- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Я кажете момчета?
Горкия ,не споделенаПървоначално написано от HenykucT
![]()
ooo v na6eto daskalo naskoro doide edin mmm strah0o0ten u4itel po fizi4esko mmmm na 24 kfo mu mislqq ....![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Нас може и да не ни привличат по-големи,но със сигурност днешната младеж момичета,ходят с някакви чичковци,с 10+ или повече години по-големи от тяхПървоначално написано от miss california
![]()
П.П: Нищо лично към теб,де![]()
sega na moqta vyzrast ne se vijdam s nqkoi s 10 god po-golqm , no ... sqkakvi gi imaПървоначално написано от aciko
![]()
seki lud s nomera si , nqkoi s cqla programa ...![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Лошото в този случай е,че тези "сякви" станаха повечето момичета на 15 - 16 години.Като ги возят в едни джипове по 4000 - 5000 евро се мислят за големите "каки" а всъщност са едни малки малолетни "кур*ички"Първоначално написано от miss california
obyrnahme temata nadrugadeПървоначално написано от aciko
no si prav
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
az za u4itelki ne ama kakvi kaki sam iskal .....![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Пффф ОДМА :P
Lord Give Me A Sign
oh oh oh tas po ikonomika da mi padni lele
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
бе нз бате ама моя даскал по биология всеки път като ме видел леко се спирал в зоната на задника ми и се облизвал (от свидетели разбрах)![]()
Ми има една даскалка в моето даскало на 28 и така ми се иска да я опъна.Красива е само дето задника и е= на моя Х 2![]()
бе нз бате ама моя даскал по биология всеки път като ме видел леко се спирал в зоната на задника ми и се облизвал (от свидетели разбрах)![]()
По въпроса с учителите бих се позамислил и сигурно няма да се впусна в такава авантюра. Но с някоя 30 годишна кака ще направим много незабравими нещица.
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!