.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Хомосексуализмът

kakvo mislite za homosexualistite?mrazite li gi, podkrepqte li gi ili sa vi bezrazli4ni.az li4no mislq, 4e vseki ima pravo na li4en izbor i gi podkrepqm.borete se za lubovta si

stranno, az gi mislq za izvrateni, nedorazviti idioti, koito trqbva da bydat iztrebeni za da ne zasramvat silniq pol!

Strike a Fatal Blow
    Feel the last beat of your heart
    The Sword Sings of Death...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    stranno, az gi mislq za izvrateni, nedorazviti idioti, koito trqbva da bydat iztrebeni za da ne zasramvat silniq pol!
    +1
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Мисля, че живеем в демократична страна, където всеки има право да направи своя избор. Затова не мисля, че другите са нещо повече от хомосексуалистите...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ми аз нямам нищо против хомосексуалистите, всеки може да обича който си иска, но не харесвам травеститите, не че нещо, да си се обличат както си искат и да се мислят за каквито си искат, просто отношението им към женския пол е супер тъпо...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Ми аз нямам нищо против хомосексуалистите, всеки може да обича който си иска, но не харесвам травеститите, не че нещо, да си се обличат както си искат и да се мислят за каквито си искат, просто отношението им към женския пол е супер тъпо...

съгласна!
    work in progress.

Град
    HaSkoVo
    не знам има едно предаване по ФоксЛайф Фантастичната 5торка там тия 5тимата напрао ме сасипват супер готини са яки савети дават прически вкарват стил в обличането но има и някой който са супер зян но секи избира какъв да бъде
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

slon4o, явно не ти е вървяло с жените, и си решил да минеш от другата страна. е, и на мен не ми върви с жените но, не съм се изпедерастил... хомосексуалистите трябва да бъдат изтрепани както беше казал някой по нагоре.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    +1 \/
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

за мен те са си нормални хора.честно казано искам да имам такъв приятел (не гадже).мисля че всеки сам може да избира кой да обича.все пак всеки човек се стреми към щастието.аз лично много им се възхищавам за смелостта,че признават пред всички и най-вече пред себе си че са техния избор е такъв.
    И още нещо-"силния пол"-не мисля,че се доказва от това с колко жени си спал,или колко си силен,ами от това какъв човек си.

Град
    40 Miles from the Sun
    Нищо особено.

Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    +1
    тва беше тъпо що да засрамват

p.s не съм гей ама съм в добро настроение и ми се спори с някой :P

Град
    Blondeland
    Нямам и не бих могла да имам нещо против.
    Проява на слабохарактерност ще е да ги осъждам - поведението им , начина им на мислене и тн....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Мега фен
    Град
    SF
    Нищо лошо не мисля, даже имам такива познати
    Щом никой не ми налага своята гледна то4ка, нямаме проблеми

Робинята на Quench

Град
    Na sedmoto nebe
    Ами май са ми безразлични,защото аз нямам никакви претенции за орентацията на хората около мен. Не ги мразя,а ги приемам каквито са,нали и те са хора

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Нямам нищо против.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

na Diggity moga da kaja, 4e ne sum mom4e i az ne sum obratna

Мега фен Аватара на koalka
    Решават си сами за себе си, имат право на начин на живот, какъвто те си изберат.Напълно безразлично ми е.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами живеем в свободна държава и всеки си има право на личен избор!Така че просто ги приемам съвсем нормално!Те не са виновни,че природата ги е създала такива!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    В крайна сметка всеки прави своя избор. И колкото и негативни мнения да се изразяват, това едва ли ще спре хората да се обичам.

За мен хомосексуалистите са смели хора.Не ги осъждам, но не ги и поощрявам.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Ами живеем в свободна държава и всеки си има право на личен избор!Така че просто ги приемам съвсем нормално!Те не са виновни,че природата ги е създала такива!
    Айде не се излагайте бе. Природата ги създавала. Бог не те създава педераст или нормален, добър или лош, романтик или прагматик, патриот или дезертьор. Сам ставаш такъв
    А колкото до т.нар. от няколко от вас " свободна държава " , нищо свободно за съжаление днес няма в Майка България, но тва няма нищо общо с темата.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

не съм привържаник на педерастията, но от друга страна ако всички освен бяха педали щях да имам ебати харема , така че успех на всички решили да обърнат резбата
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

безразлична съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си