.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Вижте

Вижте

vuprosut mi e kak se pu6i nargile. kato cigarite li se drupva ili e po razli4no i dima gulta li se? ne sum pu6ila do sega a onq den vidqh edni priqtelki da pu6at i mn stranno mi izlejda6e.

Na4i i as ne sam pu6il i ne iskam no moi priqteli sa mi kazvali 4e
    na4i to ne se galta kato purite e i v nego moje da se slagat razli4ni tutuni s razli4ni aromati tova e hubavoto nadqvam se da pomognah
    -Icko-

emi da ama do kolkoto vidqh mn dulgo nqkaksi zasmukvaha. smisul to ima edna trubi4ka i ot neq mn dulgo zasmukvaha i se 4uva6e nqkakuv 6um. a to daje na mene mi se struva6e 4e ne zasmukvat a kato 4eli duhat v trubi4kata. i poneje mn stranno mi stana a i ideq si nqmam ot nargileta i za tva pitah.

pls nqkoi ako e pu6il i moje po podrobno da mi obqsni da go napravi

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Не се пуши като цигара!!
    Значи..лапаш маркуча...издишаш и почваш да смучеш направо с дробовете..разбираш ли? Директно с дробовете дърпаш яко и смело...колкото повече толкова по добре
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Не се пуши като цигара!!
    Значи..лапаш маркуча...издишаш и почваш да смучеш направо с дробовете..разбираш ли? Директно с дробовете дърпаш яко и смело...колкото повече толкова по добре
    +1 много ясно че дърпаш навътре .ти цигарата как я пушиш?!?!?

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ...пушека е по-лек и се охлажда като минава през водата...така не те удря в дробовете...няма почти нищо общо с цигарите
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi az nargileto go pu6a gore dolu kato cigarite...samo drapvam pove4ko i si galtam

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    наргиле>цигари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си