.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 211
    spokoin0o 6te si nameri6 gadje be:].ti kakt0 se opisva6 ima6 li skype pic4eta ne6tyy :P

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Как да съм спокойна?Колко века трябва да чакам докато си хвана гадже?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Цитирай Първоначално написано от godevil317
    Много се надявам, че някоя вечер ще вляза във форума, ще благодаря отново на всички и ще кача снимки на някое момиче, с което съм си изкарал приятно.
    Мисля, че на този етап в живота съм постигнал и имам абсолютно всичко, от което се нуждая с едно единствено изключение. Липсващият елемент в пъзела е именно тази „сродна душа”, която искам да намеря. Чуството да си на косъм от пълното щастие и да не можеш да го постигнеш е ужасно. Не мислех, че съм песимист, ама май съм си точно такъв и почвам да се отчайвам, че никога няма да се получи ...
    Благодаря на всички за съветите, ако някой от тях проработи, ще има специални награди : ) Продължавайте в същия дух, бих се радвал да има активност по темата, пък току-виж станало нещо ...

АБЕ ТЪП НЕЩАСТНИК , стегни са малко кви са тея женски чувсвеност .
    Ако продължаваш да се държиш като женичка доста време ще мине и доста ще си занижиш критерия за момичетата преди да си хванеш приятелка . Или заради паричките някоя "player - ка " ще ти се лепне .
    Ако се държиш като по - мъж (така да се изразя) може и да впечатлиш някъде някоя . А после насаме с нея си бъди ако искаш ТУрбо Гей - какъвто се опитваш тука да си ....
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Как да съм спокойна?Колко века трябва да чакам докато си хвана гадже?
    ЗА всеки случай няма тука да го намериш .... 99 % гаранция .
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    Wonderland
    Тва,че няма да си намеря тук го знам много добре

Тва,че няма да си намеря тук го знам много добре
    а стига .... ся нз ко да кажа ... здрастииииии
    нямам подпис

Град
    Wonderland

Град
    ibIzAaAa
    Ми то и аз си търся гадже,момиче съм на 13 съм и не мога да си намеря.
    Всичко с времето си,мамка му...

Град
    Wonderland
    Ми,.............то ти писва да чакаш!

Ако продължаваш да се държиш като женичка доста време ще мине и доста ще си занижиш критерия за момичетата преди да си хванеш приятелка . Или заради паричките някоя "player - ка " ще ти се лепне .
    Ако се държиш като по - мъж (така да се изразя) може и да впечатлиш някъде някоя . А после насаме с нея си бъди ако искаш ТУрбо Гей - какъвто се опитваш тука да си ....
    Какво да кажа след такова мнение .. може да не мога да разбера защо още нямам гадже, но още повече не разбирам как някое момиче може изобщо да хареса човек с твоите възгледи?! До колкото разбирам за теб жената е просто някаква добавка към мъжа, "лепва" се за него и той не трябва много много да се привързва към нея ...
    Не мисля, че в начина ми на мислене и на изразяване има нещо, което би могло да те накара да мислиш, че съм гей, но прочитайки коментара ти достигам до извода, че май ти по душа си п......т

Град
    Wonderland

Повече от фен
    Град
    София
    Ем, мацка, за къде си се разбързала?Все пак си на 13, едва ли чакаш от много дълго...
    Както казаха...всичко с времето си

аммм аз съм честен .

Ти още не трябва да се притесняваш особено за това защото си на 13 .

Но има действително хора с голяяяям проблем . Следния :
    Критерия им е по - висок от тях самите . И става проблемно .

решение - намираш си някой откровен приятел , приятелка и си говорите по темата . Аз съм разграфил "сексапила" на 100 деления .
    100 ест. не съществува , но виж Adriana Lima e 97 . Приятелката ми е 94 (тука съм пристрастен ) Аз съм 90 ( щото съм момче и имам да се развивам , мъжете като остаряваме ставаме по - високо число :P .

