Има едно момиче в което по случайонст се влюбих а я бях виждал само 2 3 пъти.. Тоест ме изгираха .. аз това момиче го бях виждал в едно кафе ама нищо от общи приятели и аз я видях там колко е хубава ама нищо повече и след около седмица в скайп ми се пуска едно момиче и ми казва че е тя праща ми снимки ии .. така почнахме да си пишем но аз си навехнах крака и няколко седмици там неможех да излизам и нон стоп си пишехме говорехме си иии аз се влюбих в нея ии се оказа че това не е тя а някакво друго момиче ии си направило ебавка с мене.. ии после аз писах на истинското момиче ии казах там ко е станало тфа онова и почнахме да си пишем мн често с нея е така по цял ден си пишехме ии аз си мислех че не съм влюбен в нея ама се оказа че е точно така само че нищо немога да направя тя ме приема само за приятел .. говорихме си ии аз и казах нали кво изпитвам и тя нищо не ми каза обаче аз си иам гадже и като и кажа айде аз излизам с Алекс и тя се ее кажи и че неможеш нали ме обичаше и се смее такава иии аз незнам .. значи лафим си виждаме се .. тя ми праща баси снимките ... некфи хаха такифа снимки не се пращат на момче дето ти е само приятел или поне аз така си мисля.. незнам вече много я харесвам ии като я вида сърцето ми щее изкочии само че тя е мн хубава ии момчетата с които тя е ходила са нефки газарчета ала бала смисъл аз повечето ги познавам те са ми приятели само че аз не съм такъф смисъл бях такъф ама вече не постригах .. се иии промених се и незнма какво иска тя от мен защото си говорим по цял ден и незнам дали ме харесва или иска да сме само приятели