- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си хвана гадже
по принцип трябва да си мил,нежен,забавен,да я гледаш сладко в о4ите,да си леко нахален (не прекалено но ако си такъв срамежлив и не смееш да я докоснеш е мн кофти),да си самоуверен и...незн
olele,tolkoz iziskano govori6,naprao se flubih!![]()
![]()
Напълно съгласен !Първоначално написано от suantito
По мои наблюдения, в моето училище, за да си нещо трябва да се придържаш към следните неща:
1. Бъди модерен
2 Бяхай от час
3 Дразни учителите
4 Пазари се за по-силна оценка ако си изкарал 2 или 3
5 Да имаш най-новото на телефонаси
6 Да слушаш модерна музика /За моя клас - Рап или метъл/
7 Ако всички решат нещо - и ти си с тях /Онзи ден се пръскахме с вода, и целите се умокрихме, само един съученик,една путка, се нправи на умен като чели не се е пръскал, и на него не чу чете конско тъпата класна и директора,ама що толко ? Едно конско или пък забележка....![]()
![]()
![]()
![]()
/
8 да не ти пука, ако си изкарал слаба оценка, имаш много отсъствия и т.н...![]()
![]()
![]()
Това е от мен, а вие какво мислите ?![]()
![]()
![]()
Бъди по отворен към момичетата и не очаквай те да направят първата крачка...Спокойно ще си намериш свястно гадже. За всеки влак си има пътници :P
Съгласен съм затова можеби и аз нямам гаже толкоз време никой необраща внимание на тея дет си мируват в час а на тея дет са целят със столове и псуват госпожите в лицето ... това е мн тъпо .. живеем в мното тъпо време според менПървоначално написано от Sixxkiller
![]()
Наистина днес е така,трябва да си кретен и прост,за да се интегрираш и да те приемат ...обаче аз това като поведение не го удобрявам тъй като човек не трябва да робува на нещо което не харесва и така нататък...трябва да бъдеш себе си независимо дали те харесват или не.Например мен ме привличат по-затворените момчета да не кажа задръстеняците(но не прекалено затворените),трябва да има чувство за хумор и да има чар...но прекалено мн станаха тия дето се мислят за "най-големите",а всъщност са едно голямо нищо даже са грозни,боклуци откъдето и да го погледнешПървоначално написано от Civilizationruller
.Мн трудно да намериш човек ,който да те цени и да те обича такъв какъвтоо си да не подража на никой ,но аз все още не съм го открила за съжаление
![]()
![]()
Hold me in your arms and never let me go
Hold me in your arms cuz I need you so
I can see it in your eyes there is something
something you wanna tell me....
i ko o4akvash ot taq tema nie da ti namerim tei li tCTct pfpfpfpf
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И аз се дарпах в началото,и аз бях кротък....![]()
![]()
![]()
Ама сега![]()
![]()
![]()
само дето даскалиците не псувам още...иначе...
![]()
![]()
![]()
Хм , за всеки влак си има пътници !Не мисля , че трява да променят нещо у себе си , за да си хванеш гадже . Ако ще си имаш приятелка , то трябва тя да те приеме такъв какъвто си .Все пак и ти трябва да приемаш хората такива каквито са ! Пожелавам ти скоро да срещнеш момиче , което не просто да харесваш , ами и да се влюбиш в нея както и тя в теб , де ! Успех и помни , че заради момиче не трябва да се променяш !
![]()
![]()
![]()
то ако целия клас е ришл да е така -![]()
![]()
![]()
![]()
и аз ще съм така.
Мерси за пожеланията !![]()
Абе пробвай да си хванеш някоя,и ако не стане се напий![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sawyer_94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да видим..
![]()
![]()
![]()
spoko i as sam bes a sam po4ti kolko teb-na 14
Вярно е много трудно се намира и за съжаление аз също не съм срещнал този човек.Първоначално написано от i love you
Аз бих казал че за да си модерен трябва :
Да си гъзар,да пушиш,да носиш от тези смешните очила(тва само за момичетата)да се правиш на забавен,да изкарваш 4-5 ,да се мислиш за много голям и да се заяждаш с "не модерните ".Това са мойте наблюдения.
--------------------------------------------------------
Парфюми,дрехи,заможно семейство..бля бля.Ето тва е отг що неможеш да си намериш гадже...повърхностен си.
С две думи - не си ли глупав, не пушиш ли не пусваш ли учителите не изкарваш ли слаби оценки...не си модерен !![]()
![]()
Така е вече..
Дай ако искаш аз днес ще ходя до офица на в.Труд да пускам обява за колата... ако искаш да ти пусна една обява на теб...
Не, не по - хубуу във вторник си купи в. "Лична Драма" има отлични обяви за 58-годишни не-пиещи и не-пушещи, търсещи "жената на мечтите си"![]()
![]()
![]()
takammm pi4 vij sa nz kak da si fane6 gadje moje bi davai budi direkten i ne se pritesnqvai, ako stane ne6to stane, ako ne jivi zdravi, ama mejdu dr mnogo mrazim mom4etata da se hvalqt s tova kolko pari imat, kakvi marki parfumi izpolzvat i e takiva prostotii tva ne e vai- vajnoto, ti moje da si super fashion, oba4e nito gadje, nito frs, nito ni6to- kakto e v tvoq slu4ai do kolkoto razbrah (moje i v gre6ka da sum sry ako e taka) :P
aide uspeh i ako si hvane6 nekoq pi6i da vidime kakvo e stanalo![]()
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
"...от заможно семейство съм, винаги се обличам стилно, ползвам скъпи парфюми..." добре това е хубаво, че държиш на външния си вид, но наистина ли мислиш, че това, че носиш маркови дрехи и ползваш скъпи парфюми е най- важното за едно момиче?! Като прочетох това и веднага си помислих, че си поредното надуто фешънче, но по- надолу видях, че си момче на мястоМоят съвет е да бъдеш най- вече себе си, да се държиш свободно, да не изтъкваш това, че си от заможно семейство и ползваш маркова козметика и т.н., защото звучи сякаш се хвалиш, а и много важно за едно момиче е момчето да може да я разсмее
айде успех
![]()
![]()
Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!
аз съм бедняк, ровя из кофите, храня се с кучета, баща ми изяде майка ми .. котката е слаба и не става за яхния .. сестра ми проституира, не ползвам парфюми, нямам здрави гащи![]()
will you ever love me, hun ! ?
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az sym na 16 nqmam si priqtelka i ne me ebe...takyf e jivota vinagi si precakan :P :P
http://www.impulse.bg/MoRf4R
ама я съм пич <3 кофа дава чар ..Първоначално написано от 1nnocenT
Нахалство му е майката ама като не си такъв човек кофти![]()
I believe only in death itself