.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Обичам го,повече от мен самата :(

Здравейте,тотално объркана съм,обичам безумно едно момче,живота си давам за него,имахме връзка,но го зарязах(знам,че постъпих много тъпо). Той наскоро пак ме потърси аз дори не мислех вече за него,и когато ми се обади по тела изтрещях от кеф.Той ме попита дали още го обичам,но аз извъртях нещата и така и не му казах ,за което много съжалявам.Когато той ме пита дали още го обичам го попитах "защо ме питаш сега,ровиш в минали неща"?,Той излезе с тъпото оправдание "пошегувах се" Кажете какво да направя,не го разбирам. Искам да си го върна,без него умирам. Той е единственото момче,което страшно много обичам!

хх еми звънни му и му кажи, че имаш отговор на въпроса за който се е "шегувал", излезте и му го кажи :P
    work in progress.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Мии ходи поговори с него бе (:

Животът е адът описан в Библията!

Говори с него и му кажи, че си го излъгала и това е било най-тъпото нещо, което си могла да направиш...

Град
    sofia
    о4евидно и той още те оби4а щом те е питал това
    не се притеснявай а му го кажи и сигурно отново ще сте заедно \/

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Той след тази случка,не ми говори

Град
    sofia

slun4ice

moje bi shte ti se storia malko grub no ne tova e celta mi zashto prosto ne se prestrashish i ne mu kajesh istinata v liceto aaa iskash toi da poeme cialata iniciativa
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Град
    sofia

slun4ice

moje bi shte ti se storia malko grub no ne tova e celta mi zashto prosto ne se prestrashish i ne mu kajesh istinata v liceto aaa iskash toi da poeme cialata iniciativa
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Мега фен Аватара на koalka
    Поговори с него и му кажи истината.Не си пропилявай шанса, ако наистина го харесваш.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: slun4ice

Цитирай Първоначално написано от DekoDenev
    Защото той сега не иска да ме чуе

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Поговори с него и му кажи истината.Не си пропилявай шанса, ако наистина го харесваш.
    Там е проблема,че не просто го харесвам а гоОБИЧАМ,но на него не му пука сега му го казах...ако просто го харесвах може би щеше да ми е по-лесно да го забравя,но сега...чудя се защо пак ме потърси ЗАЩО..?!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    И аз го обичам и искам да съм с него ама явно той не иска.Просто в един момент спря да ми говори,да ми отговаря на повокванията,на писанията ми в скайп и нз на кво се дължи това Аз мн страдам за него,но не знам какво да направя,за да си го въна или да получа поне някакво обяснение за какво го прави

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от summer flower
    И аз го обичам и искам да съм с него ама явно той не иска.Просто в един момент спря да ми говори,да ми отговаря на повокванията,на писанията ми в скайп и нз на кво се дължи това Аз мн страдам за него,но не знам какво да направя,за да си го въна или да получа поне някакво обяснение за какво го прави
    Значи най-добре ме разбираш,от вчера плача за него като последната глупачка ...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Там е проблема,че не просто го харесвам а гоОБИЧАМ,но на него не му пука сега му го казах...ако просто го харесвах може би щеше да ми е по-лесно да го забравя,но сега...чудя се защо пак ме потърси ЗАЩО..?!
    Не му пука, тогава защо пита?Поне малко му пука, но няма да го накараш насила, я.Всеки трябва да си има достойнство.Ще ти е трудно да го забравиш, но в крайна сметка по-добре така...А не едва ли не да му падаш на колене да сте заедно, а на него да не му пука толкова.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    И аз съм така само като си помисля за него и почвам да рева

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Заричах се вече да не мисля за него,да не го обичам. Една вечер той ми звънна,а месеци преди това му казах,вече да не ме търси...много се зарадвах като му чух гласа,нямате представа колко страдам сега... И сега слушам нашите песни

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Не му пука, тогава защо пита?Поне малко му пука, но няма да го накараш насила, я.Всеки трябва да си има достойнство.Ще ти е трудно да го забравиш, но в крайна сметка по-добре така...А не едва ли не да му падаш на колене да сте заедно, а на него да не му пука толкова.
    Не знам точно дали му пука или не, аз така мисля

Просто му признай ,че си го обичаш още и стига се чуди какво да правиш!Успех!

Добре,ти сега сама си вкарваш автогол и после ревеш тука.Щом толкова го искаш кой те е карал по телефона да се държиш така,сякаш искаш да приключиш всякакви отношения с него?Дръж се нормално с момчето,кажи му,че го обичаш още и готовоо!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Добре,ти сега сама си вкарваш автогол и после ревеш тука.Щом толкова го искаш кой те е карал по телефона да се държиш така,сякаш искаш да приключиш всякакви отношения с него?Дръж се нормално с момчето,кажи му,че го обичаш още и готовоо!
    Значи той ме попита "Обичаш ли ме още"?Аз "Защо ме питаш, а ти"?И така и не се разбрахме...аз не му казах,защото и той не ми каза реших,че не трябва да му казвам.Хора прави сте да ми се карате...

Супер фен
    Ами обади му се и му го кажи това на него,а не на нас,защото ние и да го знаем не можем да направим нищо!Той е човека,който може да направи нещо по въпроса и да те направи щастлива или обратното(което не ти пожелавам) .. успех
    Обичам те <3 !!!

Град
    v edno sypersko grad4e
    Взимай телефона и му звъни докато не дигне,а като ти дигне му кажи "миналия път когато говорихме ме попита дали още те обичам" е сега мога да ти кажа отговора" и си му кажи каквото ти е на душата Успех,дано момчето си заслужава
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Dreamland Varna
    Нямаш шанс! Забрави го не си струва!
    Ако си кажеш, че МОЖЕШ и че ИСКАШ да го забравиш, това ще стане!
    Просто няма смисъл да плачеш за момче, като на него очевидно не му пука за теб!

Айде успех!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Благодаря на всички,но аз говорих с него и той каза,че вече няма никакви чувства и аз му казах да бъде щастлив с друга,но той нищо не каза.Ами определено не си е заслужавал ,ще го забравя и това,въпреки,че ще ми е много трудно.Благодаря на всички,които отделиха време и си написаха мненията.

Какво чакаш да тръгне пак да те подпитва ли? Забрави! Все пак не той, а ти си го зарязала. Уговорете си среща и му кажи, че макар въпроса му да е бил на шега (в което се съмнявам, но ти го кажи) ти ще му отговориш съвсем сериозно ... и това е, че го обичаш повече от себе си.. Времето минава. Нещата още повече си втасват.
    Направи го, за да не съжаляваш още повече, защото и той явно иска да е с теб.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си