- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вкусът на спермата
Spored vas kakuv e vkusa na spermata ?
т.7
krem4et0
Айде ся сякаш никога не си опитвал не се прави, а сподели какъв е, моля![]()
Mi... ne e gadenno ne e mn priqten spored men
Spored men e Solena![]()
![]()
mi ela da ti izduq buzkite i sled tova 6te spodeli6 kakav e vkusat![]()
![]()
![]()
![]()
samo sex 6te vi spasi ot lo6i misli
вс път различна...
Let The BEAT Control Your Body
ем аз сам опитвала на гаджето ми...и беше...ГОР4ИВА! ама тои пуши и...все пак всеки знае 4е вкуса на спермата зависи от това с какво се храни мом4ето..и дали е пуша4 което е важно..а за да знаете отговора и за себеси..ОПИТАИТЕ И щЕ ВИДИТЕ :PПървоначално написано от bunit0
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
razli4en no nai-4esto mi e kiselo solen![]()
Нещу между кисело и солено.Не мога да го определя точно.Дз![]()
Ако ям само шоколад ще ми е сладка ли освен,че ще стана 100кила!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
opitai i 6te vidi6![]()
стига бе тва са пълни глупости кво общо има тва кво ядеш и вкуса и ... тя става долу в ония работи ... те пък още повече нямат нищо общо със храната която се яде ....
не е така чел съм че има значение даже имаше препоръки как да е с по добор вкус тряяше се ядат некфи пшенични глупостиПървоначално написано от koman
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
ананасПървоначално написано от El`Clasico
![]()
Let The BEAT Control Your Body
и азПървоначално написано от lithium4e
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
да бе да дръжки ... мислих че темата за ананаса е ебавка ама явно сте повярвали всичките ... batkodoki искам да пише по тая тема да видим кво ще каже човека![]()
Зависи от тфа кво си ял.
probvai i ni spodeli opit![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Zavisi kakvo qdesh i kakv vredni navici imash. Povechko mlechni produkti q pravqt sladka. I po-malko cigari i alkohol sushto.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
xaxaxaxa taka kat vi slu6am o6te utre 6a natap4a fr mi s 6okolad i malqko i vse sladki ne6ta.. i posle 6a zema da galtam 4e da mi se osladi![]()
bahti ailqka maina
bazikam se
ina4e ne sam opitvala vse o6te ..ama imam jelanie de...za sq znam samo 4e lepkavka...
Sq kat 4etah 6te gledam kvo qde i ako e ne6to sladko 6a q opitam![]()
ей са ще ви кажа ще се изпразня в една чашка и ще си го изпия... АМАН![]()
![]()
![]()
!
Може да не ви се вярва, но вкусът на спермата наистина зависи какво е яло момчето. Представете си ако е яло лук!!!!!!!!
Иначе вкусът наистина е различен, но като цяло има леко пиперлив вкус, тръпчив, нещо средно между солено и горчиво. Много обичам спермата на моя човек след като е пил ананасов сок или сме яли консервиран ананас - става супер сладка![]()
![]()
Ами да те взимам тогава, поне няма да се чудя с какво да те храняПървоначално написано от *Thug_AngeL*
![]()
А това с ананаса наистина ли върши работа? Да взема да правя на партньорката си изненади... Днес какъв вкус желаеш скъпа? Нещо по-специално?![]()