.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Убийството

Някой запознат ли е със случая на убития Андрей Монов, от австралиеца Джо Пол Фрийман?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Знам само това, което са казали по новините... Много тъжно, вчера видях некролога му в университета...

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Тъжна история.

Град
    EastPerih (Исперих)
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Тъжна история.

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Знам само това, което са казали по новините... Много тъжно, вчера видях некролога му в университета...
    Негов ли е...? Незнаех... И аз го видях вчера, но не се загледах...

Наистина историята е много тъжна...

Град
    Стара Загорка
    Общо взето никой нищо не каза, освен общи приказки. Замислих се доста над случилото се, защото седях на една маса с 2-рата и 3-тата си братовчедка. Пиехме си 3-мата биви, водки, който каквото има и казаха за приятел който нещо имал проблеми с полиция и т.н. Мислех че един от многото селски бекове там, но се оказа че убиеца им е приятел, който явно добре познават и не са очаквали подобно нещо. Бил добър и на никой нищо лоше не би сторил.

Да обаче...в София се срещам с дългогодишна приятелка, разпитах я, понеже е върла фенка на ПФК Левски, а момчето се оказа нейн бивш съученик и добър приятел.

Много ми е странно сега...

Ами аз доколкото гледах по новините е бил с гребен и е имал проблеми от това, нападали го били няколко пъти... сигурно е изперкал. Не знам много, по телевизията говорят общи приказки, темата е неудобна за някои хора явно...

Град
    Стара Загорка
    Членувал е в леви организации и е бил анти фашист. Новозенландеца, който е бил с него вечерта, му е казал да не се захваща с тия момчета, защото са футболни хулигани и ще ги пердашат много. Преследвал ги няколко пресечки. Повечето пресекли улицата, а само 2-мата пострадали са изчакали зелена светлина за да минат. Там единия е бил намушкан смъртоносно, а другия по-леко.

Зададох глупавия въпрос "Нашите момчета ли са го хванали", но нямаше смисъл да ми отговарят. Беше ясно, че ако бяха те сега нямаше да е жив най-вероятно. Шефчето на затвора бил голям фен на Левски. Майка ми е подочула, че бащата на убитото момче също не е кой да е. От присъстващи на погребението разбрах, че е имало и доста депутати. Дали по път за летището тоз австралиец няма да бъде позастрелян "малко"?
    Казаха ми че не бил голям сладур тоз момък, някой ще го покаже ли на снимка?

Супер фен Аватара на fake
    бащата на убития е известен психолог
    кой е бил антифашист?
    и кой не е голям сладур?
    О.о
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Какво значение има дали е сладур или не? Австралиеца е симпатяга, но това не значи нищо в случая. И не, не смятам, че по път за летището ще се случи нещо.

Супер фен Аватара на _donna_
    Момчето се казва ДжоК и не би убил и муха.
    Нищо не се знае.Станало мелето,някой си наръгал другия и айде,наш'то момче в пандиза.И тъпите вестници/особено Телеграф/ публикуват безумни статии.Последната беше със заглавие "Австралиецът убива брутално и снежни човеци" и дадени някви три размазани снимки/с незнайния войн на тях/ с адски оригинални коментари под тях от рода на "След като австралиецът уби с неимоверна жестокост снежния човек,продължи да лежи на земята и да крещи неразбираемо." ...

Жалко,че нямам негова снимка на компютъра.
    Да ви покажа за какво става въпрос и дали такъв човек би нападнал някого,освен при самозащита.Начинът,по който се съблюдават българските закони съкс ъгейн.Това учудва ли някого?!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mnogo tujno i az vidqh nekrologa na mom4eto v universiteta

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Да,изключително тъжно,наистина.
    Хора умират всеки ден,но сега има и един жив и невинен човек,който ще лежи,щото има и известни психолози на тоя свят.Ебати лайната.Честно.

А ти случайно да си присъствал на въпросната случка?

Аз пък вчера заколих един клошар в градинката пред блока.
    Тичайте да кажете на полицията и ще чакам присъда.

ок,тва е ясно.
    за раната в гърба.само че дали е бил той?
    нещо...доказателства?
    или?не зная?

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Членувал е в леви организации и е бил анти фашист. Новозенландеца, който е бил с него вечерта, му е казал да не се захваща с тия момчета, защото са футболни хулигани и ще ги пердашат много. Преследвал ги няколко пресечки. Повечето пресекли улицата, а само 2-мата пострадали са изчакали зелена светлина за да минат. Там единия е бил намушкан смъртоносно, а другия по-леко.

Зададох глупавия въпрос "Нашите момчета ли са го хванали", но нямаше смисъл да ми отговарят. Беше ясно, че ако бяха те сега нямаше да е жив най-вероятно. Шефчето на затвора бил голям фен на Левски. Майка ми е подочула, че бащата на убитото момче също не е кой да е. От присъстващи на погребението разбрах, че е имало и доста депутати. Дали по път за летището тоз австралиец няма да бъде позастрелян "малко"?
    Казаха ми че не бил голям сладур тоз момък, някой ще го покаже ли на снимка?
    Андрей определено не беше анти-фашист....И да,не беше много случаен,но австралийската маймуна е още по-неслучаен..Достатъчно е,че е военнослужещ в английската армия(или поне е бил)..

донке,усещаш ли полъха на вятъра?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

^Българчето казва, че австралиеца е анти-фашист.

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    ^Българчето казва, че австралиеца е анти-фашист.
    \/

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не бях запознат, затова ми беше да прочета темата...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Братчед ми го е познавал и преди доста време ми беше разправял че не е някакъв проблемен..даже много печен .. бил е от South Division !!!
    Запознатите знаят какво е това... иначе лека му пръст!!!
    Този случай доказва тезата ми че анти-фашистите не са по-добри от самите фашисти!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Мислех че един от многото селски бекове там, но се оказа че убиеца им е приятел, който явно добре познават и не са очаквали подобно нещо. Бил добър и на никой нищо лоше не би сторил.
    Убитият пък беше син на колега на баща ми...шибана история.

Цитирай Първоначално написано от _donna_
    ок,тва е ясно.
    за раната в гърба.само че дали е бил той?
    нещо...доказателства?
    или?не зная?
    da toi e bil,nemoga da razbera kak moje da go za6titava6 toq avstraliiski boklyk
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Град
    Стара Загорка
    ATAKABG, Ziezi, очилца а-у?

На базата на какво си сигурна,че е невинен?
    да ходиш с нож по принцип е престъпление?
    да си военен-също?

а свидетелите?
    ти пък защо си толкова сигурен,че някой не им е платил да са свидетели.ааау,отвратителн ия австралиец.айде стига,бе,ебати националистите се извъдихте.има ли значение какъв е-случаят трябва да се разнищи и всичко да се докаже.ама не,нали трябва да има изкупителна жертва.и дори и да не е невинен със сигурност не е убил момчето просто ей така,щото е нямал кво да прави ..

донке,усещаш ли полъха на вятъра?
    ще видим,ще видим .. (:
    може би пък накрая някой друг ще се смее последен.
    и ще измисля АДСКИ оригинални подмятания. :Р

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    не помня дали по новините беше или от някъде другаде чух, че 'нашите' са били някво циганче и австралиеца е искал да го защити..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си