.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Град
    Русе

Цвят на очите

Как мислите ? Според вас възможна ли е промяната на цвета на очите ???
    от сини да станат кафевеи и обраното ?
    кажете си мнението ?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цвета на ириса,може да се промени до 1 година след раждането.Всичко е гетично заложено.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    с магия

Мега фен Аватара на Blab
    Лещи.

моите от сини стават зелени даже понякога сиво - сини ама чак кафяви май не ставали

Град
    Добрич :o)
    Ами казвали са ми че съм имала сини очи като бебе,после са станали сиви и сега са зелени..Нз как става,но просто се изменя цвета..

Ами при мене от зимата до лятото минават от кафеви (не много тъмно) до зелени. Всяка година са така - със смяната на сезона ми се променя и цвета на очичките Ама до сини незнам дали може. Сигурно е възможно с лещи

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Ами при мене от зимата до лятото минават от кафеви (не много тъмно) до зелени. Всяка година са така - със смяната на сезона ми се променя и цвета на очичките Ама до сини незнам дали може. Сигурно е възможно с лещи
    Лещите не променят цвета на ириса.
    Все едно да си смениш цвета на кожата,като сложиш цветно фолио върху нея...

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92

Е, аз знам това. Просто давам пример как може да си го смениш, но не завинаги

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92

Е, аз знам това. Просто давам пример как може да си го смениш, но не завинаги
    Така ми прозвуча последното изречение от предишния ти пост.

Цвета на очите се определя от количеството пигмент в клетките на ириса, за да го промените трябва във всяка клетка да добавите пигмент, което е извън възможностите на медицината...засега.Хората с по тъмни очи могат само да се радват, защото ретината им е по-предпазена от светлината.Доколкото знам количеството на пигмента може да се променя до пубертета, но много малко.Главно се променя докато сме бебета.За инфо ше кажа че моите очи бяха светло сини сега са тъмно сини даже почти зелени.

Аз много си харесвам очите и не искамда си ги променям!Зелени сА ми но като мсеня климата по-рязко ми стават сини ксто отида на море да речем

Някой знае ли дали е възможно да променим цвета на очите си по друг начин, освен цветни лещи :P Предварително благодаря

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Цвета на ириса,може да се промени до 1 година след раждането.Всичко е гетично заложено.

ДАМ.......така си е,защото до преди няколко години очите ми бяха сини сега станаха зелени... А зеленето е най- рядко срещаният цвят за очите...... :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

преди като съм бил бебе съм бил със сини пък сяяя ...

(~)

ами незнам моите на слънце са зелени а иначе са кафяви

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Ами казвали са ми че съм имала сини очи като бебе,после са станали сиви и сега са зелени..Нз как става,но просто се изменя цвета..
    Всяко бебе има сини очи.

Цитирай Първоначално написано от sexy_bebz
    моите от сини стават зелени даже понякога сиво - сини ама чак кафяви май не ставали
    i kato te pitat kakvi sa ti o4ite kvo kazva6? raznocvetni???

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Мойте са зелени и много си ги харесвам,иначе освен с цветни лещи няма как да промениш цвета на очите си.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ми мойте очи са три цвята Сутрин са светло зелени,а вечер са кафяви А ако съм била много на слънце и пак ми се променя цвета .. стават сиви тъмно, но пак сиви
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Ми мойте очи са три цвята Сутрин са светло зелени,а вечер са кафяви А ако съм била много на слънце и пак ми се променя цвета .. стават сиви тъмно, но пак сиви
    хмм.. и моите са така само че се сменят със сезоните зимата са светло кафеви,лятото и пролетта са светло зелени а есента зелено и много светло кафяво

Моите по принцип са синьо-сиви,но се сменят според това, с какво съм облечена.Понякога са зелени,пъстри или тъмно сиви Много си ги харесвам :P :P
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

:)

бтв и аз съм се замисляла за това... сега едва ли може да си смениш естествения цвят но си мисля че след няколко години ще открият начин... до колкото знам цвета на очите и косата зависи от някъв пигмент.. забраих му името... и за това няма синеоки негри или пък натурално руси и си мисля че сигурно ше е нещо свързано с тоз пигмент.. аве научни теории.. знам ли?
    Angels are black

Vuzmojno e do 1ta godina na rajdaneto kakto kaza po gore kolegata,no ina4e ot sin da otide na kafqv ili obratnoto prosto ne e vuzmojno.Ne moje ot topli da otide6 na studeni cvetove

Град
    RuSe
    При мен зависи от светлината,но на личната ми карта пише,че са сини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си