- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си хвана гадже
Хихи , едно надявам се поне 45% смислено мнение![]()
Дълго като .. мене![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Порблема ви е че се взимате насериозно.
парите, добрите оценки и скъпите парфюми са просто подробност. не разчитай на тях да си намериш приятелка.
развивай себе си и не зацикляй толкова много на тоя 'проблем'.
амии..така..прочетох всичките коментари и наистина някои са ти дали мн разумни съвети..ами и аз по едно време бях в такова положение и да ти кажа бях и аз доста отчаяна ..всичко ми беше криво и ужасно.. не съм търсила обаче момче което да е надуто и да се хвали с парите си. за мене по-важно е момче което да е истинско и да не се притеснява да покава същноста си
и го срещнах ..толкова съм благодарна че го срещнах и не мога да си представя да го изгубя.но така стига съм говорила за себе си
.. ами според мен трябва да превъзмогнеш страха си ..и да покажеш какъв си наистина защото от инфото ти ми се струва че си наистина свястно момче просто .. нещо ти пречи да си намериш "сродната душа" ...бъди себе си и не се срамувай да покажеш какъв си наистина.има и момичета които не търсят гъзари и богаташи ..не е вярно че всички са такива.. има такива които търсят истински момчета и сериозни връзки
така че ... бъди себе си ! рано или късно ще я срещнеш и тогава ще знаеш какво е щастие
успех!
Такива мнения донякъде променят мнението ми, че младите хора в България масово деградират. Адмирации и за коментара, и за дадените съвети.Така че , и за теб има светлина в тунела .. една от звездите на небето е твойта и нейната , само остава да намериш с кой ще я гледаш.
Късмет , дано си прочел какво съм писал.
Относно скъпите дрехи и т.н. явно много хора не са ме разбрали правилно - просто имам предвид, че се грижа за външния си вид и не съм се изоставил (ако бях щях да знам защо не мога да си намеря гадже). Иначе изобщо не съм човек, който обича да демонстрира материалното си състояние и да се хвали със скъпи придобивки. Много съм далеч от тея неща.
И стига сте се хвалили, че сте срещнали истинската любов, щото вече направо ще ме депресирате ...![]()
godevil317 Бих искала да ми опишеш съвсем на кратко,какво точно правиш за да си намериш приятелка?
За мнението ти,че в днешно време българските момичета харесвът само "лоши" момчета спор няма.Не си ли простак не те харесват,в това съм се убедила.Аз мисля,че ти си едно много интелигетно момче,което много скоро ще си намери едно също толкова интелигентно момиче,това ти го пожелавам от сърце.Но имам чуството,че ти не правиш нищо по въпроса.
В някой страници от темата много ми приличаха на обяви във вестник или в сайт за запознанства,не само твойте.Имаше няколко момичета,които силно се заинтересоваха от личноста ти,не осъществили някакъв контакт с тях?
Между другото много силно ме заинтересова твоята тема,силно впечатление ми направи,и се опитвам да разбера какъв може да е твоят проблем...продължавам да мисля![]()
Не правя нищо специално, но и не мисля, че е необходимо. Все още не съм се регистрирал в агенция за запознанства, на Миглена Ангелова също не съм писал.godevil317 Бих искала да ми опишеш съвсем на кратко,какво точно правиш за да си намериш приятелка?Смятам, че всичко трябва да се случи до голяма степен от само себе си, а и не знам как да направя първата стъпка, очаквам някое момиче да бъде по-смело. Нали уж съвременните момичета били по-напористи ...
Аз не съм забелязал да има такива, а и никоя не се е опитвала да осъществи сериозен контакт с мен. В този смисъл масово се говори, че повечето момичета били "леки", а аз в действителност не съм видял нищо такова - на мене никога не са ми се натискали ... :]Имаше няколко момичета,които силно се заинтересоваха от личноста ти,не осъществили някакъв контакт с тях?
Първоначално написано от godevil317
Съжелявъм моето момче,но ако наистина чакаш някой друг да свърши твоята работа,още дълго време ще си сам.
