- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечна любов?
S K. se poznawahme dosta beglo..v smisyl az znaeh koi e toi..no toi ne znaeshe za men..Vinagi sym go mislila za mnogo nadut..i volgaren..!!![]()
No az imah vryska s edin nash ob6t poznat..koito ni zapozna..qvno K. se vliubi v men o6te togava..za6toto mi obry6ta6e pove4e vnimanie ot kolkoto trqbva..vinagi imah kakvo da si kaja s nego..
Sled izvesno vreme momcheto s koito se zanimavah(obshiq ni poznat) zamina za drug grad..uj po rabota..i slu4aino se sre6nah s K. po centyra ..sednahme na kafe..i toi mi razkri glupavata istina..4e tozi nash obsht poznat si ima seriozna vryska v grada v koito otide..ne se qdosah mnogo..zashtoto nqmah nikakvi 4uvstva kym tova mom4e..vecherta pak se videh s K. govorihme si..sled koeto toi me zakara do vkyshti..razmenihme si telefonite..ii kysno vecherta polu4ih..sms...ot K. ,4e iska cql jivot da e s men..i che me iska nai-iskrenno i 4isto ..v tozi moment usyznah kolko sym vliubena v tova mom4e...i tova mnogo me natyji..zashtoto sled 2 dni toi zaminavashe da u4i v drug grad..
Na drugiq den se vidqh s K. prekarahmeee..prosto nezabravimo..vecherta prekarame zaedno..na drugiq den pak bqhme zaedno..no za malko..i na sledvashtiq toi zaminaPyrvite 2 dni se 4uvahme po telefona..pisahme si sms..lele kakvi sms si pisahme..prosto bqh hlytnala..i za moe neshastie..toi sprq da mi pi6e..telefona mu be6e redovno izkliu4en..
ne mi zvyneshe ne mi vdiga6e..2 sedmici!
..i az se otkazah..makar 4e vsi4ko me tegleshe kym nego!
..trygnah s drugo mom4e..koeto znaeshe istoriqta s K...i den sled kato bqh trygnala s tova mom4e K. mi pisa i mi se obadi..
..lele kakvo po4uvstvah togava..zabravih vsi4ko..znaesh samo nego..no..ve4e si imah priqtel..koito ne moje6e da razigradavm tuko taka..pri polojenie 4e mu bqh kazala 4e sym zabravila za K.
S K. ne se 4uhme pove4e..makar 4e men postoqnno mi iznikvaha nezabravimite momenti s nego..postoqnno si mislih za nego..i sled 3 meseca..K mi se obadi..kaza mi 4e e v grada..az pak zabravih za vsi4ko..izbqgah ot u4ili6te i huknah pri nego..otidohme na kafe ..govorihme si..toi dyrje6e rykata mi..usmihva6e mi se s onazi usmivka..
Kato se ka4ihme v kolata da me kara do nas..sprq kolata i me popita dali moje da me celune..ne me celuna..az go celunah..kolko bqh kopnqla za tova...obqsnenieto mu za tezi 2 sedmici bez otgovor be6e problemi s telefona i t.n. kaza 4e mnogo iska da e s men..4e postoqnno si misli za men..
..da no az ne mojeh..vecherta sled sre6tata mi..kato pravih liubov s priqtelq mi..zaplakah za K.
tolkova mnogo me boleshe za nego
Ot tazi nasha sreshta minaha ve4e 4 meseca...i az vse o6te sym sys stariq si priqtel..tova momche pravi vsi4ko za men..useshtam go kolko mnogo me obi4a..no vyprosniq K....oshte e v glavata mi..i ne moga da go izbiq ot tam..
vecher predi da zaspq si spomnqm usmivkata mu..i ochite mu..i useshtam kolko mnogo mi teji i kolko mnogo go obi4am
Ne znam kakvo mojete da me posyvetvate..no znam che sega pone malko mi olekna..
![]()
"хаха"![]()
аз имам горе долу същия проблем обичам момче но той е от друг град и секи ден историята се повтаря.според мен това е една истинска любов която не може да се забрави ако искаш да бядеш с него просто не го мисли,но бъди честна с другото момче![]()
Makar i da e trudno spri da misli6 za nego. A ina4e znam kakvo ti e , za6toto az sam v podobna situaciq. I mi e mnogo tejko.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Ей момиче, осъзнай се! Защо тичаш толкова време след някой, който уж е тук, а е далече, след някой, който уж те обича, а го показва на моменти? Много е тъжна твоята история, но си помисли колко ще е тъжна историята на твоя приятел? И как ще звучи тя : "обичам я с цялото си сърце и душа, правя всичко за нея, болката е голяма, да знам, че когато правим любов тя мисли за друг, сърцето и не ми принадлежи..."? Нещо подобно нали? Защо не се възползваш от факта, че съдбата ти е дала човек, който найстина те обича много?
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
sladko_dete mnogo si prava..adski mnogo!
I az mislq taka kato teb..vsi4ki mi kazvat da dyrja zdravo priqtelq mi..zashtoto takova momche rqdko sre6ta..ami da ama ne.!..Kogato samo 4uq ne6to za K. i se shva6tam napravo..ne moga da vi go obesnq..i na men do sega takova ne6to ne mi se be slu4valo..mnogo stradam..i iskam da zabravq K. i da go namrazq..no ne moga.!..
и аз съм била в подобна ситуация и въпреки, че мина една година от тогава още като си спомня и ми става гаднонезнам какво да те постъветвам, надявам се просто с времето да го забравиш...малко по малко...а сега обръщай повече внимание на сегашния си приятел...
Моят съвет е,следващия път като К. ти звънне,да не му отговаряш.Така може пък и по-лесно да го забравиш.Успех![]()
Дръж се.. /me (music) Now playing: 1. Enrique Iglesias - Ring my bells поздрав..
Животът е адът описан в Библията!
Хах ти пък как 6те се върже6 на редовното "Искам да съм цял живот с теб!", "Искам те толкова 4исто и невинно!", "Когато завър6и6 у4или6те 6те се оженим!"... Пълни простотии... А въпросния К. на колко е години, ти си на 16, нали? Той с най-елементарни приказки (на които се 4удя как може да повярва6...) ти е завъртял главата... Той не ти вдига телефона 2 седмици и следва6тия път като ти звънне излиза6 с него... Направо си невероятна! На това отгоре К. ти измисля най-детското оправдание, а ти пак си готова да му целува6 задника...
Осъзнай се малко!
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!