.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Ужасно слаб съм ;[

Драсти. Реших да ви споделя това защото сам много разтревожен .
    Задава се лято а аз съм само 52кг (170см, момче).
    Краката ми са точно като щеки. Даже срам ме хваща
    Пробвах с какво ли не..Взимах бирена мая, протеини ама нестава..

Знам че е и до гена ама все ако може пак да ми препоръчате нещо защото съм наистина много разтревожен... ;[

ем според мен отиди при лекар незнам как точно се наричат май диетолози,там може да ти изготви режим на хранене

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ам виж сега

мускулите тежат повече от мазнините, така че отивай да помпиш във фитнеса и яж месо повече... ама не ти препоръчвам ония добавчици дет сички ги зимат... да да ония 'безвредните'.. просто глей да ядеш повече след тренировка да захраниш мускулите

pff puk az sum na 14 i teja 42 kila i sum 162

Голям фен Аватара на FantaMen
    И аз имам такъв проблем.Много гадно е ама ко да се прай
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Mi pi4 hapvai prez noshta!Primerno stavash v 1 ili v 2 hapvash malko i legash

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Яж глюкоза ! В буркани се продава, ама не мога да ти кажа колко струва.Много е вкусно яж ей така само глюкоза и ще те видим след 2 седмици...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от lebron23
    Mi pi4 hapvai prez noshta!Primerno stavash v 1 ili v 2 hapvash malko i legash
    не ми звучи особено полезно организма кой знае как се затормозява при 'почивката' да мели

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Ужасно слаб съм ;[

Цитирай Първоначално написано от Nm3
    Драсти. Реших да ви споделя това защото сам много разтревожен .
    Задава се лято а аз съм само 52кг (170см, момче).
    Краката ми са точно като щеки. Даже срам ме хваща
    Пробвах с какво ли не..Взимах бирена мая, протеини ама нестава..

Знам че е и до гена ама все ако може пак да ми препоръчате нещо защото съм наистина много разтревожен... ;[
    еее....милото то

чакай бе моето момче - както винаги на всякъде казвам: от ниско кръвно и ниски килограми никой още не е умрял

а виж от високо кръвно и много килограми си отиват 90% от умиращите днес!

каква е тая мания да ставаш смъртник?!
    това, че си не си с "изразени" мускули изобщо не означава, че си грозен. напротив - убеден съм, че си мн красиво момче

и една тайна на ухо: пишока не е мускул, даденост е и обикновено точно при "слабоватите" момчета е Голяма даденост.
    другите се опитват да компенсират с "тяло"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Eeeee da imah i az podoben problem.
    Az kakvoto hapna i mi se lepka na korema

И аз съм на 16 висок към 166 и съм 55 кила че да не съм и по малко,малко ме питат нема ли да надебелееш често ама аз смятам че по добре е да си слаб отколкото да си някаква свинчуга 150 кила дет кат седне на гърнето му вижда сметката...така че не се притеснявай ама почвай да си натякваш че тряя да ядеш повече за да надебелеш малко и взимай бирена мая пак защото тя увеличава апетита... ама не се притеснявай,вярно е че сега повечето момичета харесват по мускулестите ама те с тея химии на 20 ше са увиснали вече а пък ти ще си шен...така че горе главата!

Ами според мен трябва да пробваш с витамини...я първо иди на доктор
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Град
    Bulgaria
    храни се редовно .. тъпчи се... по 5-6 пъти на ден Ходи на фитнес Помпи взимай протеини или креатин .. кажи на иструктора да ти изготви една хранителна програма за качане на маса...
    metal in my life

пиите бирена мая мн се напулнява и се добива апетит а и е мн полезна за кожата(ако имате пъпки ще изчезнат) продава се в аптеките на таблетки
    Успех
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

хмм от 1 страна си късметлия че може да ядеш квото искаш без да ти се лепва виж кво ще ти дам да прочетеш
    погледни този форум
    обърни внимание на тази тема (видеотата)
    както и на тази айде късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си