- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си хвана гадже
Еле,хора...според мен момчето не изтъква това,че е заможно ии че се облича добре ии т.н.,за да се хвали с това...мисля че го казва,за да му помогнете каква може би е причината,ако не е финансовото положение на човек...Това че се облича добре ии че се поддържа е ии някакъв допълнителен плюс към неговата личност...защото изглежда интелигентен,свестен...ував аващ жените...Нямам идея защо така са се стекли нещата при него..не мога да си го обясня...може би,за всичко си има точно време...Айде успех!!!
Разсъждаваш и говориш като идиот.Самоизтъкваш се,чувстваш се нещо повече от останалите,имаш усещането,че целия свят ти е длъжен и имаш отвратително голямо самочувствие,което ми се струва не е напълно с покритие.Трябва да се промениш много ако искаш сериозна връзка и да разбереш какво е любов!Първоначално написано от sexy_malen
На момичетата не им пука кои са ти родители,колко пари имаш и не е така важно да изглеждаш.Ако искаш да бъдеш обичан.Аз преди време имах много пари,наште са обикновени хора,обличах се с маркови дрехи само,маркови парфюми ползвах.И пак не бях щастлив,нямах сериозна връзка,не бях изпитал какво е любов.Знаеш ли защо?
Защото имах отвратително голямо самочувствие,нагло поведение,бях непукист и си живеех живота.Любовта не се намира,тя се печели,както и приятелството!
И къде си тръгнал с тия маркови дрехи и парфюми,какво като си 190см като не знаеш какво да кажеш на едно момиче,как да я накараш да се усмихне,да усети сигурност когато е до теб,ти самия си неуверен,момичетата имат нужда да вярват в теб.
Злато по врата,а главата тенеке,чувал ли си тая приказка.Ако не искаш да я казват за теб,прочети какво съм ти написал и го проумей.
Пожелавам ти успех!
п.п.И ако някой ти каже,че любовта не си струва,не си струва да се бориш и не съществува,знай,че не е така.Не те ли обичат рискуваш някой ден да останеш сам,без приятели,без семейство,да имаш купища пари ,а да не ти се живее.Ех как съжалявам,че късно проумях всичко това което сега ти пиша с лека ръка...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Или по-просто слез на земята и бъди поне малко по-скромен. Можеш и да се запишеш на баскетбол момичетата харесват спортисти.А ,да и освен това бъди малко активен и не стой да чакаш какво ще напишат следващите . Момичетата мразят компютърни плужеци.
Първоначално написано от vamp
признавамте за най-великия експерт на любов...
Браво евалаТва което прочетох беше добре казано!
Кво да ти кажа..с оглед на тва че съм момче...аз нямам проблем с тая свера и съм маалко по различен от тебе смисал за даскало става дума налиНо все пак мога да ти кажа някои неща..
Първо искаш сериозна връзка...и аз искам човече...ама къде? С тия деца и тия успетии гадни малки курвета повече от 1 седмица и да искаш неможеш...обличаш се стилно - прекрасно!Повечето и без тва само тва гледат...интелигентно момче даже на място бих казал - не заслужаваш такава шаврантия...но с оглед на тва че си "закъсал така да кажа" с момичетата...направи си една - две свестни снимки регни се в някой сайт за запознанства..обикаляй магазините колкото и неприятно примерно да ти е излизай в градинки в паркове...ходи по кафета...пиши в мирки..има толкова много начини..може би интернет не е наай подходящото място за търсене само че .. кво да правиш като по добре е да си мислиш че разговаряш с "различно момиче" от колкото да видиш на живо че тва нещо не е така още преид да си се запознал с нея....(с две думи прави се на една иначе 1:1 с останалите...по добре да си пишеш и да се запознаеш с нея по скайпа от колкото да ходиш ида ги гледаш такива на сякъде и да си ивкаш че не си заслужава квото и да било..)
