- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вкусът на спермата
к'ъв си ограничен не е истинаПървоначално написано от koman
мило момченце когато започнеш да правиш секс и когато започнат да ти гълтат, тогава пиши в такива теми
![]()
Let The BEAT Control Your Body
еми чувала съм,че е "солена"
ок щом казваш аз съм ограничен тип ... даже мисля ся да се хвърля през терасата /нищо че живея на 1вия етаж - важното е че съм ограниченПървоначално написано от radito
/. Ти от каде си запозната толкова с това дали правя секс и дали ми гълтат
Кво е тва делене на потребителите на девствени и не че да могат да пишат в тея теми ? Супер голяма глупост е тва ... докато не ми дадете линк да прочета как храната влиае няма да повярвам
ae на други работи има как да влиае ама ... оф кво се обяснявам и аз
![]()
Ми несам опитвала къф и е вкуса ама и аз съм чувала ,че от ананас става по-сладка.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз питам почти всяка ,която ми е гълтала къв е вкуса специално на мойта сперма и всяка различно ми казва . А до колко зависи от храната незнам ,аз ям само ориз и пържоли ама се съмнявам да има вкус на ориз и пържоли. За пушенето знам , че я прави горчива , аз не пуша
ами писал. тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117017Първоначално написано от koman
в раздела "вкус" май бях описал и рекламния трик с ананаса.
само от мъжка солидарност няма да обяснявам как М убеждават F, че имат "вкусна сперма" понеже били яли два дни само ананаси.
...... при положение, че сперматогенезата трае към 72 дни...![]()
лошо няма, вкусна или не - тази Течност е най-качественото и чисто нещо, произвеждано о т мъжкото тяло![]()
Никога няма да свърша в устата на приятелката ми!![]()
тва го имам за пренебрежение...за базик с човека!
Ддз...за мен е кофти!![]()
Away from life!
Е ти защо пък тряя се държиш на прочетеното... трябва опитПървоначално написано от koman
а това за ананаса се бъзиках просто, не съм пробвала след като е ял ананасно определено има различен вкус
![]()
Let The BEAT Control Your Body
http://sextex.hit.bg/sperm.htm ето ви линк за това какъв е вкуса на спермата....
+1Първоначално написано от So unbelievable love..
КАК Е НА ВКУС
Много различно. И силно зависи от това, с какво се храните напоследък. А. Боргес, сексотерапевт от Хамбург, провежда неотдавна следния опит : 50 жени опитали и описали вкуса на спермата на партньорите си, на които давали различни питателни и лекарствени вещества. Ето веществата, които по показания на вземащите в опита жени, оказали най силно влияние на вкуса на спермата :
Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис
Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус
Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно
Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно
Първоначално написано от batkodoki
![]()
На кое да вярваме ся ... на горния пост или на тоя на batkodoki / аз съм по склонен да вярвам на втория /
solen ne6to sr![]()
Любовта е най-важното на света
haha ima zn kakvo se qde az li4no ne sam probvala no edin pat na "sexa i krada" samanta sre6na edin s ujasna sperma (vkusa imam predvit) i mu dava6e da pie i qde nekakavi p6eni4ni tapoti..![]()
![]()
Hybav . . . na men mi haresva i toq baq)))
ami ako si alkoholik? kakav vkus shte ima na rakiq![]()
![]()
![]()
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!