Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Класът разболя биоложката и тя нямаше глас цели две седмици...Сега я докарахме до мигрена и главоболие и ще влиза в болница за 10 дена.Тая по математика много ни крещи и днес беше без глас.АааАа...накарахме 3 госпожи(по физи4еско и 2 по бел) да напуснат...Другооо...с4упени прозорци,един с4упен 4ин,две преобърнати бюра на госпожи,псуване на господина по музика...Аз не де ...Примерно:
-(Коста)Ей пи4,разкарай се от оредбата да не те пре4укам!!!(На господина)
-Добре!(господина)
това е най-малкото...
Веднъж предложиха за наказание едно мом4е от моя клас,защото когато тая по АЕ си ходила по коридора и той я поздравил със "Хайл Хитлер!" + движението на ръката ...
Хахах това с хитлер изби рибата!!! .. а иначе ние като бяхме 8-9 клас едни пичове от класа ги беше ударил пубертета яко и хвърляха чантите на всеки .. един път се връщам в класната стая по време на междучасие и точно пред очите ми лети раницата ми и се разбива направо като бомба в стената.
Един от пичовете които хвърляха чантите слезе на двора да си вземе тетрадката защото един друг му я беше хвърлил и стой той долу (ние сме на 4 етаж) и вика на един друг да си хвърли чантата а той ще му я хване и оня вика "Ама да я хванеш !" и другия "ОК бе не се притеснявай!" и оня си я хвърли.Тоя долу стой точно под чантата и я гледа как пада и точно преди да падне се отмества настрани и чантата се разби като бомба!
Иначе последиците за нас потърпевшите бяха изкривени стоманени пергели, метални несесери абе и диамант да имаше вътре сигурно щеше да се е счупил те как ги хвърляха!!!
А иначе смешки много сме правили разсмивали сме госпожите,разплаквали сме ги..ходели сме по 2 пъти на седмица при директора . .ей такива простотии!