Запознай се с повече хора вмествай се в различни компании...ходи по събирания по купони...аз дискотеки мразя ама тва нали за мене става дума при тебе незнам как стоят нещата...така че и там можеш да ходиш...стой до по късничко навънка..сичко си идва с времето..Боже познавам мои набори че даже и 89 и 88 които не са имали гадже да не говориме за секс и т.н...познавам момчета дето даже още не са се целували и се забавляват с розови филмчета считайки че е прекалено достатъчно и забавно .. всичко си идва с времето...пичага си някой ден ше намериш това което търсиш...силно се надявам и при мене да стане така !
Успех!![]()
Междодругото извинявам се сега се зачетох в това...има истина и в него въпреки че е доста критично..според мене момчето не искаше да се изфука с това което има а просто гоотбелязваше като факт щото някой може да си помисли че е някой некъпаняк некой смотан такъв дет не разбира от мода и т.н. И в инт на истината лично аз съм остановил по мои наблюдения че в днешно време момичетата точно тва търсят и се интересуват от това кой е баща ти (не за друго , просто да знаят кой сиПървоначално написано от vamp
) колко пари имаш (за да знаят кви подаръци да очакват) ... Ае за даскалото както и да е ... не секи го гледа от момичетата....ама примерно ако момчето е некво смотано таковаи не разбира от мода за кво и е на момичето...тя може и с приятелки да си ходи на пазар...трябва д аима общи неща..само че различни момичета различна черга...скоро се запознах с особено момиче което каза една реплика и ме изкефи на макс : "За кво има толко тъпи и грозни , скъпи дрехи...за тия пари ше си зема 5 чифта от същото...изощбо не мекефат такиа лъскави неща..." евалата де щях да се зачеркна..за пръв път го чувам..
Но както и да е.. та мисълта ми беше че си прав за тва че момичетата мразят компютърните застоялници...така е спор няма...въпреки че в мирките да речеме...виртуален секс предлагат та виртуално гадже ако е проблем да си намериш хах
Лично аз също мраза газарите и тия кичозните...има пари барнал неква прическа пуши Бяло БОРО ГОСПОДИ.... и си мисли че целия свят му дължи по нещо....такива на всякъде...зн ли кой съм аз зн ли кой е баща ми зн ли кой познавам...прави се на отворен налита на бой , набиеш го и вика мама тати бати и компания и незнам кой...Лигава работа...
Виждал съм и съм че простотии на таквива дето направо ама направо се изхвърлят...
"аз съм на 35 години търся ангажираща или не ангажираща връзка с жена до тази възраст която да си пада по мода скъпи бижута скъпи заведения напитки и пазар.Карам БМВ 5-та серия последната и се занимавам с бизнес.Живея в голяма къща и поемам всички разноски за всичко"
Прочетох автора на темата, и аз останах изненадан както мнозина от форумчето ни.Та чесно да си кажа и аз съм на това, дередже добре изглеждаш съм, подържам се имам добър характер, мога да разбирам хората но е на уви стоя си самно се отешавам че по добре сега да съм, сам отколкото с някоя коварна к*учка дето ще ми разбие сърцето.На пред и на горе."За всеки влак, си има пътници"
ПОнякога е по добре да си си сам..повярвай...няма смисал да си губиш времето с глупости като няма смисал...разбирам да попаднеш на стойностно момиче да си заслужава да ама иначе с тия сега в тва времеразговор неможеш да завържеш па камоли нещо друго...Е кофти е да..идеш на купон ендо друго гледаш сичко живо си има нещо покрай него си гушкат си се говорат си нещо на ухо..излизанеш с приятели разхождате се секи гушнал някоя...гадно е ама..преживява сеПървоначално написано от Take1nlov3
![]()
Виж ся, аз няма да ти давам съвети - просто ще ти анализирам поста според виждането на 75%(да не кажа повече) от днешните момичета
1.Повечето момичета на тази възраст предпочитат "гангстерите", колкото и да обичат кинтите - много ги е кеф да са с някой "бад бой"Първоначално написано от sexy_malen
2.Стилно - стилно според теб или според модата? Повечето момичета гледат другите около себе си, за да не останат по-назад.. трябва да си като всички останали "готини" пичове иначе нестава.
3."Скъпи парфюми" - пич сещаш ли се, че едно 15-16 годишно момиче неможе да различи оригинален "D&G" от нормално "ухаещ" парфюм от сергия за едно левче.
