Първоначално написано от
sexy_malen
Здравейте и привет на всички във форума, току-що се регистрирах и пиша за пръв път. Аз съм момче на 16 години и проблемът ми е, че все още не мога да си хвана гадже, колкото и смешно да ви се струва това предполагам : ) Не мога да разбера какви са причините за това – изглеждам добре, слаб съм, висок съм малко над 1.90, от заможно семейство съм, винаги се обличам стилно, ползвам скъпи парфюми, с други думи държа на външния си вид. Не съм от най-общителните и нямам много приятели, но за сметка на това мога да нарека всичките си приятели истински. Старая се да се справям добре в училище, общо взето съм от хората, на които им пука за оценките им, но в никакъв случай не съм зубър. Считам, че съм интелигентен, старая се да проявявам чувство за хумор. Не мисля, че имам сериозни проблеми в общуването с момичетата, но с оглед на ситуацията явно греша : ) Въпросът ми е какво трябва да направя, за да си намеря приятелка? Какво трябва да променя в себе си? Какъв трябва да е подходът ми към момичетата, какво би ги впечатлило? Мога ли да се надявам, че съвременните момичета са склонни да бъдат тези, които да направят първата стъпка? Какъв е най-лесният начин, по който мога да си хвана гадже? Длъжен съм да подчертая, че не търся просто секс за една нощ, а по-продължителна връзка, която да е приятна и забавна и за двете страни и се чувствам напълно готов за нея. Даже малко позакъснял : ) Предпочитам да получа повече съвети от момичета, не мисля, че мога да разбера нещо, което не знам и което да ми бъде от полза от момче. Благодаря предварително и се надявам да не съм ви отегчил с монолога си : )