- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цвят на очите
Aми моите винаги са били чисто кафяви, а преди 1-2 години станаха едно такова зелено кафявоНа мама са кафяви, а на тати зелени - начи съм зела и от на мама и от на тати
![]()
според простата биология е невъзможно да си сменят цвета от сини - кафяви...евентаулно сиви-сини, сини-зелени, зелени-пъстри от най-различни фактори...един познат е с жълти, като се напуши започват да бият на оранжево...иначе най-рядко срещаният цвят са черни всъщност...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Моите очи са пъстри.Кафявото преобладава и малко зелено има и разновидности на кафявото...Обаче на моменти зависи от дрехите,ако имам някакъв грим,от времето или са ставали по-тъмни или са позеленявали![]()
да бе то така става ама с напредването на техника щом татуировки в очите правят,нищо чудно да намерят начин да сменят и цвета на очите...![]()
na men pak mi se smenqt seki sezon zarat slanceto parvo sa mi pastri a prez lqtoto mi stavat kafqvi![]()
na men pak mi se smenqt seki sezon prez lqtoto sam mi pastri (zarat slanceto) a prez esenta sa mi zeleni
Мойте пък като съм била бебе са били черни, после небесно сини, а сега са зелени![]()
Some things are better left unsaid!
mi m0ite 0chichki sa p0princip pystri..0bache sym zabelqzala che edinstven0 prez lqt0t0 te stavat tymn0 zeleni(mn gadni) sht0 taka nz i az..xax strann0 mi e ...![]()
Всички бебета се раждат със светли очи и в последствие си стават цвета, който трябва според гените. Аз съм със сини очи, стават сиви, зеленикави, но никога няма да станат кафяви.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Брат ми до 3-годишен е бил със сини очи,сега е с кафеви...Иначе познавам едно момиче дето от слънцето и стават синьо-зелени![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
кат бях малка и ми бяха сини, сега вече са ми кафяви,но като съм на слънце и изглеждат зеленикави
moite sa pustri v zavisimost ot mnogo ne6ta sa kafqvi ili zeleni,sami se promenqt ..i e savsem normalno i brat mi ba6ta mi sa s takiva
ами аз съм се родила със сини очи-като повечето бебета,но сега са зелени.Няма как да ги промениш,можеш само да сложиш лещи![]()
еми то попринцип мойте са си винаги много тъмно кафяви ама иначе лещите вършат чудеса![]()
Моите са черни, но на слънце стават тъмно кафяви.Първоначално написано от alice sw
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Моите са сини от бебе.Когато отида на планина стават изкрящо,наситено сини.
Ами цветни лещи др начин не знам дали има.На бебетата очите им се променят като спрат да сучат.Блат ми беше с едни сини очи и една руса коса ама очите му станаха тъмни и после кафяви и косата му сана тъмно руса
аз до 4 годишна възраст съм била със сини след което настъпва обрат и сега съм с пъстри.
ако обелка нещо кафяво примерно от тях изпъква кафявото и така се нагаждат към всеки цвят дреха
много са готини![]()
moite bqha 4erni kato bqh po malka a sega sa kafeviПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
Моите лятото стават по-светли (ама то е от слънцето)
А пък на баща ми са зимата зелено-кафяви, а лятото тъмно сини![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Амии..моите очи са пъстри и се променят от кафяви до зелези,но разликата не е кой знае колко голяма![]()
offline forever!
Ami moite poprincip sa sini4ki ama zavisi ot svetlinata i s kakvo sum oble4ena i se promenqt stavat zeleni sinio-sivi i o6te nqkakvi cvetove koito nemoga da opredelq![]()
![]()
Много ясно,че може...с лещи![]()
KAK TAKA PRAVAT TATYIROVKI V O4ITE WE????Първоначално написано от Gothique♫
![]()
![]()
![]()
The Prodigy = The legend!