.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правя ??

Zna4i kogato masturbiram svar6vam za 5-6 min ponqkoga za 10-15 min. a da kajem kogato pravq sex s priqtelkata mi svar6vam burzooo (( Edni priqteli mi kazaha 4e 6te e taka dokato ne svikna no to minaha 2-3 meseca a rabotata e se sa6tata (( I zapo4vam da se pritesnqqqm 4e sigurno sum defekteeen (( Nqkakfi predlojeniq kakfo da pravq ?!

abe pich ne si defekten. seki svarshva razlichno.ako ti za 5-6 min to drugi za 2-3 sichko ti e normalno ne se pritesnqvai ok si si {}
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

a iskam da pitam te nali mi kazvat 4e 6e svikna tova svikvane koga 6te stane

е..не искам да те отчайвам допълнително..но би трябвало за 2-3 месеца да си свикнал

Ем искам да питам дефектен ли съм Просто ми кажете какво мислите и някакви препоръки да не свършвам бързо(на 16 год съм)

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Пробвай с DUREX PERFORMA 100% ще ти помогнат, другото е въпрос на психическа нагласа

DUREX PERFORMA бяха презерватитиви нали ?! А тва за психическата нагласа какво ще рече ?

Град
    Русе
    първо момичето ти каза че не си дефектен че да питаш 2 пъти ... но маи ще излезеш с дефект...
    аз ти казвам че това не е дефект ... има мн други теми дет пише за подобни "проблеми" това е въпрос на организъм и психика ... теи че мисли си за други работи но няма да ти е лесно има теми може да ги прочетеш там пише техниката

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от sladko_momi4e
    abe pich ne si defekten. seki svarshva razlichno.ako ti za 5-6 min to drugi za 2-3 sichko ti e normalno ne se pritesnqvai ok si si {}
    +1

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    *in a pink dream*
    zashtoto si defekten =D>
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Село.София
    Абе дефектен не си просто така си ти е генетично заложено
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Изобщо не си правил секс..питаш глупави въпроси от типа "Психическа нагласа" какво ще рече..незнаеш презервативите..абе моляти се..поредния пиклио !

Град
    Sofia
    ima hap4eta...ima gelove...ima mn ne6ta za prodaljitelen sex no ne sam mn zapoznata do sega s priqtelq mi ne ni se e nalojilo...otidi v sexshop i razpitai :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си