.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не си спомням сайта....

Имаше един сайт,като форум,в който пишеш имената си и ЕГН-то и имената и егн-то на приятеля си и питаш дали имате бъдеще,какво ви очаква заедно...бях питала преди време и наистина ми отговориха вярно...ако някой го знае тоя сайт да казва.Мерси!
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Re: Не си спомням сайта....

Цитирай Първоначално написано от otka4ena
    Имаше един сайт,като форум,в който пишеш имената си и ЕГН-то и имената и егн-то на приятеля си и питаш дали имате бъдеще,какво ви очаква заедно...бях питала преди време и наистина ми отговориха вярно...ако някой го знае тоя сайт да казва.Мерси!
    google.com

Град
    EastPerih (Исперих)

Re: Не си спомням сайта....

Цитирай Първоначално написано от scorpias
    google.com
    hahahhahaha по-скоро имаше една програмка за тая цел- Z-Info се казваше май

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Как все толкоз компетентни като вас се отзовават...не мога да разбера
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    in your sweet dreams
    Как все толкоз компетентни като вас се отзовават...не мога да разбера
    а ти пък ... как може да си толкова наивна ... интернета ти не е врачка ... компютъра също ... сайта с тая простотия също , айде малко се осъзнай има и някфи други от сорта "изпрати това на 921631 човека или майка ти ще умре ..." абе секфи глупости , наистина ли им вярваш
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Айде още една...първо:не знаеш за какво ми е,второ:не знаеш какъв е сайта и трето:само ми флудиш темата,аз задавам прост и елементарен въпрос....ако някой го знае да го каже....не питам за мнение!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си