.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Избиват ли комплекси мъжете?

Spored vas mujete dali se pritesnvat ot krasivite i gotini jeni , za6toto izpitvat kompleksi i za tva si hva6tat po-grozni ili gledat kolkoto se moje po-hubava , za da se gordeqt , 4e hodqt s neq ? Ili moje bi zavisi ot samoto mom4e , ot vuzrast , harakter , kak mislite , spodelete , pi6ete i se nasladete

т.7 и т.1
    krem4et0

абеее... отчаяла съм се, че и при момчетата, и при момичетата се наблюдава едно и също поведение хубавите явълки прасетата ги ядат

E da tva e gadno , a kakvo te kara da misli6 taka ? Pri teb kak se polu4ava ? Az puk se si mislq , 4e gotinite i krasivi se sa na po4it

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]абеее... отчаяла съм се, че и при момчетата, и при момичетата се наблюдава едно и също поведение хубавите явълки прасетата ги ядат
    Да, така е

Shmatko
    Guest
    Аз пък съм готин пич, нямам никви притеснения и очаквам предложения от готини пички на територията на град София
    Иначе прасетата ще ме ядът

Град
    Sofi@
    Какво разбираш под красиви и готини жени? Това е строго индивидуален избор според мен и едва ли, ако наистина бяха толкова готини щяха да останат за прасетата. Ще задълбая по на дълбоко като ги попитам какво правят при прасетата като има цял куп готини пичове които остават за курвите( тези строго специализираните) някой да ми обясни като за неук

xqxqxq

Pod krasivi imam v predvid naistina krasivi (respect ) :P

Град
    Sofi@
    Момчетата като мен си хващат мацки които са ведри, нещо истински красивите които са по клубовете нямат какво да кажат за себе си и разчитата само на красотата си.. нещо като гнили ябълки също като в приказката за снежанка и седемте джуджета - на вид прекрасни, от вътре погнили
    Не ги мразя, защото познавам доста от тях, но са доста повърхностни като цяло

Мега фен Аватара на amatorium
    Mnogo si zavisi. Povecheto se pritesnqvat. Normalno e. Zatova i nahakanite kopcheta pechelqt.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо пък трябва да се притеснява дадено момче, че дадено момиче е красиво? Някои много хубави момичета са такива душички по характер.........В крайна сметка не външността определя характера. Има много красиви и земни момичета. 1 истински мъж трябва обаче да умее да оценява жената не само по външната й обвивка, а и по личностните й качества. Комплексирани са тези мъже, които ходят с красиви момичета, защото смятат, че жената до тях ще ги направи по-готини и по-секси. Аз съм леко на противоположно мнение от твоето. Хубавите мъже е нормално да искат хубави момичета и обратното. Но какво е голата красота, ако тя не отговаря на вътрешната?

Град
    Варна, България
    А може би не трябва да се смесват двете понятия много, много? И това, че дадено момче ходило с красиво момиче не значи, че той непремено е комплексар. Нали се сещаш .. любовта не пита! Аз лично мога да оценя и вътрешната и външната красота, но немога да отрека че и двете за мен имат огромно значение, нека никой не отрича, че иска красив човек до себе си.
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

]абеее... отчаяла съм се, че и при момчетата, и при момичетата се наблюдава едно и също поведение хубавите явълки прасетата ги ядат
    +1

Че кой няма комплекси? Но не всички имат комплекс за малоценност

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Почти няма момчета сред познатите ми, които толкова да се заглеждат по външната красота... А и няма само грозен или само красив човек - всеки е различен, в това се крие чарът му. А пък онези от тях, които не гледат нито външната, нито вътрешната красота чак толкова (естествено, все пак външната има превес), можете да се досетите, че са на принципа "Куцо, съкато, има ли дупка е злато". Според мен никой себеуважаващ се мъж, който при това търси момиче не само за гадже, а и за приятел, не за да я нарани, а напротив - да я подкрепя и да получава подкрепа от нея, не би обърнал кой знае какво внимание на външността. А и щом истински харесваш (че по-нататък и обичаш може би) някого, той за теб е красив, независимо за друг как ще е...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Spored men nqma znae4eni dali nqkoe krasivo momi4e 6te haresa po taka zle mom4e vajnoto e da ima lubov tova e v dne6no vreme rqdko se nabludava no da kogato q ima vsi4ko e perfektno taka4e tova za lubovta mejdu grozni mom4eta i hubavi momi4eta si e ne6to koeto nemoje da se spre lubovta e vinovna biite neq
    -Icko-

хаха според мен момчетата вадят комплекси само за дължината на някой части... (а не би трябвало..)
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Почти няма момчета сред познатите ми, които толкова да се заглеждат по външната красота... А и няма само грозен или само красив човек - всеки е различен, в това се крие чарът му. А пък онези от тях, които не гледат нито външната, нито вътрешната красота чак толкова (естествено, все пак външната има превес), можете да се досетите, че са на принципа "Куцо, съкато, има ли дупка е злато". Според мен никой себеуважаващ се мъж, който при това търси момиче не само за гадже, а и за приятел, не за да я нарани, а напротив - да я подкрепя и да получава подкрепа от нея, не би обърнал кой знае какво внимание на външността. А и щом истински харесваш (че по-нататък и обичаш може би) някого, той за теб е красив, независимо за друг как ще е...
    +1
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Да е,така става в повечето случаи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си