А харесваш ли някоя момиче?Ако харесваш направи нещо по въпроса,най-малкото е да покажеш,че имаш симпатии,че може тя да направи първата крачка.
От голям град ли си?Защото,ако не си,това е един вид проблем.Аз живея в малък град в който всички се познаваме,и ако и ти живееш в такова малко населено място,е малко по-тръдно,но не и невъзможно.
Спокойно де, има време! Както сам каза по-добре е всичко да си дойде от само-себе си. Не се отчайвай и този момент ще настъпи но никой не може да ти каже кога, как, къде и т.н. Но все пак щом толкова много искаш момента да е сега, ще ти препоръчам да завързваш повече запознанства нищо че не са истински като другите ти, все пак ще видиш нови хора а и откъде знаеш може една от тях да е "сродната душа"![]()
Определено смятам, че това, че някой не е супер отворен, не е причина той да бъде сам цял живот. Ако единственият ми недостатък е, че не съм достатъчно общителен и не мога да направя първата крачка, не мисля, че заслужавам да бъда сам, просто трябва да срещна по-общителна половинка, с която да се уравновесяваме.Съжелявъм моето момче,но ако наистина чакаш някой друг да свърши твоята работа,още дълго време ще си сам.
И не ми говори на "моето момче" ако си под 40-годишна възраст, не обичам да ме поучават хора на моите години, от тях приемам само приятелски съвети.
Благодаря за съвета, определено умееш да насърчаваш хората ;]Спокойно де, има време! Както сам каза по-добре е всичко да си дойде от само-себе си. Не се отчайвай и този момент ще настъпи но никой не може да ти каже кога, как, къде и т.н. Но все пак щом толкова много искаш момента да е сега, ще ти препоръчам да завързваш повече запознанства нищо че не са истински като другите ти, все пак ще видиш нови хора а и откъде знаеш може една от тях да е "сродната душа"
Съжелявъм,ако мнението ми не ти е допаднало.
Ако не се лъжа,си пуснал темата с цел някой от нас да ти помогне,и да ти каже къде са ти грешките.Ако искреноста ми,не ти допада съжелявам не мога да се харесвам на всички.
Просто ти наистина не си общителен,но това не е най-лошото,по-лошото е,че на теб тази роля ти харесва.
Не може поне един път в живота си да не опиташ да свалиш някоя момиче,опитай поне веднъж поне да знаеш какво е.
Извинявам се,ако "моето момче" не ти харесва,не съм имала за цел да те дразня,напротив един вид исках това да ни сприятели малко,но нещо много остро реагира.
Това е от мен,щом не съм полезна повече няма да изказвам мнения.
Само успех мога да ти пожелая и да бъдеш малко по-смел.
Явно не съм те разбрал правилно, извинявай :]Съжелявъм,ако мнението ми не ти е допаднало.
Ако не се лъжа,си пуснал темата с цел някой от нас да ти помогне,и да ти каже къде са ти грешките.Ако искреноста ми,не ти допада съжелявам не мога да се харесвам на всички.
Просто ти наистина не си общителен,но това не е най-лошото,по-лошото е,че на теб тази роля ти харесва.
Не може поне един път в живота си да не опиташ да свалиш някоя момиче,опитай поне веднъж поне да знаеш какво е.
Извинявам се,ако "моето момче" не ти харесва,не съм имала за цел да те дразня,напротив един вид исках това да ни сприятели малко,но нещо много остро реагира.
Това е от мен,щом не съм полезна повече няма да изказвам мнения.
Само успех мога да ти пожелая и да бъдеш малко по-смел.
Просто искам да получавам съвети, а не упреци и поучения.
Човек се променя трудно, ако можех изведнъж да стана по-общителен, едва ли щях да напиша тази тема.
И все пак продължавам да вярвам, че съществуват момичета, готови да направят първата крачка в една връзка и ще се радвам, ако някои от тях изразят мнение по темата.
Ето съм от момичетата които правят първата крачка,за мен не е проблем да го направя,НО САМО ако момчето покаже някакъв интерес към мен.Първоначално написано от godevil317
Не мога на улицата да свалям всичко живо което ми харесва.
