- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Щуротии в училище :)))
Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
Very mean!![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Първоначално написано от asi_basi
![]()
![]()
![]()
Е после самобръсначката влезе в употреба,само че тя ги обръсна тях...
на едно момиче по цял ден и се базикаха и едно момче като се изръси "Пърсиии давай още бикчета че тия на стигат"сега ми не е толкова смешно ама иначе така се хилехме целия клас а момичето излезе и се разплака
и след това ходи на козметик ии те пък ... "оф ти си много тъпа как може заради един бъзик да идеш да си махнеш мустаците сега щи излезнат по големи и ше си още по зле" и тфа го каза момчето дето по цял ден и се бъзикаше
![]()
ние такива работи не правимкато имаме свободен или сме избягали от някои час се събираме долу в лафката половината клас
и таи
междучасията момчетата се целят с топи абе нищо което да е толкова инт
![]()
Еми веднъж момчетат от моя клас си подмятаха едно шише с минерална вода и единия заметна доста силно и бам във витрината отзад и стъклото се счупи точно зад гърба ми.
Имаше нещо подобно. Значи тъкмо си говоря за даскала по бг,някфа го имитирам и гледам той зад мене/ама мисля,че не ме е чул/
И такива разни ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ох какво ли не не мога да се сетя за всички,но всеки ден са милиони
примерно мин година така ядосахме тъпати си класна гном(щото не сме и одили на ексурзиийе),че си тръгна за следващите часове без да ни каже
едно момиче сигурно 100-на килограма счупи 2 стола за 2 години(е не е за п подигравяане,но голям сеир е)
аз помня в 3 клас - ритнах топка в стаята,счупи се картина--->прозорец--->от там падна саксия от 4-тият етаж
преди 4 години пък може би знате има едцни миризливи бмобички,дето са факани с оцет и сода бикарбонат,и там като се слеят двете се надуват и явно има някъв "ароматизатор" и така класа сложи една под стола на БЕЛ миг преди да седне и като седна и яявно се е пукнала ,после го видяхме как ходи през цялото време с едно течно петно на белият панталон,а той нищо ама нищо неусе ти,което бе най-необичайното
спомням си как в 3 -ти клас един хвърли една табуретка от 3-тия етаж беше голям смях хвърляли сме раници , балони с вода по другите ученициведнъж едно момче изкърти вратичката на шкафчето на г-жата по АЕ веднъж се затворихме в кл. стая и махнахме дръжката та даскалката не можа да влезе 20 мин
![]()
ма ся като влязъх в гимназията не праим глупости
![]()
Веднъж в час по физика,даскалката ислесе от кабинета да говори с някой и през това време целия клас скочихме през прозореца,беше голям смях жалко че не сме й видели изражението!
сипахме в минералната вода на класната разхлабително3 свободни часа после
![]()
и ние сме се заключвали в стаята ама с господина по френски...и аз мятам раници на тия дет са останали отвънка..те ме питат а бе вие с господина ли сте...аз викам "даа и ей ся ше го изнасиля"а той баш зад мене
![]()
![]()
![]()
сраам
![]()
.!.
хихи наи-много обичам когато играем на cs джамове
към 2,3 през ноща чупихме прозорците в старото ми даскало а в новото не смея щот все пак съм 1 година заек съм![]()
Господина излезе да се разправя с некви родители аз отидох на прозореца и си запалих цигарка...
Иначе бой с храна в стола![]()
Само дето наще главно момчета.. още не са дорасли явно и праят точно такива "щуротий" и общо взето няма нищо интересно ... Лично аз с още 2-3ма от моя клас излизаме отвън през междучасията да пушим и с хората от другите класове по-големите предимно си правим шоу навънПървоначално написано от Pedigree
![]()
:P
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
ми щуротия чак не ам беше доста забавно. та имаме ние час по география и аз естествено не млъквам(просто не мога да мълча в часовете) та господина ми направи веднъж забележка, втори, трети.... но резултат нямаше. и по едно време ми се развика да напускам стаята, а аз го гледам тъпо и викам няма пък. Итой няма ли и като се затича по мене и аз станах и почнах да тръчкам около средната редица а идиота ме цели с тебешири тва беше преди 3 години някъде ам още си се смея като се сета![]()
![]()
Утрепахме един даскал по физическо с гипс и малко амфетки![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
ПфФф.....не питайте! К'фо ли не сме праили! Оня ден счупихме бравата, заключихме се и щот сме нетърпеливи не изчакахме майстора ами разбихме цялата врата!![]()
:P
s0o inl0ve...
Май не сме правили кой знае кви щуротии![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
1. УЛЯХМЕ цялото бюро на даскалката с оцет ... и нея малко против уроки :Д![]()
2. Дръжката на вратата намазахме с лепило и ключалката напълнихме с дъвки![]()
3. Дъската падна "случайно" както г-жата си преподаваше урока ...
4. Целим даскалката с дъвки...
5. Счупихме 3 чина за един ден без никой да знае как![]()
![]()
6. Крадем маркерите на даскалката и тя естественно не се усеща и се си мисли,че ги е загубила горката![]()
7. Заключихме даскалката в стаята сама![]()
8. Залепихме тиксо на вратата ( стана като паяджина) и даскалката ест не можа да влезе![]()
Има и още ама ме мързи же4е да пиша :P :P![]()
![]()
I don`t KnoW
е пък ние сме кротки като ангънцета![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Лепим дъвки по столовете на даскалите.![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ами в 6-ти клас се скарахме с госпожата по БЕЛ.Сега кфо ша прайме,че ше пише двойки..........бяхме 2-ра смяна и "големите" си бяха забрайли 1 цвете и ние ще го подаряваме на даскалката.Целия клас тържествено й поднасяме цветето с извинения,нали минава половината час и се чука на вратата.........
2 момичета:
-Да сте виждали тука 1 цвете....
Госпожата:
Ей тва ли?-сочи кофата
момичетата:
-Да точно това за на мама рождения ден
n0 c0m3n7
Залях господина по музика с изчезващо мастило и той ми вика:Тфа ако не изчезне до края на часа ти изхвърчаш от това училище а родителите ти ми купуват ново яке...............в края на часа беше вече изчезнало и аз отивам при него и му викам:-изчезна ли?А яж ми хуя сега и му показах среден пръст!![]()
Госпожата по музика вика на Бетина(кретена на класа) какво носят артистите на сцената?:
-Сцена!
В коя държава е възникнал романтизма?:
-Флоренция!![]()
![]()
Презервативи по дъската...
най-обичам да пикая в кофата обаче
Ами веднъж решихме да потрошим кабинета по английски! взехме 2-3 стола счупихме им краката и взеки взе по една метална траба и секцията беше помляна след което си го отнесоха и 2-3 чина![]()
![]()
Друга щуротия беше като бяхме наредили почти всички чинове до вратата и като влезе класната и те се изсипаха точно пред нея![]()
![]()
за други не се сещам в момента но с класа ми сме правили доста
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
ами мед на стола на учителя...
в кенефите откачени врати и отгоре сложени като покривчетасамо това е достатъчно
![]()