Эдравейте!
Пиша ви,эащото нещо ме мъчи напоследък и искам да ви попитам това-онова.
Попринцип обожавам пеенето.пея си почти постоянно-дори и в банятаОт малка съм така.Смятам,че мога да пея и пея добре-естествено доколко е въэможно эа човек,който не се е эанимавал професионално и не е ходил на солфеж.На 16 години съм.И напоследък доста хора ми каэаха,че эа да пея добре,трябва поне да хода на солфеж.Иска ми се в бъдеще да се эанимавам с пеене,но това няма как да стане,ако не мина поне преэ някаква подготовка.Обикновенно хората тръгват на солфеж от най-ранна въэраст-5,6,7,8,9-годишна въэраст.А,аэ вече съм на 16
Според вас иэпуснала ли съм момента и смешно ли ще е ,ако сега тепърва се эапиша
![]()
![]()
Мерсииии![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
хаха нищо смешно нямащом искаш да пееш никой няма да те спре
успех
![]()
ми не е късно, щом имаш желание.
естествено, че е по-добре от по-рано да се започне, щото се развива по-хубаво слуха, но щом имаш талант -що не.
ако искаш мога да ти дам координати на една мацка ,която дава уроци по пеене и солфеж.
Важното е да попаднеш на правилния човек..За съжаление графиците на мойта солфежистка са запълнени.
Но имаш грешна информация..Солфежа не ти гради пеенето..Гради ти слуха , усета ,техниката ако щеш...Но не ми е работа да обяснявам.
Обаче пиано-солфеж-пеене е връзка през която трябва да се мине , да пианото е задължително. Но със сигурност трябва да те чуе не солфежистка а "Музикален педагог" лол ,демек учител по поп-джаз пеене (предполагам народна или оперна певица няма да ставаш :р ) ,който да реши имаш ли талант етц и да те прати към правилните хора етц..
Та ако решиш да се занимаваш сериозно мога да ти дам 1-2 телефона.
епа пей си като ти са пее и като можеш да пееш естествено![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Не ти е задължителен солфежа като такъв. Трябва ти квалифициран музикален педагог. Можеш да минеш през музикалното училище на Оборище 17 срещу Докторската и да потърсиш професионално мнение там.
Мюзик Айдъл 2 , Пей с мен ... това са вариантите ... макар, че за мюзика май изпусна крайния срок за записване![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Виж,не се обиждай,но не си ти тази,която може да определи дали имаш гласови данни.Просто трябва да се консултираш с някой професионалист.Иии...не,не е късно.Щом имаш желание,никога не е късно!![]()
Офф: То по мнение певците в тия конкурси нямат кой знае какви гласови данни, най-вече първия Мюзик Айдъл. Тия от предаването и телевизията ме убеждават колко талантливи били българите и колко добре можели да пеят всички, а аз отсреща виждам някакви посредствени изпълнители дори нямат някакъв собстевн стил, ами се отиптват максимално да подръжават на стила и начина на пеене на оригиналния изпълнител.Първоначално написано от HenykucT
ами не е късно, важното е да имаш желанието да бъдеш певица и да се развиеш като такава
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Подкрепям machoka , a и за да се захванеш с нещо никога не е късно.АЗ сега съм поспряла но преди ходех при КРАСИМИР КАРАДИМЧЕВ братовчеда на известният български музикален педагог и пиянист Г-Н БОРИС КАРАДИМЧЕВ.
Много съм доволна от КРАСИМИР КАРАДИМЧЕВ.
![]()
![]()
™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™
®®® • °•™ In God we trust! • °•™
Нито е смешно, нито си изпуснала момента. Приятелката ми се записа на 17год по уроци и работи..а сега участия, конкурси, награди... даже има записани и 2-3 песни...
така че нещата се случват...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Съгласна. Моята фаворитка отпадна, харесвах я не само защото ми е приятелка, а защото има чуден глас, особено наживо. Просто това момиче ме остави без думи още първия път, когато я чух. А беше само 7 клас!Първоначално написано от Мо6no
Ето я: http://vbox7.com/play:caca5226 Жалко, че не продължи миналата година.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Здравейте,
Преди 20 години ходех на уроци по пиано при Красимир Карадимчев. Бих искала да се свържа отново с него. Галина Петрова пише, че е взимала уроци при него. Бихте ли споделили текущият му адрес с мен?
Успех с музиката, В.