.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: подарък!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

подарък!

Не съм сигурна,4е темата е за тук,но не знаех къде да я пусна...приятеля ми има рожден ден в събота и не знам какво да му избера...помогнете ми. Не ходим от дълго,няма и месец дори...все още не сме си казали оби4ам те...става на 17...моля ви помогнете ми! благодаря предварително!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Виж...земи му едно пакетче спортекс или каквито там си решиш и напиши отгоре обичам те....

Не се ебавам,ше е яко

А,ако си задръстена...му купи дезодорантче
    Away from life!

Guest
    можеш да погледнеш ето тук - bezpanika.com, има много оригинални джаджи. ако не друго, ще си различна.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След като не сте много време заедно, най-добре е да му вземеш неангажиращ, но полезен подарък. Шал или шапка, ръкавици(но да ти даде монета при подараяването, защото иначе е на раздяла), книга. Сувенир, свещник, нещо направено от тебе, дреха, бельо, часовник и т.н. са прекалено ангажираще подаръци за начален етап на връзката. А иначе може и на парфюмеря да се зарадва- тривиално, но върши работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си