- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли вечна любов?
Ve4na ljubov!Hm.....ve4na-znaete li kolko d1l1g period e tova.Na men mi se vijda napravo nev1zmojno-misiqta nev1zmojna.Lele p1k i ve4na spodelena ljubov-e takova jivotno nqma.:)Ina4e ve4na NEspodelena sig ima.:)
When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}
+1 tova s16to e mn vqrno ;-)
When the door of happiness closes, another opens, but often times we look so long at the closed door that we don't see the one which has been opened for us. {HoPe}
мне и според мен .. нз защо доста хора са натиснали да .. нз дали са на 100 год и знаят че любовта е вечна (think)
на този свят няма нищо вечно
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
иска ми се да има! затова ще кажа че има! най-важно е да имаш вяра,когато вярваш в нещо,то някак си се сбъдва... аз съм твърде малка(на 15 съм),мн често са ме разтройвали в любовен план,но аз не губя надежда,че ще срещна човека,който да е готов да ме обича цял живот!![]()
![]()
![]()
Ще е супер да има..времето ще покаже...безкрайно се надявам да има..
..влюбен..
Какво може да се обещава. - Могат да се обещават действия, но не могат да се обещават чувства: защото те са независими от волята. Който обещава някому, че ще го обича вечно или че винаги ще го мрази, или че вечно ще му бъде верен, обещава нещо, което е извън властта му; наистина той може да обещава и действия, обикновено последица на любов, на омразата, на верността, но те могат да възникнат и поради други причини; защото към всяко действие водят множество пътища и мотиви. Така че обещанието да обичаш някого означава: докато те обичам, ще ти засвидетелствам с действия и дела любовта си; престана ли да те обичам, ти ще получаваш от мен винаги същите действия и дела, макар и продиктувани от други мотиви: така че в главите на хората да продължи да живее илюзията, че любовта не се е променила, че е все същата. Следователно, когато без да сме самозаслепени, се заклеваме някому във вечна любов, всъщност ние обещаваме издръжливост в една илюзорна любов.