Ако аз съм момиче и тя забележа бих дошла да се запознаем,но само ако и ти от време на време ме поглеждаш и се усмихваш.Или пък идва сервитиора и ми носи питие с репликата "Господина на бара ви черпи,защото сте най-чаровната госпожица в бара",тва е малко като на филмите,но е супер романтично и ако съм момиче и ми допадаш това ще ми направи огромно впечатление.
Ммм подкрепям мнението,че няма проблем в теб според описанието,което си написал,пък и според коментарите ти.Не мога само да разбера защо има значение външния вид?!?!Първо-дори да беше грозен x_X външния вид има МНОГО по-малко значение от това какъв си по характер
И съм сигурна,че ако по характер си добър,МИЛ и забавен и Момичето те опознае-100% ще те хареса
Поне аз съм на това мнение.Не знам може вече на някои да им се струва изтъркано,но не всички хора по света са красиви и умни и т.н.С една дума няма перфектни хора на света и не мисля,че има смисъл да се правим на такива.
Относно това защо си нямаш гадже.1-гадже мисля,че е една страшно тъпа дума лишена от почти всякакъв смисъл.Ако искаш да имаш момиче до себе си,тя първо трябва да е твоя ПРИЯТЕЛКА и ако наистина я харесваш и тя изпитва същото към теб-нещата няма да се променят!Ти още ще си нейн ПРИЯТЕЛ и тя ще е твоя ПРИЯТЕЛКА!Това е пътя към любовтаИ не мисля,че за любовта има граници...Няма,но просто не е препоръчително да е толкова рано,все пак имаме цял живот да живеем
![]()
Мм...относно момичетата...Не мисля,че всички момичета са сега са такива надути идиотки..Може би една голяма част от тях са такива,затормозени от глупавата чалга и безсмислената мода,влачеща ги за носа|(.Има още "нормални" момичета,които просто чакат да намерят своето "нормално" момиче
Това са сродните души,нали?Защото няма смисъл да си момиче,което не е себе си,а някой друг,който ВСИЧКИ да харесват след като може да си момиче,което е СЕБЕ СИ и ЕДНО момче го харесва и обича
А другото-това са приятелите.Не мисля,че ни е нужно повече за този период от живота.
За момчетата:
Ами..за жалост също по-голяма част от момчетата са такива..Петрупани със скъпи дрешки,които се правят на такива каквито не са (Разбира се тяхните половинки са подобните момичета).Просто чалгата и модата са заразили цялата страна!!!НО!!! за радост има и "нормални" момчета
Все още!
Просто трябва да бъдеш себе си!Да си забавен и мил е нещо просто задължително ако искаш да си намериш приятелкаЧата е нещо като "първа крачка".Макар,че е отвратително да си чатиш с някой и когато се запознаеш с него да видиш,че не е същия "този" с който си си мислел,че говориш,защото не може да си сигурен кой седи от другата страна
.Но все пак е крачка.Може би защото повечето ми приятели са в скайп и си говоря с тях,знам,че има и такива на които можеш да разчиташ дори в скайп.Пробвай от там
Момичетата обичат много мили думи,ромааантика <3 разбира се
.Трябва да направиш добро впечатление,да заинтригуваш човека отсреща и да го накараш да си мисли за теб и да чака с нетърпение следващия ви разговор
![]()
Не забравяй има "нормални"![]()
А и....току що видях,че 90% от казаното от мен се припокрива с казаното до тук (съжалявам малко късно прочетох всички мнения в темата,надвам се да няма проблеми).Относно това момичето да направи първата крачка смятам,че няма лошо.Стига да знаеш,че момчето е точното,че е добро и мило и няма да ти се изсмее наистина в лицето.Ако си момиче и знаеш,че момчето,което харесваш е такова (и изпитва г/д същите чувства) не смятам,че има нещо лошо в това да отидеш и да се запознаеш с него наистина (ако до сега е било само чат).Какво значение има кой ще направи първата крачка?Ако пред теб стои един добър човек (момче/момиче)
просто се радвай и не си пропилявай шанса
Е това бяха моите леко излишни думи за сега.. Чао чао
(Обичай и ще бъдеш обичан!)
