.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Furry boots

Furry boots

От скоро си търся ботуши от онези пухкавите, които са целите космати и са като плюшено мече. Много искам такива,но незнам къде да ги намеря, за цената горе-доло знам, че е около 200 лв. Аз вече разгледах 1 такава тема,но тя беше от 2009г., така че не ми върши работа. Ако някой знае къде ги продават в София и горе-доло каква е цената или каква претполагате, че е. Може и да си ги поръчам, такаче и леб сайтове ми вършат работа, но само, ако са български или, ако може да се поръчва за България. Благодаря ви предварително! Ще ви помоля и,ако някой е имал такива доволен ли е от тях,но все пак каквото и да кажете ще ги взема, но нека чуя мнението ви за тях. < 3 < 3 < 3

Мега фен Аватара на xoxi
    Една съученичка дойде само веднъж миналата зима с такива. От снега бяха заприличали на умряло животно.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Една съученичка дойде само веднъж миналата зима с такива. От снега бяха заприличали на умряло животно.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Тия не са ли вече демоде?
    С'я като гледам мега хитът са тия гумени ботуши като на водопроводчик.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Точно обратното. Гумените им мина модата, само на село са винаги модерни.
    2010-2011 косъмът е беше доста актуален- елеци, чанти, обувки, шапки, но в България и по отношение на модата сме с около 1 година назад.
    Не става въпрос за онези наистина неприятни евтини тип биг фут от 80-те ботуши надявам се (въпреки че миналогодишната колекция на Шанел малко натам бият, макар и по-стилизирани), а за къде, къде по-фешън умерено космати ботушки. Аз си купих декември миналата зима едни страхотни, които не бяха целите космати, но оригинално съчетани, от Parfois от Сердика център за 125 лева от които съм страшно доволна. Може да провериш там. : ))))

a znaete li kude ima v momenta ? :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си