- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- историята на 1 самотно сърце ...
Евала брат...Взема ми думите от устата.В тоя форум няма ли модератори бе?!?! Момчето моли за съвет, тес чукани го плюят.Не стига, че всичко му е обърнато на обратно, а и вие страхотно отношение имате.Като те дразнят такива като него просто подмини темата, толкова ли е трудно...но явно не можеш без да се заядеш...палячовци. А колкото до автора, както пишеше в 1 по-горен пост, покажи и че вече не те вълнува като преди...отдръпни се от нея...започни да се задяваш с други момичета, колкото и да не ти се иска това е начина.Постарай се да те види как си говориш с някое момиче насаме, но не прекалявай...Първоначално написано от Niakoitam
нямаш шанс с нея поради 2 причини. 1во - мн са малко момичетата, които харесват момчета, които се самосъжаляват, показват лесно чувствата си, избадат в депресии след неуспех и са... как да го кажа... психически по лабилни, какъвто явно е твоя случай. и второ момичето явно си има човек, с който иска да бъде... а това каквото и да правиш ти няма как да се промениПървоначално написано от SuBMix
![]()
Ако не си помогнеш сам ние не можем да ти помогнем! Загърби тази болка не мисли за това момиче! Толкова много момичета има около теб. И не забравяй-няма не мога.....има НЕ ИСКАМ! А дори и да не успееш отиди на психолог (колкото и странно да звучи на някои хора).Той ще ти помогне да се справиш с този проблем защото наистина е проблем а не можеш да живееш вечно с таи си душевна рана и да страдаш за момиче което вече сигурно въобще не се сеща за теб! Успех и лек ден!![]()
+1Първоначално написано от HePeAJIeH
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Защото не върви на един/едно момче/мъж да говори така. За мен това са нежнички... Големи любовчий стеПървоначално написано от SuBMix
+2 съгласна..Първоначално написано от So unbelievable love..
Та неможах да разбера какво имаш против към по емоционалните момчета/мъже.Като сме мъже да не сме от камък случайно.Първоначално написано от Diggity
Просто ме е срам,че сме от един пол.
ами къто те е срам си смени пола... -_-''Първоначално написано от w0sh
Просто като ти погледна аватара и подписа и се убеждавам, че няма нужда.Първоначално написано от SuBMix
а така...по-скоро момичетата вярват само в любовта !Първоначално написано от w0sh
та немога да разбера какво си ми има на аватара и подписа ???Първоначално написано от w0sh
....
[quote="RisingSun
а така...по-скоро момичетата вярват само в любовта ![/quote]
![]()
това не е верно(знам го въпреки,че съм момиче) ! Когато едно момче обича подходящото за него момиче той започва да вярва !Така е и при момичетата! Ако се огледаш около тебе сигурно ще видиш някое влюбено и повярвало в любовта момче!
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
+1 това е много вярно ... колкото и рядко да се среща ...Когато едно момче обича подходящото за него момиче той започва да вярва !Така е и при момичетата!![]()
![]()
И аз... тъпо е...Първоначално написано от Shinigami
А по темата... 3 години... за толкова много време не се ли е родила една мозъчна клетка в главата ти.. и аз също започвам да си мисля, че си от нежните, но просто не си го осъзнал все още...![]()
ako seki hlen4i kat go otrezat ili e samoten saita qko ste zabie
Abe...mai vie ste tapi,ne mom4eto(stava vapros za horata koito go pluiqt)...Slu6ai kakvo ne im se vrazvai na pile6kite im moza4eta ami...gledai napred qvno si nqmal kasmet s tova momi4e ne trqbva da reve6 za nqkoi koito ne te zaslujava da ne bi da e edinstvenata...nie tuk edva li mojem da ti pomognem...ti si 4oveka koito moje da si pomogne kato se opita6 da q zabravi6...aide Uspeh i dano nameri6 nqkoq koqto naistina da te zaslujava![]()
![]()
![]()
P.S sry ako sam zasegnala nqkogo s parvoto si izre4enie no vseki ima pravo na mnenie![]()