Браво, Обаче това не върви, ако не познаваш всеки 2ри срещнат не става .. Трябва да имаш "милиони" познати и да си гъзар, за да те харесат.. ( да те успокоя ще ти кажа че след няколко години това ще се промени така или иначе... )Първоначално написано от sexy_malen
Първоначално написано от sexy_malen
И аз съм така всъщност, но ако не си гъзар да кажеш "ае не ме занимавай 30 номер съм" не става :P
Интелигентността не минава на тая възраст - трябва да си гъзар/тъп/далаверки да правиш за да стане.Хумора е ок.Първоначално написано от sexy_malen
За общуването незнам какво да ти кажа, защото е лично и не те познавам - но ще ти дам един съвет - Не ставай педераст за да имаш нещо,от което няма да си доволен защото не си го постигнал "ти" а изкуственото ти "аз" ..надявам се ме разбра..
(Пак пуснах сериозен пост.. кво ми става незнам(от възрастта ще да е)..)
The Spark
глей са копеУе, са щи кажем как аз намерих мойта любоФ
много прилича на твоя случай, ама глей как се оправих - станах супер ебаччччЧ
внимавай само да не изпущиш нишката:
начи резбиш ли аз съм студентче и живуркам в общежитията на унсс, по принцип съм от провадия, много про-та сме там затуй така са го нарекли "про-вади-я", познайте ко вадиме хехе, вадиме, слагаме, вадиме,слагаме та прота сме станали, а мацките ни се кефят - та така и язе. та начи имах математика неква лекцийка късна, ставаше дума за некви корени, квадрати, цилиндри, кълбета и други търкалета. ма аз съм просто момче и тия корени ги не зацепвам, пък како ме сърби корена между краците тва е друга тема... а колежките кви кълбета вадят, направо корена ми става кубичен и ми се сака в котангенса да им го туря, нали се пак съм от провадия де, нема се излагам!
та ръчках там аз една колежка дето до мене се седи, не е грозничка даже, ма едно пликче от фантастико на главата и става мона лиза, облиза и на хуя се наниза дет се вика... свърши лекцийката, замалко и аз да свърша, щот ми дава да я барам по апотемата на триъгълника между бедрата, а кви бедра малей такива не съм виждал на приемния изпит след седми клас бе, малийй да ти се иска направо медицентъра да и намериш и да го премериш за обем с инструмента. както и да е да се не отплесвам... та начи нали си тръгваме вече към общежитията щот сме в един блок, малко след ориент 33, там засичам от време на време устата с прогнилия му хлОПЕЛ да паркира, може па да е от моя блок - бали го, се сме пичойе там... ама ви казвам тия общежития не се разпадат щот са стари, ми от вибрациите нощно време, големо йебанйе пада бе ей! от секъде ох, ах - не може се спи... ама лошото е само, че
в стаята сме 3 момчета, па как сме загорели не е истина... загорели сме кат палачинки на тефлонов тиган, че и повече. ма сме зайци пръви курс... само се точиме още. седиме ние с тия тримата галоши, се селски чада и лющиме домошарка с наденица и боб от снощи останал, и чакаме лайв порняка да почне. стана 12 и нещо и все едно земетресението в Кобе япония братко, полилея се клати, слагаме каските оти се рути мазилка, лампите мигат, канал едно на телевизора велико търново се изгуби, тапетите зеха да се разлепват от към тавана. тва е щото над нащо стайче живее видния плейбой на унито - жоро груцата, браточката е голям играч - фйешън мйешън, герданчета, изрусено бретонче, пухче мухче на качулката ... бе разбиш ли плейбой мумбер уан! сичко живо де има цици му връзва, ний сме във възторг пък пичките кат го видят се подмокрят по бързо от времето нужно му да ускори от нула до миленката с гоуфа - двойка с тонирани черни жамци, да се не види коя мутра го кара, турбо жи ти и едишън 16 Ве и там некви раоти други. та отсекъде стонове, скърцат пружини, плющеж майна филибето. ма и на мене ми се доебава и вече не издържам, тва чекии, пъпеши, кукли надуваеми не е човешко ве! качих се аз на горния етаж държейки се за парапета оти ке паднеме от тия вибрации, блока се кандилка кат пиян пред кръчма, ту налево , ту надесно - морска болест може да хване човек. по коридора хлебарки бегат заедно с плъхове- спасяват се, блоко е пред срутване! стигам аз с охлузвания, как да е и чукам на вратата, от вътре също се чука, ама яко се чука, викам си тоя а отворил - а и аз ше чукам,