Всеки път има край и начало, дъжд заплиска ли - ще превали. А сърцето, от мъка преляло, няма никога да отболи...
Хмм тук грешиш...защо мислиш,че всяко момиче харесва такъв тип момчета.Честно да ти кажа един такъв "мъжага" се среща почти навсякъде и с нищо не може да ме впечатли.А и не съм само аз...има много такива момичета,но ти както сам казваш си по необщителен и не си могъл да я срещнеш до сега...От всичко написано до сега ми се струваш много приятно момче и честно се чудя защо е така положението...Просто излизай по-често с приятелите си и туко виж след месец-два да напишеш тема "обяснение в любов"!Пожелавам ти го от все сърце,защото вече не се срещат такива момчета...А и със сигурност съм прекалено скучен за съвременните момичета - ако не налиташ непрекъснато на бой, ако не тренираш нещо и не блъскаш редовно във фитнеса, ако не се напиваш, ако не пушиш, ако не се правиш на "вижте ме к'ъв съм" як и не изливаш по една туба гел на косата си, ако ти пука за оценките в училище, значи просто не ставаш.
Ако само няколко погледа и няколко усмивки са достатъчни, значи може и да имам успех с момичетата все някога :]Ако аз съм момиче и тя забележа бих дошла да се запознаем,но само ако и ти от време на време ме поглеждаш и се усмихваш.
Колкото до мнението на forgotten_n_alone - поздравления. Съгласен съм с повечето неща, които казваш и мнения като твоето са ми наистина полезни. А относно терминологията - "гадже" не звучи добре, права си, но така на български най-добре мога да изразя "boyfriend", "petite amie" или "novia". Приятелството е нещо различно, неслучайно не казвам, че търся "приятелка", защото м/у приятелка и любима разликата е от земята до небето. Да не се бъркат и с обект на сексуално желание :]
Стига да има повод, ще напиша подобна тема със сигурност. Всички, които се опитвате да ми помогнете, заслужавате да узнаете ако сте успели. А дотогава няма да спирам да пиша в настоящата тема, ако ще и да стане най-дългата във форума!...От всичко написано до сега ми се струваш много приятно момче и честно се чудя защо е така положението...Просто излизай по-често с приятелите си и туко виж след месец-два да напишеш тема "обяснение в любов"!Пожелавам ти го от все сърце,защото вече не се срещат такива момчета...![]()
emi mislq 4e vsi4ki mneniq sa kazani ,az ve4e ne se se6tam kakvo dr da ti kajamoga da ti pojelaq samo mnogooo uspeh \
/
Значи твоята ситуация ми е много позната.Какво да те посаветвам ли значи да се промени човек е адски трудно знам,размисли върху нещо което ще ти кажа.Не се променяй това си ти и трябва да запазиш своята индувидуалност,но се опитай да не ти пука чак толкова,защото в този живот трябва да си горе долу непукист за да успееш,когато разбереш това ще видиш че съм прав,не казвам да си груб,да се промениш изцяло,но започни малко да имаш по голямо самочувствие,когато ти започнеш да се харесваш и другите ще започнат!!Бъди по позитивен,излизай повече,прави малки жестове те са важни например дори на шега направи комплимент на някое момиче и ще видиш че постепенно ще си изградиш навик и няма да ти е трудно.Началото е винаги трудно но опитай,както се казва веднъж се живее,момичетата харесват с ушите си,за това прави малки жестове нещо каквото се сетиш.Мисли така ако не пробваш,ще съжеляваш че си изпуснал шанса си,но ако не стане нищо не губиш.Хаиде и ти пожелавам успех.Ще видиш че всичко ще се нареди рано или късно!!Успех и много щастие ти пожелавам!!![]()
amm moeto polojenie e su6toto. imal sum momi4eta no nqkaksi ne be6e tva koeto sum iskal. sega sum si samoten i imam 4uvstvoto 4e vinagi sum bil takuv vupreki vsi4ki fr. i az sum sramejliv kato teb i ne sum ot nai ob6titelnite, no naposleduk se zamislih za mn ne6ta. i izvoda do koito stignah e 4e sum mislil samo za sebe si... kolkoto i negativno da e bilo to. ot mn vreme na sam sum zatvoren v sebe si i kato 4e li ne davam na nikoi da "pripari" do men i da me opoznae. nz za6to tva e taka no... ne sum ot nai privlekatelnite, no se imam za svesten i zabaven, a vsu6tnost nikoga ne sum se zamislql 4e tva moje da ne e vqrno. imah 4uvstvoto predi 4e vsi4ki sa nqkvi tupanari i idioti a az sum nai dobriq i nai svestniq. v momenta mi e mn bolno i tujno 6toto nqma ramo do men na koeto da se opra i da si izleq mukata i vmesto tva visq na skapaniq komp i pi6a gluposti... iii takam.. produljavam da si jiveq sku4noto ejednevie i se nadqvam skoro da namerq lubovta, kolkoto i nevuzmojno da mi izglejda v momenta.
