.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Пеене

Hybrid View

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    Мюзик Айдъл 2 , Пей с мен ... това са вариантите ... макар, че за мюзика май изпусна крайния срок за записване
    Офф: То по мнение певците в тия конкурси нямат кой знае какви гласови данни, най-вече първия Мюзик Айдъл. Тия от предаването и телевизията ме убеждават колко талантливи били българите и колко добре можели да пеят всички, а аз отсреща виждам някакви посредствени изпълнители дори нямат някакъв собстевн стил, ами се отиптват максимално да подръжават на стила и начина на пеене на оригиналния изпълнител.
    Съгласна. Моята фаворитка отпадна, харесвах я не само защото ми е приятелка, а защото има чуден глас, особено наживо. Просто това момиче ме остави без думи още първия път, когато я чух. А беше само 7 клас!
    Ето я: http://vbox7.com/play:caca5226 Жалко, че не продължи миналата година.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Моят учител Красимир Карадимчев

Здравейте,
    Преди 20 години ходех на уроци по пиано при Красимир Карадимчев. Бих искала да се свържа отново с него. Галина Петрова пише, че е взимала уроци при него. Бихте ли споделили текущият му адрес с мен?
    Успех с музиката, В.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си