.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Aми моите винаги са били чисто кафяви, а преди 1-2 години станаха едно такова зелено кафяво На мама са кафяви, а на тати зелени - начи съм зела и от на мама и от на тати

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    според простата биология е невъзможно да си сменят цвета от сини - кафяви...евентаулно сиви-сини, сини-зелени, зелени-пъстри от най-различни фактори...един познат е с жълти, като се напуши започват да бият на оранжево ...иначе най-рядко срещаният цвят са черни всъщност...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Моите очи са пъстри.Кафявото преобладава и малко зелено има и разновидности на кафявото...Обаче на моменти зависи от дрехите,ако имам някакъв грим,от времето или са ставали по-тъмни или са позеленявали

Град
    Лапландия!?
    да бе то така става ама с напредването на техника щом татуировки в очите правят,нищо чудно да намерят начин да сменят и цвета на очите...

na men pak mi se smenqt seki sezon zarat slanceto parvo sa mi pastri a prez lqtoto mi stavat kafqvi

na men pak mi se smenqt seki sezon prez lqtoto sam mi pastri (zarat slanceto) a prez esenta sa mi zeleni

Мойте пък като съм била бебе са били черни, после небесно сини, а сега са зелени
    Some things are better left unsaid!

mi m0ite 0chichki sa p0princip pystri..0bache sym zabelqzala che edinstven0 prez lqt0t0 te stavat tymn0 zeleni(mn gadni) sht0 taka nz i az..xax strann0 mi e ...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Всички бебета се раждат със светли очи и в последствие си стават цвета, който трябва според гените. Аз съм със сини очи, стават сиви, зеленикави, но никога няма да станат кафяви.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Брат ми до 3-годишен е бил със сини очи,сега е с кафеви...Иначе познавам едно момиче дето от слънцето и стават синьо-зелени
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

кат бях малка и ми бяха сини, сега вече са ми кафяви,но като съм на слънце и изглеждат зеленикави

moite sa pustri v zavisimost ot mnogo ne6ta sa kafqvi ili zeleni,sami se promenqt ..i e savsem normalno i brat mi ba6ta mi sa s takiva

ами аз съм се родила със сини очи-като повечето бебета,но сега са зелени.Няма как да ги промениш,можеш само да сложиш лещи

Град
    Долината На Идиотщината
    еми то попринцип мойте са си винаги много тъмно кафяви ама иначе лещите вършат чудеса

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    според простата биология е невъзможно да си сменят цвета от сини - кафяви...евентаулно сиви-сини, сини-зелени, зелени-пъстри от най-различни фактори...един познат е с жълти, като се напуши започват да бият на оранжево ...иначе най-рядко срещаният цвят са черни всъщност...
    Моите са черни, но на слънце стават тъмно кафяви.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    старчески дом
    Моите са сини от бебе.Когато отида на планина стават изкрящо,наситено сини.

Ами цветни лещи др начин не знам дали има.На бебетата очите им се променят като спрат да сучат.Блат ми беше с едни сини очи и една руса коса ама очите му станаха тъмни и после кафяви и косата му сана тъмно руса

аз до 4 годишна възраст съм била със сини след което настъпва обрат и сега съм с пъстри.
    ако обелка нещо кафяво примерно от тях изпъква кафявото и така се нагаждат към всеки цвят дреха
    много са готини

Moite ochi sa sini,no kogato e oblachno ochite mi zapochvat da siveqt,a kogato sum sus neshto zeleno zeleneqtStranno e no az im se kefq mnogo

Цитирай Първоначално написано от Rebellion_Angel
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    Моите са черни, но на слънце стават тъмно кафяви.
    moite bqha 4erni kato bqh po malka a sega sa kafevi

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Моите лятото стават по-светли (ама то е от слънцето)
    А пък на баща ми са зимата зелено-кафяви, а лятото тъмно сини
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Амии..моите очи са пъстри и се променят от кафяви до зелези,но разликата не е кой знае колко голяма
    offline forever!

Град
    Jamaica
    Ami moite poprincip sa sini4ki ama zavisi ot svetlinata i s kakvo sum oble4ena i se promenqt stavat zeleni sinio-sivi i o6te nqkakvi cvetove koito nemoga da opredelq

Много ясно,че може...с лещи

Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    да бе то така става ама с напредването на техника щом татуировки в очите правят,нищо чудно да намерят начин да сменят и цвета на очите...
    KAK TAKA PRAVAT TATYIROVKI V O4ITE WE????
    The Prodigy = The legend!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си