Много добре казано, радвам се, че тази тема събра мислещи млади хора на едно място. Доволен съм, че се срещат такива, за които парите и това да се правят на "яки" и "отворени" не са всичко.Значи твоята ситуация ми е много позната.Какво да те посаветвам ли значи да се промени човек е адски трудно знам,размисли върху нещо което ще ти кажа.Не се променяй това си ти и трябва да запазиш своята индувидуалност,но се опитай да не ти пука чак толкова,защото в този живот трябва да си горе долу непукист за да успееш,когато разбереш това ще видиш че съм прав,не казвам да си груб,да се промениш изцяло,но започни малко да имаш по голямо самочувствие,когато ти започнеш да се харесваш и другите ще започнат!!Бъди по позитивен,излизай повече,прави малки жестове те са важни например дори на шега направи комплимент на някое момиче и ще видиш че постепенно ще си изградиш навик и няма да ти е трудно.Началото е винаги трудно но опитай,както се казва веднъж се живее,момичетата харесват с ушите си,за това прави малки жестове нещо каквото се сетиш.Мисли така ако не пробваш,ще съжеляваш че си изпуснал шанса си,но ако не стане нищо не губиш.Хаиде и ти пожелавам успех.Ще видиш че всичко ще се нареди рано или късно!!Успех и много щастие ти пожелавам!!
А иначе поставеният от мен проблем е доста сериозен и аз далеч не съм изолиран случай, пример за което е и автора на последното мнение. Аз лично познавам много свестни и добре изглеждащи момчета на моята възраст, както и по-големи 20-30 годишни мъже, които са самотни. До голяма степен това се дължи на факта, че техните връстнички търсят богати чичковци и даже дядковци, а резултатът е, че броят на гейовете в България расте прогресивно.
Затова смятам, че тази тема е много полезна, и то не само за мен. У нас момчетата/мъжете, които не могат да си намерят сериозна приятелка са социален феномен, с който трябва да се преборим.
Eeee ся да не изпадаме в депресии и аз не мога да си намеря гадже ама скоро време няя се режа![]()
![]()
--------------------------------------------------------
tazi tema ne vaji samo za mom4etata![]()
Нека и момичета с проблем като моя да пишат, ще се опитваме да си помагаме взаимно ;]tazi tema ne vaji samo za mom4etata![]()
сладък, вдигни си четирибуквието от пред компа. цял месец си седиш във вас, мрънкаш в тийн форум и - какво? да ти съчувстваме..?Първоначално написано от godevil317
не е нужно да си "лош", нужно е обаче да си "присъстващ", защото в отношенията с нежната половина на човечеството извинени отсъствия няма.
мисълта ми е, че приятелства и връзки се градят с общуване. отнема много време и много хора, докато намериш точните. няма как иначе. ако имаше мислиш ли, че толкова хора щяха да са сами?
не си перфектен, никой не е. но не опитвай да оправдаваш явния недостатък на духа ти (някаква необщителност, затвореност ако щеш) с останалите качества, защото както опитът ти го доказва, явно така не става. не целя да те засегна, а да ти кажа нещата искрено така, както ги виждам.