А средностатистическия човек е - 50 . Тоест по улицата през деня срещаш предимно от десятки до петдесятки , в бара средно от педесятки до деведесятки . Рядко повече .

хахаха тва беше най - тъпия пост , ама наистина така правя
    нямам подпис

Град
    Wonderland
    Да не се притеснявам?Имало време?Защо всичките ми приятелки,които са на 13 имат гаджета,а аз си нямам???

Цитирай Първоначално написано от godevil317
    Какво да кажа след такова мнение .. може да не мога да разбера защо още нямам гадже, но още повече не разбирам как някое момиче може изобщо да хареса човек с твоите възгледи?! До колкото разбирам за теб жената е просто някаква добавка към мъжа, "лепва" се за него и той не трябва много много да се привързва към нея ...
    Не мисля, че в начина ми на мислене и на изразяване има нещо, което би могло да те накара да мислиш, че съм гей, но прочитайки коментара ти достигам до извода, че май ти по душа си п......т
    стигаааа . Мислиш ли че се засягам ? Ако ми беше наблизо щях да те бацна даже . Това , че ти се засягаш от коментари на непознати си е твое проблемче .... може би трябва да осмислиш .

Аз пък мисля , че съм бил с много повече момичета и жени от тебе , че да ми пука какво мислиш ти ? Не мислиш ли ?
    нямам подпис

Град
    Wonderland

Да не се притеснявам?Имало време?Защо всичките ми приятелки,които са на 13 имат гаджета,а аз си нямам???
    предприемчиви момичета .
    нямам подпис

koito t1rsi 6te nameri :P

Жените само развалят купона
    Гадже след 19
    сега гледай да си намираш некви забивки
    свалка,ако може още нещо екстра... ако не здраве да е

А за тая 13г дето е
    та ти вчера сигурно си играла с кукли
    Мхм кен+барби=внл
    успокой се
    тва че другите 13г мърльовци си имат гаджете и сигурно се праят на яки
    като пушат в парка не означава че трее да бъдеш като тях
    бъди различна!!!

Град
    Wonderland
    Аз винаги съм мразела куклите и никога не съм имала интерес към тях.А относно моита приятелки,не всички пушат.Тези които не пушат са доста свестни.

kum avtora na temata: 4estno ti kazvam 4udq se kak ne si si nameril gadje 6toto pro4etoh si4ki mneniq po temata i otgovorite ti i ot pruv poled se vijda 4e si mn inteligenten i umen. az sam momi4e na 15 godini i moq problem e su6tiq. nikoga ne sam imala gaje a tolkova mn iskam, za6toto mi pisna ot taq prokleta samota. ne bih kazala 4e sam grozna imam nrmalna viziq, grija se za sebe si, smqtam 4e sam inteligentna, ne sam zubarka no mi puka za ocenkite mi. ot sf sam, ne sam bogata6ka no i bedna ne sam, durja se milo s horata i pak ne razbiram kade e problema. gledai filma The secret i mislq 4e 6te ti pomogne. nqkade iz foruma ima6e tema za negy.ne e prqko svurzan s tova no 6te ti pomogne da ne gubish nadejda. kolkoto i da e paradoksalno az q gubq tolkova 4esto a imeto mi e NADEJDA. uspeh...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

6te nameri6 tvoeto momi4e , tyrsi q

Град
    Wonderland
    Interesno e 4e nama6 gadje,6tot ot statiqta koqto si napisal mi se struva6 mn inteligienten.I az ne sam zubara,no darja mnogo na uspeha si v daskaloto

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ами и аз си хващам супер трудно момиче...и рядко ме търпи повече от месец ама ко да се прави...характера ми е отвратителен ...ама съм споко за всеки влак си има пътници...чакам идеалната жена ахахахахахаха
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Opitai se v sait za zapoznanstva da si nameri6.... Ina4e ni6to ne trq da promenq6 v sebe si taka kakto se opisa det se vika si idealen...6e doide i tvoito vreme spoko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си