.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    Аз искам да оправя г-цата по Математика ... тя е на 27, а изглежда така добре ... какви крака, какви форми ... леле влюбен съм
    Горкия ,не споделена

ooo v na6eto daskalo naskoro doide edin mmm strah0o0ten u4itel po fizi4esko mmmm na 24 kfo mu mislqq ....
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    i s kakvo vi privlichat jeni s po 10 godini po-vyzrastni ot vas
    naborkite ne sme li vheche harabejni i vyrvejni ... az da prashtam myjo tugas da si zem nqkoi 30 godishna "KAKA" ???

pone mene ne me vlekat 30 gidishni myje , baq mi e protivno ...
    Нас може и да не ни привличат по-големи,но със сигурност днешната младеж момичета,ходят с някакви чичковци,с 10+ или повече години по-големи от тях

П.П: Нищо лично към теб,де

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    i s kakvo vi privlichat jeni s po 10 godini po-vyzrastni ot vas
    naborkite ne sme li vheche harabejni i vyrvejni ... az da prashtam myjo tugas da si zem nqkoi 30 godishna "KAKA" ???

pone mene ne me vlekat 30 gidishni myje , baq mi e protivno ...
    Нас може и да не ни привличат по-големи,но със сигурност днешната младеж момичета,ходят с някакви чичковци,с 10+ или повече години по-големи от тях

П.П: Нищо лично към теб,де
    sega na moqta vyzrast ne se vijdam s nqkoi s 10 god po-golqm , no ... sqkakvi gi ima

seki lud s nomera si , nqkoi s cqla programa ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    На изток от рая
    sega na moqta vyzrast ne se vijdam s nqkoi s 10 god po-golqm , no ... sqkakvi gi ima

Лошото в този случай е,че тези "сякви" станаха повечето момичета на 15 - 16 години.Като ги возят в едни джипове по 4000 - 5000 евро се мислят за големите "каки" а всъщност са едни малки малолетни "кур*ички"

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от aciko

Лошото в този случай е,че тези "сякви" станаха повечето момичета на 15 - 16 години.Като ги возят в едни джипове по 4000 - 5000 евро се мислят за големите "каки" а всъщност са едни малки малолетни "кур*ички"
    obyrnahme temata nadrugade no si prav
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

az za u4itelki ne ama kakvi kaki sam iskal .....

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    Пффф ОДМА :P

Lord Give Me A Sign

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от niko86`
    Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Цитирай Първоначално написано от niko86`
    Аз в 10ти клас оправих даскалката по химия след което се наложи да го правя около 2 месеца
    Не ти вярвам! Тя да не е педофилка бе? На колко беше тя и как стана работата аааа?
    Ако искаш вярвай,даскалката беше на 26 Няма да казвам къде съм учил,но ще споделя че не беше няква кой знае колко яка,ама просто имах фантазии с нея и лека по лека се осъществиха
    Луд си, бате..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

oh oh oh tas po ikonomika da mi padni lele
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

бе нз бате ама моя даскал по биология всеки път като ме видел леко се спирал в зоната на задника ми и се облизвал (от свидетели разбрах)

Ми има една даскалка в моето даскало на 28 и така ми се иска да я опъна.Красива е само дето задника и е= на моя Х 2

бе нз бате ама моя даскал по биология всеки път като ме видел леко се спирал в зоната на задника ми и се облизвал (от свидетели разбрах)

Град
    Sofia
    По въпроса с учителите бих се позамислил и сигурно няма да се впусна в такава авантюра. Но с някоя 30 годишна кака ще направим много незабравими нещица.
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си