засягам ? Ако ми беше наблизо щях да те бацна даже
. Това , че ти се засягаш от коментари на непознати си е твое проблемче .... може би трябва да осмислиш .
Аз пък мисля , че съм бил с много повече момичета и жени от тебе , че да ми пука какво мислиш ти ? Не мислиш ли ?
нямам подпис
предприемчиви момичета .Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
![]()
нямам подпис
Жените само развалят купона
Гадже след 19
сега гледай да си намираш некви забивки
свалка,ако може още нещо екстра... ако не здраве да е
А за тая 13г дето е
та ти вчера сигурно си играла с кукли
Мхм кен+барби=внл
успокой се
тва че другите 13г мърльовци си имат гаджете и сигурно се праят на яки
като пушат в парка не означава че трее да бъдеш като тях
бъди различна!!!
Аз винаги съм мразела куклите и никога не съм имала интерес към тях.А относно моита приятелки,не всички пушат.Тези които не пушат са доста свестни.
kum avtora na temata: 4estno ti kazvam 4udq se kak ne si si nameril gadje 6toto pro4etoh si4ki mneniq po temata i otgovorite ti i ot pruv poled se vijda 4e si mn inteligenten i umen. az sam momi4e na 15 godini i moq problem e su6tiq. nikoga ne sam imala gaje a tolkova mn iskam, za6toto mi pisna ot taq prokleta samota. ne bih kazala 4e sam grozna imam nrmalna viziq, grija se za sebe si, smqtam 4e sam inteligentna, ne sam zubarka no mi puka za ocenkite mi. ot sf sam, ne sam bogata6ka no i bedna ne sam, durja se milo s horata i pak ne razbiram kade e problema. gledai filma The secret i mislq 4e 6te ti pomogne. nqkade iz foruma ima6e tema za negy.ne e prqko svurzan s tova no 6te ti pomogne da ne gubish nadejda. kolkoto i da e paradoksalno az q gubq tolkova 4esto a imeto mi e NADEJDA. uspeh...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
6te nameri6 tvoeto momi4e , tyrsi q![]()
Interesno e 4e nama6 gadje,6tot ot statiqta koqto si napisal mi se struva6 mn inteligienten.I az ne sam zubara,no darja mnogo na uspeha si v daskaloto
ами и аз си хващам супер трудно момиче...и рядко ме търпи повече от месец ама ко да се прави...характера ми е отвратителен![]()
...ама съм споко за всеки влак си има пътници...чакам идеалната жена ахахахахахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka