- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Поли-/Моно- гамност
О, да, ние сме си говорили много пъти на тази тема. Не сме от ревнивите и истерични двойки, споделяме си подобни желания, но това не ни помага особено да разберем защо се случва.Първоначално написано от shadow4e
Собственост на Canis_Dirus
Нито едното ,нито другото..
Не обичам да забърсвам някакви непознати ,в някой бар,които да ме черпят един ром и да мислят,че ме притежават (случвало ми се е).Просто идеята за това ми се вижда неприемлива,гнусна..
А пък идеята за връзка също не ми е приоритетна.
Затова,перфектните отношения за мен са с приятелите ми за секс.Не ги ревнувам,нямам против да спят с други момичета.Но знам,че ме уважават,обичат по приятелски начин и това ми стига.
Голяма работа,че няма да съм тяхната единствена,прекрасна принцеса..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
е де. Не разменяй местата на "нещото" и Жорко. Жорко колкото и да се мени си е пак Жорко.Първоначално написано от _Cuddly_
Та номера е, че човек, а с него ижеланията му, се променя много бързо. Аз примерно си бях харесал една. Бе бая време (нейде 2 месеца) е гоних, че да я ... ощастлива един вид и накрая - нищо. Нагласи се всичко и ща да стане работата и усещам, че мадамата не ме кефи и нищо не направих. Вече не гоня жени. Ако щат да идват. Жени мнооооого, ама аз съм един!
Grumpy old madman
Първоначално написано от RAWRRR
Това е до време, според мен.
Аз ли4но искам да съм не4ия "единствена, прекрасна принцеса", колкото и лигаво да зву4и.. Поне на моменти![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от RAWRRR
Да, приятно е, имала съм такива връзки.
(забърсването беше просто пример - един от много, които мога да дам, това ми хрумна)
Но идеята ми беше друга - ако имаш сериозна връзка, обичате се, всичко е.. както трябва да бъде, защо търсиш друго? Защо искаш друго понякога? Парадоксално е - Той ти дава всичко и въпреки това нещата не са толкова розови.
Това днес го чувам за 9ти път!Сериозно!Първоначално написано от Canis_Dirus
Пф....
Чак пък толкова много жени на 1000 мъже в България се падат 1020 жени.Нямате кой знае какъв избор.
Dwight D. Eisenhower
И аз. Инфантилна съм, какво да се прави.Първоначално написано от SINDEL
![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Циганките май не участват в преброяването. Ей ти още жениПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Елементарна сметка:Първоначално написано от RAWRRR
1000 мъже
от тях
150 - педали
160 - тъпи
100 - ужасно дебели (толкова, че да не могат да правят секс)
200 - твърде заети да играят warcraft
300 - метросексуални льольовци (жените, които харесват такива не са ми приоритет)
и какво излиза? Остават по-малко от 200 мъже за 1020 жени.
Grumpy old madman
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Шшшт, тихо, че нацитата ся ще се разфучат...![]()
А от тия 1020 жени колко са лесбийки, колко са дебели, колко са прекалено заети с козметичните си процедури, за да се занимават с момчета, колко от тях излизат само с дебели и дърти чичко-паричковци?![]()
Първоначално написано от Canis_Dirus
gagagaggaa.. не е истина колко пъти съм била пренебрегвана заради него..
тва е болест
Пренебрежимо малко!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Grumpy old madman
Ама от тия 1020 също голям процент са тъпи, други пък си падат по метросексуални, зализани момченца. Така че... остават малко жени, които ти трябва да намериш сред блатото на "кифлите"![]()
Както казах тези са пренебрежимо малко. За по-нататъшна информация прочетете http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=151584Първоначално написано от shadow4e
Ще ги оправим![]()
Grumpy old madman
А аз съм от "ужасно дебелите,неспособни да правят секс"Първоначално написано от shadow4e
,но вместо варкрафт чета космополитан,розови романчета за феминистки,статии "как да отслабнеш с 10 кг,само като смениш цветовете на дрехите си и прическата" , гледам "секса и градът" ,отвреме навреме пускам и фешън тв и си казвам,че един ден и аз ще стана манекенка и избърсвам олиото от пържените си картофи в блузката..
Dwight D. Eisenhower
Почувствах се като филма "Баклава".Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Това е мъжката природа. Каква забава е да ръгаш нещо, като може да стискаш нещо в ръка и да си играеш с него?Първоначално написано от _Cuddly_
Изобщо работата с компютърна мишка е много подобна на мастурбацията. Местиш мишката, цъкаш копчетата - правиш си густо.
Мастурбацията - пипаш чурката, масажираш тестисите - правиш си евала.
Grumpy old madman
![]()
Колко малко знам за мъжкото съсловие![]()
Апф, тва за мишката и мастурбацията ме съсипаИма логика оба4е. Обяснява много неща
![]()
Робинята на Quench
*поклон пред мъжката природа*![]()
А тука споменахте, че голям процент от жените били тъпи. Е и? Че то за еб*не акъл не требе бе. Даже по-хубаво! Като свършите с мурафетите ще й пуснеш да гледа Планета или MTV, а ти ще се врътнеш, ще се изпърдиш яко и ще заспиш блажено. Тъпи п*тки рулз!
Grumpy old madman
убуу де, ама вие съвсем изместихте темата (та и аз покрай вас се отплеснах)
кааакто и да е, весело да е![]()
А всъщност ти искаш и с друг и той иска и с друга, така ли?
Не е въпросът в това - говорех по принцип. Кое кара хората да искат други, дали не сме полигамни и т.н.Първоначално написано от shadow4e
Ся искам само да спя, ама не ме лови сънят.![]()
Да, от мъжка гледна точка нещата са сравнително обясними, но защо и при някои жени се наблюдава? В нашата природа не е ли заложено да сме моногамни, да си гледаме децата, да стоим зад печката (колкото и да не ми харесва)? Мъжът ловува, а жената се грижи за потомството и къщните задължения (не ми го обяснявайте просто с това, че се развиваме, не в въпросът само в това).
Защо тогава в един момент това се преобръща и жената също се превръща в ловец или пък в плячка - желае да бъде покорена/прелъстена, харесват й тези игрички.