- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си хвана гадже
Може би пича хвърля една хитра плувка, пък която прилапа...
И пак те питам от къде си?
to i az sam malko kato tebe no sam na 13 i sam momi4e i naistina ot kade si![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Такива "притятелки" за по вечер,ги има навсякъде по магистралата....Първоначално написано от kato` limonche
![]()
![]()
![]()
Така че,ако на някой много има мерак....магистралата работи нон-стоп![]()
![]()
![]()
![]()
Приятел, изглеждаш свестен, ако си от Бургас ми драсни едно ЛС. Често правя купони и всеки е добре дошъл. Винаги има много момичета, така че шансът ти ще е голям.![]()
Няколко момичета от форума те питаха от къде си, не знам какво си още там... Някой беше написал ти въобще видя ли, че няколко момичета се интересуват от теб... А ти след това си написал, че не мислиш, че са се интересували от теб. Ето това ти е проблема... "Амиии аз не мисля, че се интересуват от мен.." Никога не можеш да бъдеш сигурен!...
Неподходящ размер на подпис
От това, което си писал ми създаде впечатление, че ти си от момчетата, които са на изчезване вече (за жалост)... Но ако продължаваш в същия дух с "Амиии не мисля, че проявява интерес към мен.." ще чакаш още... На теб ти трябва някоя да дойде, да те хване за ръка и да ти каже ти си ми гаджето, не приемам възражения!
Недей да си мислиш, че не проявяват интерес към теб, просто махни тази мисъл от главата си... Не се притеснявай и че можеш да бъдеш отрязан... Мен са ме рязали като са ми се изсмивали в лицето, амааа преживява се...
Първоначално написано от Дилян
I az sam ot Blagoev![]()
Верно ли бе man ?Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Пиши ми по скайпа,може и да се познаваме..![]()
to4no taka napalno sum saglastnaПървоначално написано от vesinka91
![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!