.
Отговор в тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 211 от общо 211
    Може би пича хвърля една хитра плувка, пък която прилапа...
    И пак те питам от къде си?

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    to i az sam malko kato tebe no sam na 13 i sam momi4e i naistina ot kade si
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kato` limonche
    Как да си намериш по-бързо приятелка?... Значиии - излизаш на магистралата и заставаш до заведение със звучното име "Църна маца" и чакаш. Тя приятелката сама ще те намери
    Такива "притятелки" за по вечер,ги има навсякъде по магистралата....
    Така че,ако на някой много има мерак....магистралата работи нон-стоп

Приятел, изглеждаш свестен, ако си от Бургас ми драсни едно ЛС. Често правя купони и всеки е добре дошъл. Винаги има много момичета, така че шансът ти ще е голям.

Няколко момичета от форума те питаха от къде си, не знам какво си още там... Някой беше написал ти въобще видя ли, че няколко момичета се интересуват от теб... А ти след това си написал, че не мислиш, че са се интересували от теб. Ето това ти е проблема... "Амиии аз не мисля, че се интересуват от мен.." Никога не можеш да бъдеш сигурен!...
    Неподходящ размер на подпис

От това, което си писал ми създаде впечатление, че ти си от момчетата, които са на изчезване вече (за жалост)... Но ако продължаваш в същия дух с "Амиии не мисля, че проявява интерес към мен.." ще чакаш още... На теб ти трябва някоя да дойде, да те хване за ръка и да ти каже ти си ми гаджето, не приемам възражения!

Недей да си мислиш, че не проявяват интерес към теб, просто махни тази мисъл от главата си... Не се притеснявай и че можеш да бъдеш отрязан... Мен са ме рязали като са ми се изсмивали в лицето, амааа преживява се...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Дилян
    Приятел, изглеждаш свестен, ако си от Бургас ми драсни едно ЛС. Често правя купони и всеки е добре дошъл. Винаги има много момичета, така че шансът ти ще е голям.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    I az sam ot Blagoev
    Верно ли бе man ?
    Пиши ми по скайпа,може и да се познаваме..

Цитирай Първоначално написано от make_me_crazy
    Mademoiselle ... май още време ще останеш самичка.Вярно е по добре така,но нима за да си имаш приятел трябва да си със сериозни намерения.Още малко ще излезе,че 1вия ти трябва да е единствен и последен.Тъпотиики,човек трябва да се джиджиоса малко..
    А може би грешиш .

Re: Не мога да си хвана гадже

Цитирай Първоначално написано от vesinka91
    Mi znachi specialno az sym na mnenie 4e v dneshno vreme jenite se usmelqvat pove4e ot majte da napraqt 1vata kra4ka no p1k tva nezna4i 4e trq stoite i da 4akate tai4e prosto zapo4ni da ob6tuvash s pove4e Jeni i shte si namerish se 6te se poqvi podhodqshatata ot nqkade
    to4no taka napalno sum saglastna
    LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си