Цитирай Първоначално написано от tuzaro
Дeбa писна ми от такива хора...Може ли да сте толкова задръстени.. ходите 2 години и не знаеш кво да му подариш...Ми за кво ходите тогава?!? Не го познаваш ли, не знаеш ли кво му харесва...
Евала.
Мисля , че си еволюирал достатъчно да се държиш по-мило с останалите потребители , не мислиш ли ?

Колкото до недъгавият ти въпрос защо е с него. Ми може би защото го обича. Някой хора не подаряват подарък веднъж на 100 години , само колкото да отбият номера , нали се сещаш ... Та въпросните теми са за хора като тях , които търсят нови и свежи идеи , с които да зарадват половинките си и се подразбира , че заядливи типове с емоционални проблеми нямат място тук ... (пояснявам за недоразвитият ти мозък , за теб говоря) Та един съвет от мен , намери си друго място , където да си се сдухваш и да се правиш на господ , или от къде да знам .... може би няма да е зле да поумнееш малко ... Виж как ще ти се отрази , прочети 1-2 книжки , после още 1-2 и хей , току виж си забравил за заниманието си на дразнител в форумите.

Благодаря за отделеното внимание.