.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    На една съученичка й бяха купили самобръсначка и и я подариха да си махне "мустака"

Very mean!
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от asi_basi
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    На една съученичка й бяха купили самобръсначка и и я подариха да си махне "мустака"

Very mean!

Е после самобръсначката влезе в употреба,само че тя ги обръсна тях...

Град
    in your sweet dreams
    на едно момиче по цял ден и се базикаха и едно момче като се изръси "Пърсиии давай още бикчета че тия на стигат" сега ми не е толкова смешно ама иначе така се хилехме целия клас а момичето излезе и се разплака и след това ходи на козметик ии те пък ... "оф ти си много тъпа как може заради един бъзик да идеш да си махнеш мустаците сега щи излезнат по големи и ше си още по зле" и тфа го каза момчето дето по цял ден и се бъзикаше
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

ние такива работи не правим като имаме свободен или сме избягали от някои час се събираме долу в лафката половината клас и таи междучасията момчетата се целят с топи абе нищо което да е толкова инт

Супер фен Аватара на miShle
    Еми веднъж момчетат от моя клас си подмятаха едно шише с минерална вода и единия заметна доста силно и бам във витрината отзад и стъклото се счупи точно зад гърба ми.
    Имаше нещо подобно. Значи тъкмо си говоря за даскала по бг,някфа го имитирам и гледам той зад мене/ама мисля,че не ме е чул/
    И такива разни ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    ох какво ли не не мога да се сетя за всички,но всеки ден са милиони

примерно мин година така ядосахме тъпати си класна гном(щото не сме и одили на ексурзиийе),че си тръгна за следващите часове без да ни каже
    едно момиче сигурно 100-на килограма счупи 2 стола за 2 години(е не е за п подигравяане,но голям сеир е)

аз помня в 3 клас - ритнах топка в стаята,счупи се картина--->прозорец--->от там падна саксия от 4-тият етаж

преди 4 години пък може би знате има едцни миризливи бмобички,дето са факани с оцет и сода бикарбонат,и там като се слеят двете се надуват и явно има някъв "ароматизатор" и така класа сложи една под стола на БЕЛ миг преди да седне и като седна и яявно се е пукнала ,после го видяхме как ходи през цялото време с едно течно петно на белият панталон,а той нищо ама нищо неусе ти,което бе най-необичайното

спомням си как в 3 -ти клас един хвърли една табуретка от 3-тия етаж беше голям смях хвърляли сме раници , балони с вода по другите ученици веднъж едно момче изкърти вратичката на шкафчето на г-жата по АЕ веднъж се затворихме в кл. стая и махнахме дръжката та даскалката не можа да влезе 20 мин ма ся като влязъх в гимназията не праим глупости

Град
    OUT OF SPACE
    Веднъж в час по физика,даскалката ислесе от кабинета да говори с някой и през това време целия клас скочихме през прозореца,беше голям смях жалко че не сме й видели изражението!

Град
    Непостоянно
    сипахме в минералната вода на класната разхлабително 3 свободни часа после и ние сме се заключвали в стаята ама с господина по френски...и аз мятам раници на тия дет са останали отвънка..те ме питат а бе вие с господина ли сте...аз викам "даа и ей ся ше го изнасиля"а той баш зад мене сраам
    .!.

хихи наи-много обичам когато играем на cs джамове
    към 2,3 през ноща чупихме прозорците в старото ми даскало а в новото не смея щот все пак съм 1 година заек съм

Господина излезе да се разправя с некви родители аз отидох на прозореца и си запалих цигарка...
    Иначе бой с храна в стола

