.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 211
    по принцип трябва да си мил,нежен,забавен,да я гледаш сладко в о4ите,да си леко нахален (не прекалено но ако си такъв срамежлив и не смееш да я докоснеш е мн кофти),да си самоуверен и...незн

olele,tolkoz iziskano govori6,naprao se flubih!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от suantito
    В българия интелигентите не минават трябва да си простак..
    Напълно съгласен !
    По мои наблюдения, в моето училище, за да си нещо трябва да се придържаш към следните неща:

1. Бъди модерен
    2 Бяхай от час
    3 Дразни учителите
    4 Пазари се за по-силна оценка ако си изкарал 2 или 3
    5 Да имаш най-новото на телефонаси
    6 Да слушаш модерна музика /За моя клас - Рап или метъл/
    7 Ако всички решат нещо - и ти си с тях /Онзи ден се пръскахме с вода, и целите се умокрихме, само един съученик,една путка, се нправи на умен като чели не се е пръскал, и на него не чу чете конско тъпата класна и директора,ама що толко ? Едно конско или пък забележка.... /
    8 да не ти пука, ако си изкарал слаба оценка, имаш много отсъствия и т.н...

Това е от мен, а вие какво мислите ?

Бъди по отворен към момичетата и не очаквай те да направят първата крачка... Спокойно ще си намериш свястно гадже. За всеки влак си има пътници :P

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Напълно съгласен !
    По мои наблюдения, в моето училище, за да си нещо трябва да се придържаш към следните неща:

1. Бъди модерен
    2 Бяхай от час
    3 Дразни учителите
    7 Ако всички решат нещо - и ти си с тях /Онзи ден се пръскахме с вода, и целите се умокрихме, само един съученик,една путка, се нправи на умен като чели не се е пръскал, и на него не чу чете конско тъпата класна и директора,ама що толко ? Едно конско или пък забележка.... /

Съгласен съм затова можеби и аз нямам гаже толкоз време никой необраща внимание на тея дет си мируват в час а на тея дет са целят със столове и псуват госпожите в лицето ... това е мн тъпо .. живеем в мното тъпо време според мен

Цитирай Първоначално написано от Civilizationruller
    Напълно съгласен !

1. Бъди модерен
    2 Бяхай от час
    3 Дразни учителите

Съгласен съм затова можеби и аз нямам гаже толкоз време никой необраща внимание на тея дет си мируват в час а на тея дет са целят със столове и псуват госпожите в лицето ... това е мн тъпо .. живеем в мното тъпо време според мен
    Наистина днес е така,трябва да си кретен и прост,за да се интегрираш и да те приемат ...обаче аз това като поведение не го удобрявам тъй като човек не трябва да робува на нещо което не харесва и така нататък...трябва да бъдеш себе си независимо дали те харесват или не.Например мен ме привличат по-затворените момчета да не кажа задръстеняците(но не прекалено затворените),трябва да има чувство за хумор и да има чар...но прекалено мн станаха тия дето се мислят за "най-големите",а всъщност са едно голямо нищо даже са грозни,боклуци откъдето и да го погледнеш .Мн трудно да намериш човек ,който да те цени и да те обича такъв какъвтоо си да не подража на никой ,но аз все още не съм го открила за съжаление
    Hold me in your arms and never let me go
    Hold me in your arms cuz I need you so
    I can see it in your eyes there is something
    something you wanna tell me....

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i ko o4akvash ot taq tema nie da ti namerim tei li tCTct pfpfpfpf
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    И аз се дарпах в началото,и аз бях кротък....
    Ама сега само дето даскалиците не псувам още...иначе...

Хм , за всеки влак си има пътници ! Не мисля , че трява да променят нещо у себе си , за да си хванеш гадже . Ако ще си имаш приятелка , то трябва тя да те приеме такъв какъвто си .Все пак и ти трябва да приемаш хората такива каквито са ! Пожелавам ти скоро да срещнеш момиче , което не просто да харесваш , ами и да се влюбиш в нея както и тя в теб , де ! Успех и помни , че заради момиче не трябва да се променяш !

Мега фен
    то ако целия клас е ришл да е така - и аз ще съм така.

Мерси за пожеланията !

Град
    Here without you...
    Абе пробвай да си хванеш някоя,и ако не стане се напий

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sawyer_94
    Абе пробвай да си хванеш някоя,и ако не стане се напий

Да видим..

spoko i as sam bes a sam po4ti kolko teb-na 14

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от i love you
    Цитирай Първоначално написано от Civilizationruller
    Напълно съгласен !