отвори неква спрънджа с цайси кат на космонавтите дет са на скафандрите и веднага ме хвана за чатала! викам си ба майката, да не сънувам нещо - ма не, туй то истината копеле, викам въй излезна ми късмета са че я разпора като шаран на никулден.... мацката не беше лоша, малко като карфиол в главата, ама затва пък ква РЕпичка беше разлистила, кат зелка на бостана. краката и стройни кат франзели по 47 стинки на брой у фантастикото, циците и като патлажани - не си падам много по лисичите, ама по-добре от нищо хехе. аз усещам че го дървя като пинокио и става все по голем, вените пулсират като баса на рацерска пичеловка като калибра, мъдете само нещо ми се стесняват и се свиват и искат да ми влезнат в дупето все едно... тва щото жоро груцата и още две колежки от аграрен бизнес се опитват да избушат съседното легло, не съм го правил пред публика и се стеснявам!
груцата обаче не си поплюва - ръга с груцевия си уй все едно сено на село с вилата, боде жестоко, тея двете реват като желе в телезница. мойта, сиса с големата цица се казвала, разбрах от некролога на сутринта пред блока дето го бяха залепили, ми взе члена и почна да го гризе като бъгс бъни - морков, драскаше с тия зъби, ше земе да ми заостри уя, после да се чудя гащите ми що се късат отпреде... амаче и бобърка нахална. усетих напрежение, помислих си край... ще свърша, изложих се пред гругата, всепризнатия полов атлет. но не, беше просто газ от бобеца дет ви разправях одеве... само се молих като го пусна да не излезе и наденицата, пак дето ви разказах в началото...
ух ситни капчици пот избиха по челото и дупето ми, по второто от напрежение на мускулите на седалището... изчервих се като доцентка без бельо, а тая парантия ми се клати на фара като улава, мене ми се пърди та се не трае... ее не можах да удържа напъна и пуснах злия джин на свобода, само дето нямахме три желания. чу се звучно, от звуковата вълна ми се спука едно тъпанче, а джама стана на сол. много конфузна ситуация, задника ми придоби ролята на реактивен
двигател, сиса беше на ракетата носител и за миг от секундата се отдели от кораба майка като космически отпадък в космоса... и полетя надолу с главата през прозореца. много тъжно, беше Голямата ми любов - 65 кила живо месо! груцата започна да мига, заленокафяв дим обзе стаята, сълзи потекоха от коравите очи на този младеж не отронил сълза за никоя жена, но газта си е газ! щеш не щеш - ще ревеш! двете момиченца забавляващи го получиха сърцебиене и почти ослепяха в момента на взрива - хубаво, че никой не пушеше че щеше да стане страшно! когато си помислих че всичко ще се нормализира и ще се забрави с времето, все пак времето лекува са казали хората, се случи неминуемото! аааа за наденицата ли питате? дам, лошо, много лошо - наденицата беше на път...усетих торпедо в отсека за изтрелване на гмурците и другите видове дарадонки (вижте статията в е-бане хахах), избиха реки от пот по челото ми, ниагарски водопад в умален размер и почервенях като флага на ссср...
стиснах зъби, бузи и си прехапах езика - но не може, човешките възможности са ограничени... ай кент ду ит, найк съкс! дропнах бомбата, контра терористите не могат да помогнат вече...
вече не бях реактивен двигател, а ядрен реактор - изстрелях се със скоростта на пернишки голф (значи много по бързо от светлината!) и паднах и аз през прозореца... но това беше късмет, не бях сред геройски загиналите в блок 32Б, защото се получи необратима окисляваща реакция на отработеното наденичесто гориво и въздуха, какъвто бе останал, в общежитието... блокът рухна като замък от карти, аз обаче паднах върху един охранен бездомен пес, явно около флората се е навъртал, и оцелях! побягнах по гол гъз от местопрестъплението, беше вълнуващо! пазете се че може да съм във вашия вход...
