- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- петък вечер
петък вечер..край на тормоза..обикновено излизам с приятели,почивка..
обичкам си наскоОо!!
![]()
Ами, аз всеки ден от седмицата ставам рано, тъй че приказката за Петък вечер не върви при мен... ако излизам някъде, излизам, когато си искам. А истината е, че това рядко е Петък, защото тогава свършвам даскало доста по-рано и използвам времето да си се отпусна в къщи![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Понеделник,сряда,петък...вс тая.
Пак мога да си изляза и да се размятвам като муха без глава.
Ами даа,дали е петък или някой др ден от седмицата няма никво значение.Все пак има партита,афтъри и през седмицата.А и имам мн приятели,които живеят сами и вс ден се събират хора в тях.Само човек да има желание за трещене:P
kakvoto pravq seka ve4er navanka s priqteli piene kvo drugo samo v nedelq ne izlizam ot sueverie![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Това ми е любимия ден от седмицата!След даскало отивам в Детския комплекс (обожавам го),след това на кафе,прибирам се и правя каквото искам...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
В повечето случаи .. нищо! Иначе се е случвало на кръчма или дискотека но мноооого рядко!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Кръчма или дискотека![]()
Случвало се е и просто да излезна, да пия едно кафе и да се прибера, естествено. Обаче тогава ми е едно такова сдухано и скучно и ми се струва, че вечерта е била супер безсмислена.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Пусни още веднъж мнението си и ще ти е за първи път!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ебаси...
класната предложи тая седмица да ни заведе класа на дискотека и всички дружно отговориха "аммммоооорррр!!". Горката ни класна просто![]()
![]()
Аз СЪЩО искам да отида....![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
emi na4i seki pyt to4no v petak ve4er pravq edno sy6to po plan grafik na denqПървоначално написано от kuklichka_bg
prava kvot mi se prai ebasi
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
хахаПървоначално написано от ЕPu
Абе аз в София съ ходила сичко на сичко 10 пъти и не разбирам от дискотеките ви,ама еба го тоя Амор....
Преди няколко дена виждам един приятел,дето отиде да учи в София,в някво спортно и от второто изречение почвна да ми говори,че тука трябва да си купи еди-ква си ризка като на пичовете в амора,щото там има"ебаси яките пички бее"...
В тая тъпа София разваляте хората![]()
А иначе аааз,аз в петък вечер някой път сядам да уча хах,или се размотавам с весели другарчета по пейките...за дискотеки съм мъничка,пък и тука има само някви супер-турбо-яки-мега-готини-чалга-клубчета хуху
А тоя петък вечър ще съм на състезание по математика в Ямбол
![]()
до преди излизах с моя БФФ лалалал
ама сега тренировките му са в петък и във петък си тъпея у нас |(
samo znam ,4e utre (28.03) iam rojden den i 6te se razbiq o6te ot 6:30 sutrinttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Миии каквото и през другите дни.Виждаме се с приятеля ми до към 10 защото той работи в събота и после гледам филми или си бъбря с приятели в скайп.
.Първоначално написано от _Cuddly_
след събота имаш и неделя и пак спиш и така
еми,мерси,братлеПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Да,бе от село съм...то Видин е голямо село найстина...ммм,то София е малко по-голямо...
Са се сещам за темата а селяните и селяндурите....
Еба му майката сички не от София са селяни и са ебаси пропадналите едва ли не...
А и го казах със...хм...ирония.Нямах за цел да ви обиждам свещената София :P
емм,за мен няма значение петък ли е,понеделник ли е...
мога да правя същите неща в петък,каквито и във вторник и в сряда.
За тази петък вечер се очертават улични подвизи.![]()
обикновено мързелувам с мъжо пред някой филм или каним приятели на по бира ..абе различно.Зависи от настроението.
Седя си в нас... пред компютъра... или лягам, да почивамАко е топло времето - навън
![]()
еlsy![]()
В ПЕТЪК ВЕЧЕР ? АМИ ТО Е ОЧЕВИДНО ИЗЛИЗАМ НЯКАДЕ С ПРИЯТЕЛИ , МАЛКО ПО КАФЕНЦАТА , ПО ДИСКОТЕКИТЕ , АБЕ ПРАВИШ СИ КУПОНАА ПОНЯКОГА КОГАТО НЕ МОГА ДА ИЗЛЯЗА (ТОВА СЕ СЛУЧВА ДОСТА РЯДКО) СЪМ НА КОМПА