Цитирай Първоначално написано от kifla
Здравей ,
по описанието на това какъв си ми изглеждаш момче уж на място .Но сега не бива пред едно момиче да претиндираш например с парите си или с скъпи дрешки и т.н.Да ние харесваме сладките и добре изглеждащи момчета ,но не винаги това е най- най- важното за едно момиче.Аз например съм на 18 години и чесно казано ми е писнало от момченца уж излязли от корицата на някое списание,Предпочитам приятеля ми да е добре изглеждащ ,но в никакъв случей надувалко с модни дрешки.Понякога едно момиче търси в момчето разбиране ,общи интересе ,той да се държи мило и грижовно с нея ,да и прави подаръци с повод и без повод и просто да е с нея ..а не мацките да са винаги около него .Също така за да си хванеш сериозна приятелка мисля ,че трябва да посещаваш места където има не само красиви ,но и поне малко интелигентни момичета .
Чесно казано сегашния ми приятел отговаря на вси1ките ми изисквания за момче и всичко стана от един бъзик и общи познати.Защо не пробваш да се запознаеш с някоя приятелка от компанията на твои приятели или нещо подобно .Потруди се малко.Помисли къде може да откриеш подходящото момиче и действай!Успех!
Съгласен см с теб, има време... и моля те друг път не пиши с такъв цвят на буквите щот' едва го прочетох