.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Сгафихме ли?

В неделя с приятелката ми правихме секс без презерватив за 1ви път и сега съм доста притеснен дали не съм изпуснал нещо в нея.Свърших отвън, но може ли да стане нещо от малката част сперма която потича преди това.

Това не е малка част сперма, а предеякулационна течност, която съдържа малко сперматозоиди!
    Има вероятност, но е много малка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Kobe, Japan
    Абе вярно че е малка вероятноста ама ако не искаш да се притесняваш най-добре си използвай презерватив Нали знаеш как се нарича човек който не използва презерватив... - татко

Така и смятам да направя.Просто много ни се искаше да пробваме как е.Бяхме пили и двамата, аз малко повече.. .Искам да попитам дали е вярно, че няколко дни след цикала и няколко преди него не може да стане нищо.А и не смятам да го правиме повече така, защото просто аз не се чуствам сигурен в себе си.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Вероятността да е станало нещо я има, но е малка, затова следващия път направо си ползвайте презерватив

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Това не е малка част сперма, а предеякулационна течност, която съдържа малко сперматозоиди!
    Има вероятност, но е много малка.
    Без значение колко сперматозоиди съдържа предеякулационната течност, моммичето би могло да забременее, стига да е в благоприятен период, подвижността на сперматозоидите е голяма и попаднали в подходяща среда, започват да си вършат работата Защо мислиш, че не се препоръчва игра с половите органи след семеизпразване? За да не внесеш сперма в тялото й и т.н, другото си го знаеш.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    mn mi e interesnokak vi ne pisna da pi6e6e edni i sa6ti ne6ta!!!!!!!!!!!! are popro4etete malko
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на amatorium
    Nqma se shashkash
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от smvassilev
    Нали знаеш как се нарича човек който не използва презерватив... - татко
    хахахахах

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    София най-голямото село в БГ
    ima malka veroqtnost no po skoro ne! :P

Има малка вероятност да забременее ама не забравяи 4е я има! А аз искам да питам имаше една тема за някакви хап4ета или май свещички им се вика фарматекс ако не се лъжа, но не мога да я намеря а колкото пути отитвам да използвам тъпата търсачка нищо нестава може ли да ми помогнете? 10х

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    нищо и няма
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от stomah4eto
    Има малка вероятност да забременее ама не забравяи 4е я има! А аз искам да питам имаше една тема за някакви хап4ета или май свещички им се вика фарматекс ако не се лъжа, но не мога да я намеря а колкото пути отитвам да използвам тъпата търсачка нищо нестава може ли да ми помогнете? 10х
    Фарматекс вагинални таблетки.
    Аз съм ги пробвала, но на мен не ми понесоха ли4но. Много кофти щипеше от тях..

Робинята на Quench

Пффф все безотговорни хора...да беше питал преди да го правите...ама тогава кой мисли

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    ти кат си бил пиян и си усетил мигар дали си фърлил или не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си