.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Pogovori pak s nego moje da opravi6 ne6tata i ako si go obi4a6 pak moje da se varnete kam minalo to uspeh4eta
    -Icko-

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Icko_pld
    Pogovori pak s nego moje da opravi6 ne6tata i ako si go obi4a6 pak moje da se varnete kam minalo to uspeh4eta
    Няма смисъл вече,как да бъда с него след като той НЕ МЕ ОБИЧА,казах му да бъде щастлив с друга и това е положението.

И все пак, като си го обичала толкова силно, защо си го зарязала? Иначе ходи да говориш с него, докато не е станало прекалено късно, и нещата ще се оправят

Цитирай Първоначално написано от elfinka
    хх еми звънни му и му кажи, че имаш отговор на въпроса за който се е "шегувал", излезте и му го кажи :P
    +1

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Anarion
    И все пак, като си го обичала толкова силно, защо си го зарязала? Иначе ходи да говориш с него, докато не е станало прекалено късно, и нещата ще се оправят
    Зарязах го е гадна дум в смисъл, не знам защо съм я използвала(както и да е),начи просто той се изпусна и ми каза,че като бил с негов приятел сваляли някакви момичета,а после ми казва "Мила,не съм го направил моя френд ги сваляше." Аз тогава много се подразних и не му говорих,и така той ми звъни по тела непрекъснато, аз му викам "разкарай се,не искам да имам вече нищо общо с теб",абе бях бясна, кибритлийка си падам и така.Казах му "до тук бяхме,няма да ти позволя да се подигравяш с мен". Ами няма да го търпя,въпреки,че го обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си