Ами ето, че реших да напиша и аз една темичка... Не ми се карайте за темата, днес имам рожден ден На 15 съм... УАУ Таа... От няколко дни се замислям какво трябва да означава любовта... и защо трябва да се срамуваме от това, че нямаме гадже, или нещо такова... Смятам, че е глупаво момиченце на 13, или пък на 12... та дори и на 14, или 15 да говори за чуството, наречено любов... В тези години не мсиля, че някой би могъл да разбере дали наистина обича някой, или това е нещо като привличане Всеки си има страхове... често, когато те оставят, си казваш, че повече няма да се влюбваш... но НИКОГА не можеш да контролираш чувствата си... Таа... ето, давам пример... Харсеах едно момче, правех всичко, за да ме забележи, но днес ми писна!!! Просто ми се наби в очите с една негова постъпка днес... ДОСТА ТЪПА!!! Но аз не се отчайвам, и се замислям за това, че сега, когато си нямам "момчешка мания", не означава, че ще умра... Не, живота си е живот, и не мисля, че любовта, ако може да се нарече така е важна... в тия години специално Колко момичета съм виждала, да плачат по цял ден, заради някой, който не ги заслужава... Просто исках да попитам защо любовта е толкова важна... И дали е любов или порсто за да се "изфукаш" пред приятелите с новата придобивка (която всъщност е човек, който също има чувства... ??? )