Аз съм на 16 години,момиче съм.И от личен опит и от наблюдения мога да ти кажа къде ти е проблема.Още си малък.В този смисъл,че момичетата на моята възраст не харесват лиглиовци.Не казвам,че си такъв не твърдя това,не те познавам.Но за да си намериш приятелка,трябва да направиш така,че тя да се чувства защитена и обичана.Просто трябва да покажеш сериозни намерения, и да я глезиш разбира се,подаръчета ау.С времето приятелките й ще почнат да завиждат заради това,и от нищото ще станеш нещото... И момичета колкото щеш..Само трябва да си по хитър.И добре да си изиграеш картите.Каквото и да си говорим,дори и само препликата "Много си красива" или едно цвете,или някой готин смс,завъртат главите на момичетата на 190 градуса.![]()
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си
като прибавиш и великата реплика за очите(сещате се кояПървоначално написано от make_me_crazy
) стават още 170 градуса
![]()
^^И се връщаме обратно в 1ви квадрант, 0 градуса(ама имам 2ка по математика, 10ти клас съм
)
Иначе аз съм доста по-зле от теб и ще те посъветвам това, което ме съветват и приятели - "отпусни се бе, дърво"![]()
![]()
Oh, moon of Alabama,
we now must say goodbye!
We've lost our good old mama
and must have whiskey, oh, you know why!
az mislq,4e ne e ocenka za tova kakav 4ovek si i kak izglejda6,v zavisimost ot tova-ima6 li gadje ili ne.
Az naprimer nqmam gadje,poradi tova,4e ne jelaq da pravq kompromisi sas sebe si,glupavo e da si s nqkoi bez da ima vzaimni 4uvstva i toi da otgovarq na o4akvaniqta ti,da te razbira i da gleda na teb seriozno.
Mademoiselle ... май още време ще останеш самичка.Вярно е по добре така,но нима за да си имаш приятел трябва да си със сериозни намерения.Още малко ще излезе,че 1вия ти трябва да е единствен и последен.Тъпотиики,човек трябва да се джиджиоса малко..
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си
Първата която ми падне....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моя случай беше следния.. просто първата ми приятелка дойде сама при мене и уш на майтап то зе че 2 години от животани бяхме заедно![]()
Брато, питаха те 100 пъти от къде си?
Момичетата се интересуват от теб, но ти не им обръщаш никакво внимание.
Е как да стане?
бате ти си фешън според менеако лъжа прощавай
ами то не е до това колко си издокаран и какво ти е потеклото... женските харесват по-разчупени рийш ли баце?? аз не съм от много заможно семейство, не съм първа хубост ама от такава липса не страдам
та-а-а съвета от мен е:
поработи над характера си, пускай повече лафчета(вкарай чувство за хумор) и просто прави така, че да не ти пука(много-много).не се впрягай много в повечето неща, бе води разчупен, свободен живот без много ограничения и задръжки (ест в умерено количество щот' става страшно) и ще си![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Брех,ако ми попаднеш някъде...![]()
![]()
Шегувам се... Ми честно казано или момичетата около теб не са нормални и не могат да те оценят или има нещо ,което все пак ти куца, та с две думи н еси толкова перфектен...
Обаче ако наистина момчетата бяха като теб...ма не са за жалост!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Mi znachi specialno az sym na mnenie 4e v dneshno vreme jenite se usmelqvat pove4e ot majte da napraqt 1vata kra4ka no p1k tva nezna4i 4e trq stoite i da 4akatetai4e prosto zapo4ni da ob6tuvash s pove4e Jeni i shte si namerish se 6te se poqvi podhodqshatata ot nqkade
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
vesito91 е права мого не му мисли. Първата която ти хареса завържи разговор, опузнайте се от там нататък слушай сърцето. \/
![]()
Не я ли пусна обявата по весниците?![]()
![]()
Как да си намериш по-бързо приятелка?... Значиии - излизаш на магистралата и заставаш до заведение със звучното име "Църна маца" и чакаш. Тя приятелката сама ще те намери![]()