1. Бъди модерен
    2 Бяхай от час
    3 Дразни учителите

Наистина днес е така,трябва да си кретен и прост,за да се интегрираш и да те приемат ...обаче аз това като поведение не го удобрявам тъй като човек не трябва да робува на нещо което не харесва и така нататък...трябва да бъдеш себе си независимо дали те харесват или не.Например мен ме привличат по-затворените момчета да не кажа задръстеняците(но не прекалено затворените),трябва да има чувство за хумор и да има чар...но прекалено мн станаха тия дето се мислят за "най-големите",а всъщност са едно голямо нищо даже са грозни,боклуци откъдето и да го погледнеш .Мн трудно да намериш човек ,който да те цени и да те обича такъв какъвтоо си да не подража на никой ,но аз все още не съм го открила за съжаление
    Вярно е много трудно се намира и за съжаление аз също не съм срещнал този човек.
    Аз бих казал че за да си модерен трябва :
    Да си гъзар,да пушиш,да носиш от тези смешните очила(тва само за момичетата)да се правиш на забавен,да изкарваш 4-5 ,да се мислиш за много голям и да се заяждаш с "не модерните ".Това са мойте наблюдения.

--------------------------------------------------------

Парфюми,дрехи,заможно семейство..бля бля.Ето тва е отг що неможеш да си намериш гадже...повърхностен си.

Мега фен
    С две думи - не си ли глупав, не пушиш ли не пусваш ли учителите не изкарваш ли слаби оценки...не си модерен ! Така е вече..

Град
    РЮАР
    Дай ако искаш аз днес ще ходя до офица на в.Труд да пускам обява за колата... ако искаш да ти пусна една обява на теб...

Мега фен Аватара на babity
    Не, не по - хубуу във вторник си купи в. "Лична Драма" има отлични обяви за 58-годишни не-пиещи и не-пушещи, търсещи "жената на мечтите си"

takammm pi4 vij sa nz kak da si fane6 gadje moje bi davai budi direkten i ne se pritesnqvai, ako stane ne6to stane, ako ne jivi zdravi, ama mejdu dr mnogo mrazim mom4etata da se hvalqt s tova kolko pari imat, kakvi marki parfumi izpolzvat i e takiva prostotii tva ne e vai- vajnoto, ti moje da si super fashion, oba4e nito gadje, nito frs, nito ni6to- kakto e v tvoq slu4ai do kolkoto razbrah (moje i v gre6ka da sum sry ako e taka) :P
    aide uspeh i ako si hvane6 nekoq pi6i da vidime kakvo e stanalo
    JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P

"...от заможно семейство съм, винаги се обличам стилно, ползвам скъпи парфюми..." добре това е хубаво, че държиш на външния си вид, но наистина ли мислиш, че това, че носиш маркови дрехи и ползваш скъпи парфюми е най- важното за едно момиче?! Като прочетох това и веднага си помислих, че си поредното надуто фешънче, но по- надолу видях, че си момче на място Моят съвет е да бъдеш най- вече себе си, да се държиш свободно, да не изтъкваш това, че си от заможно семейство и ползваш маркова козметика и т.н., защото звучи сякаш се хвалиш, а и много важно за едно момиче е момчето да може да я разсмее айде успех
    Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!

аз съм бедняк, ровя из кофите, храня се с кучета, баща ми изяде майка ми .. котката е слаба и не става за яхния .. сестра ми проституира, не ползвам парфюми, нямам здрави гащи

will you ever love me, hun ! ?

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    аз съм бедняк, ровя из кофите, храня се с кучета, баща ми изяде майка ми .. котката е слаба и не става за яхния .. сестра ми проституира, не ползвам парфюми, нямам здрави гащи

i az sym na 16 nqmam si priqtelka i ne me ebe...takyf e jivota vinagi si precakan :P :P
    http://www.impulse.bg/MoRf4R

Цитирай Първоначално написано от 1nnocenT
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN

i az sym na 16 nqmam si priqtelka i ne me ebe...takyf e jivota vinagi si precakan :P :P
    http://www.impulse.bg/MoRf4R
    ама я съм пич <3 кофа дава чар ..

Цитирай Първоначално написано от estreq
    ти какво искаш-момичетата да правят първата крачка?
    искам !!

Град
    Пловдив
    Нахалство му е майката ама като не си такъв човек кофти

I believe only in death itself

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си