.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 211
    Мега фен
    ..

I nateb bih go kazal lubovta idva neo4akvano

Мега фен
    Пишете ми на скайпа - marlboro-men.bg

Guest
    eto ti otgovora na problemite ti-cuk

ще си намериш,споко

какво трябва да направиш ли?
    ами спри да търсиш! много често като не търсиш нищо, намираш точно това което ти трябва

при мене стана така и ненадейно те удря любовта като товарен влак !

Цитирай Първоначално написано от sexy_malen
    Много се надявам, че някоя вечер ще вляза във форума, ще благодаря отново на всички и ще кача снимки на някое момиче, с което съм си изкарал приятно.
    Мисля, че на този етап в живота съм постигнал и имам абсолютно всичко, от което се нуждая с едно единствено изключение. Липсващият елемент в пъзела е именно тази „сродна душа”, която искам да намеря. Чуството да си на косъм от пълното щастие и да не можеш да го постигнеш е ужасно. Не мислех, че съм песимист, ама май съм си точно такъв и почвам да се отчайвам, че никога няма да се получи ...
    Благодаря на всички за съветите, ако някой от тях проработи, ще има специални награди : ) Продължавайте в същия дух, бих се радвал да има активност по темата, пък току-виж станало нещо ...
    аа бтв ти откъде си? аз имам подобен проблем на твоя да не кажа същия..

Re: Не мога да си хвана гадже

Цитирай Първоначално написано от sexy_malen
    Здравейте и привет на всички във форума, току-що се регистрирах и пиша за пръв път. Аз съм момче на 16 години и проблемът ми е, че все още не мога да си хвана гадже, колкото и смешно да ви се струва това предполагам : ) Не мога да разбера какви са причините за това – изглеждам добре, слаб съм, висок съм малко над 1.90, от заможно семейство съм, винаги се обличам стилно, ползвам скъпи парфюми, с други думи държа на външния си вид. Не съм от най-общителните и нямам много приятели, но за сметка на това мога да нарека всичките си приятели истински. Старая се да се справям добре в училище, общо взето съм от хората, на които им пука за оценките им, но в никакъв случай не съм зубър. Считам, че съм интелигентен, старая се да проявявам чувство за хумор. Не мисля, че имам сериозни проблеми в общуването с момичетата, но с оглед на ситуацията явно греша : ) Въпросът ми е какво трябва да направя, за да си намеря приятелка? Какво трябва да променя в себе си? Какъв трябва да е подходът ми към момичетата, какво би ги впечатлило? Мога ли да се надявам, че съвременните момичета са склонни да бъдат тези, които да направят първата стъпка? Какъв е най-лесният начин, по който мога да си хвана гадже? Длъжен съм да подчертая, че не търся просто секс за една нощ, а по-продължителна връзка, която да е приятна и забавна и за двете страни и се чувствам напълно готов за нея. Даже малко позакъснял : ) Предпочитам да получа повече съвети от момичета, не мисля, че мога да разбера нещо, което не знам и което да ми бъде от полза от момче. Благодаря предварително и се надявам да не съм ви отегчил с монолога си : )
    Ще ти кажа как...звънни ми
    Бъзикам се не, че ще ти откажа, но нека съм по-сериозна

та..За всичко си има време, спокойно, ако наистина си такъв какъвто се описваш ще се намери момиче и за тебе...все пак "за всеки влак си има пътници" и ..Ще дойде точно тогава когато най-малко очакваш
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Просто се опитай да бъдеш по-общителен, намери си повече приятели, дори и да не можеш да ги наречеш истински. Също се шегувай с момичетата, те харесват забавни момчета..

Излизай, гледай, зарибявай... има време не се впрягай!
    +1

Повече от фен
    Град
    Варна
    Пък ако не ти пуснат мадамите - има и по-нежни изтънчени момченца, които искат да познаят истинската любов. Не ги търси - сигурно вече са зад теб

Град
    sofia
    spoko nai neo4akvania moment 6te si fane6 nqkoe za6enetqva6to momi4e.nqma ot kvo da se pla6i6

Така, както се описваш, звучиш добре Най - вероятно причината да не можеш да си намериш гадже е, че нямаш много познати момичета, които да са подходящи Сигурна съм, че ако се запознаеш с много нови хора, ще ти се лепят като мухи на мед

или си грозен,или си сдухан едно от 2те е ... :X

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

Ама ти си точно за мен...сигурно си голям пич ...просто не си намерил подходящото момиче,което да те обича не само защото си богат и така нататък.Така както се описваш,си личи че си свестен,а не си някое разглезено мамино детенце.Просто си живей живота и ще ти се усмихне щастието,успех
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Мега фен
    Мерси за съветите

Град
    Shove IT
    За сефте да видя някой по-интелигентен из форума...Иначе онтопик - всичко си идва с времето, но трябва и да се действа, любовта от небето не пада.

Повече от фен Аватара на suantito
    В българия интелигентите не минават трябва да си простак..

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    е за тва баце го играем глупав всекоя вечер!

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от Nassgerrack
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    е за тва баце го играем глупав всекоя вечер!
    Само че при мене процеса бе необратим

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Shove IT
    Да еба аз и държава ....

Мега фен Аватара на babity
    ...ти пък много ебеш...

Град
    РЮАР
    За майкоебачи бях чувал... те са често срещани типове... ама д1ржавоебачи... е т'ва е вече нещо ново...

Град
    Shove IT
    Я съм уникален

не си попаднал на подходящата,но ше попаднеш,споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си