.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koman
    да бе да дръжки ... мислих че темата за ананаса е ебавка ама явно сте повярвали всичките ... batkodoki искам да пише по тая тема да видим кво ще каже човека
    к'ъв си ограничен не е истина мило момченце когато започнеш да правиш секс и когато започнат да ти гълтат, тогава пиши в такива теми
    Let The BEAT Control Your Body

еми чувала съм,че е "солена"

Цитирай Първоначално написано от radito
    да бе да дръжки ... мислих че темата за ананаса е ебавка ама явно сте повярвали всичките ... batkodoki искам да пише по тая тема да видим кво ще каже човека
    к'ъв си ограничен не е истина мило момченце когато започнеш да правиш секс и когато започнат да ти гълтат, тогава пиши в такива теми
    ок щом казваш аз съм ограничен тип ... даже мисля ся да се хвърля през терасата /нищо че живея на 1вия етаж - важното е че съм ограничен /. Ти от каде си запозната толкова с това дали правя секс и дали ми гълтат Кво е тва делене на потребителите на девствени и не че да могат да пишат в тея теми ? Супер голяма глупост е тва ... докато не ми дадете линк да прочета как храната влиае няма да повярвам ae на други работи има как да влиае ама ... оф кво се обяснявам и аз

Ми несам опитвала къф и е вкуса ама и аз съм чувала ,че от ананас става по-сладка.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

аз питам почти всяка ,която ми е гълтала къв е вкуса специално на мойта сперма и всяка различно ми казва . А до колко зависи от храната незнам ,аз ям само ориз и пържоли ама се съмнявам да има вкус на ориз и пържоли . За пушенето знам , че я прави горчива , аз не пуша

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    ами писал. тук: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=117017
    в раздела "вкус" май бях описал и рекламния трик с ананаса.

само от мъжка солидарност няма да обяснявам как М убеждават F, че имат "вкусна сперма" понеже били яли два дни само ананаси.
    ...... при положение, че сперматогенезата трае към 72 дни...
    лошо няма, вкусна или не - тази Течност е най-качественото и чисто нещо, произвеждано о т мъжкото тяло

ок

Не мога да го определя с точност....

Никога няма да свърша в устата на приятелката ми! тва го имам за пренебрежение...за базик с човека!

Ддз...за мен е кофти!
    Away from life!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от radito
    ок щом казваш аз съм ограничен тип ... даже мисля ся да се хвърля през терасата /нищо че живея на 1вия етаж - важното е че съм ограничен /. Ти от каде си запозната толкова с това дали правя секс и дали ми гълтат Кво е тва делене на потребителите на девствени и не че да могат да пишат в тея теми ? Супер голяма глупост е тва ... докато не ми дадете линк да прочета как храната влиае няма да повярвам ae на други работи има как да влиае ама ... оф кво се обяснявам и аз
    Е ти защо пък тряя се държиш на прочетеното... трябва опит
    а това за ананаса се бъзиках просто, не съм пробвала след като е ял ананас но определено има различен вкус
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Плевен
    http://sextex.hit.bg/sperm.htm ето ви линк за това какъв е вкуса на спермата....

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    Цитирай Първоначално написано от lithium4e
    нямам представа
    и аз
    +1

Град
    Плевен
    КАК Е НА ВКУС

Много различно. И силно зависи от това, с какво се храните напоследък. А. Боргес, сексотерапевт от Хамбург, провежда неотдавна следния опит : 50 жени опитали и описали вкуса на спермата на партньорите си, на които давали различни питателни и лекарствени вещества. Ето веществата, които по показания на вземащите в опита жени, оказали най силно влияние на вкуса на спермата :

Чесън (голяма глава) - кисело, горчиво, с гнил мирис

Аспирин (5 таблетки) - горчиво, силен лекарствен привкус

Ананасов сок (1,5 литра) - сладко, вкусно

Бира (2,5 литра) - воднисто, неприятно

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Писанията на задморски хубавици за "ананасова диета" та да подобрите "вкуса на спермата" смятайте за момински фолклор или за рекламен трик на фирмата продаваща ананаси
    Вярно е, че вкусът и аромата при всеки индивид варират, но далеч не в степен такава, че да се влияят от храна. Но от системно тютюнопушене и лекарства - със сигурност се влияят.

На кое да вярваме ся ... на горния пост или на тоя на batkodoki / аз съм по склонен да вярвам на втория /

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Solen

solen ne6to sr
    Любовта е най-важното на света

haha ima zn kakvo se qde az li4no ne sam probvala no edin pat na "sexa i krada" samanta sre6na edin s ujasna sperma (vkusa imam predvit) i mu dava6e da pie i qde nekakavi p6eni4ni tapoti..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Hybav . . . na men mi haresva i toq baq )))

ami ako si alkoholik? kakav vkus shte ima na rakiq
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си