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ако под "щуротии",имате предвид блъскане на чинове и чупене на столове-никой от нашия клас не прави простотии.Под щуротии,аз имам нещо много по-различно.Нещо,което наистина ще ми остане дълго време в съзнанието,а не чупене на джама,стола,чина...
    Само дето наще главно момчета.. още не са дорасли явно и праят точно такива "щуротий" и общо взето няма нищо интересно ... Лично аз с още 2-3ма от моя клас излизаме отвън през междучасията да пушим и с хората от другите класове по-големите предимно си правим шоу навън :P
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ми щуротия чак не ам беше доста забавно. та имаме ние час по география и аз естествено не млъквам(просто не мога да мълча в часовете) та господина ми направи веднъж забележка, втори, трети.... но резултат нямаше. и по едно време ми се развика да напускам стаята, а аз го гледам тъпо и викам няма пък. Итой няма ли и като се затича по мене и аз станах и почнах да тръчкам около средната редица а идиота ме цели с тебешири тва беше преди 3 години някъде ам още си се смея като се сета

Утрепахме един даскал по физическо с гипс и малко амфетки
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

ПфФф.....не питайте! К'фо ли не сме праили! Оня ден счупихме бравата, заключихме се и щот сме нетърпеливи не изчакахме майстора ами разбихме цялата врата! :P
    s0o inl0ve...

Град
    #mainatown
    Май не сме правили кой знае кви щуротии
    Обичам само един човек и това съм аз.

1. УЛЯХМЕ цялото бюро на даскалката с оцет ... и нея малко против уроки :Д
    2. Дръжката на вратата намазахме с лепило и ключалката напълнихме с дъвки
    3. Дъската падна "случайно" както г-жата си преподаваше урока ...
    4. Целим даскалката с дъвки...
    5. Счупихме 3 чина за един ден без никой да знае как
    6. Крадем маркерите на даскалката и тя естественно не се усеща и се си мисли,че ги е загубила горката
    7. Заключихме даскалката в стаята сама
    8. Залепихме тиксо на вратата ( стана като паяджина) и даскалката ест не можа да влезе
    Има и още ама ме мързи же4е да пиша :P :P
    I don`t KnoW

е пък ние сме кротки като ангънцета
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Внесохме алкохол ... Няколко водки (патрончета) и една бира 2 литра ... лошото е, че ни хванаха... Ама се отървахме само с няква забележка в някъв протокол
    Другите класове правят големи щуротии: палят елхите, омазват дъската с олио ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Лепим дъвки по столовете на даскалите.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Ами в 6-ти клас се скарахме с госпожата по БЕЛ.Сега кфо ша прайме,че ше пише двойки..........бяхме 2-ра смяна и "големите" си бяха забрайли 1 цвете и ние ще го подаряваме на даскалката.Целия клас тържествено й поднасяме цветето с извинения,нали минава половината час и се чука на вратата.........

2 момичета:
    -Да сте виждали тука 1 цвете....
    Госпожата:
    Ей тва ли?-сочи кофата
    момичетата:
    -Да точно това за на мама рождения ден

n0 c0m3n7

Залях господина по музика с изчезващо мастило и той ми вика:Тфа ако не изчезне до края на часа ти изхвърчаш от това училище а родителите ти ми купуват ново яке...............в края на часа беше вече изчезнало и аз отивам при него и му викам:-изчезна ли?А яж ми хуя сега и му показах среден пръст!

Госпожата по музика вика на Бетина(кретена на класа) какво носят артистите на сцената?:
    -Сцена!
    В коя държава е възникнал романтизма?:
    -Флоренция!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Презервативи по дъската...
    най-обичам да пикая в кофата обаче

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Ами веднъж решихме да потрошим кабинета по английски! взехме 2-3 стола счупихме им краката и взеки взе по една метална траба и секцията беше помляна след което си го отнесоха и 2-3 чина
    Друга щуротия беше като бяхме наредили почти всички чинове до вратата и като влезе класната и те се изсипаха точно пред нея
    за други не се сещам в момента но с класа ми сме правили доста

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Супер фен Аватара на rakiQ
    ами мед на стола на учителя...

в кенефите откачени врати и отгоре сложени като покривчета само това е достатъчно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си