- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Не си спомням сайта....
Имаше един сайт,като форум,в който пишеш имената си и ЕГН-то и имената и егн-то на приятеля си и питаш дали имате бъдеще,какво ви очаква заедно...бях питала преди време и наистина ми отговориха вярно...ако някой го знае тоя сайт да казва.Мерси!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
google.comПървоначално написано от otka4ena
![]()
hahahhahaha по-скоро имаше една програмка за тая цел- Z-Info се казваше майПървоначално написано от scorpias
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Как все толкоз компетентни като вас се отзовават...не мога да разбера![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
а ти пък ... как може да си толкова наивна ... интернета ти не е врачка ... компютъра също ... сайта с тая простотия също , айде малко се осъзнайПървоначално написано от otka4ena
има и някфи други от сорта "изпрати това на 921631 човека или майка ти ще умре ..." абе секфи глупости , наистина ли им вярваш
![]()
![]()
Айде още една...първо:не знаеш за какво ми е,второ:не знаеш какъв е сайта и трето:само ми флудиш темата,аз задавам прост и елементарен въпрос....ако някой го знае да го каже....не питам за мнение!!