- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Убийството
..сори че ще те разочаровам .. но такова нещо не е имало!Първоначално написано от _SL_
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз съм в състояние на епохей по тази тема![]()
Бе да го набия на майка ти в шибания разпран задник,тъпа свиня,кво я защитаваш тая маймуна?Сигурен съм,че е виновен на базата на това,че САМ СИ Е ПРИЗНАЛ бе,мангал черен!Първоначално написано от _donna_
Начи искрено ти пожелавам един такъв английски циганин да разпори корема на баща ти!!!!!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
donke,da go nabiem na analno podatliviq izrod koito te e rodil
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Каква романтика .. каква грация ... каква истина!!!Първоначално написано от Ziezi
_donna_ не бях срещал по-голям национален предател от теб!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
хаха,абе вие сте смешници,бе!
големите патриоти,а?разбират ви главите колкото да се дуете "вижте ме,аз мразя скапания австралиец и всички дето го защитават" хахаха..
положението е много зле.
да,защото сте гъзари и знаете само да псувате,когато нечие мнение не ви изнася.на мен не ми пречите.просто сте смешни отстрани.Странно как във форума цареше пълна хармония, никой с никого не се заяждаше, псуваше, ръгаше и прочее!! Но след като се появи прекрасната госпожичка _donna_ всичко вече е нагоре с краката!!!!!!!
сигурно и полицията така се пита с недоумение..интересно кой го е убил тогава?!
"не,не,няма кой друг да е...просто няма.той ше трябва да е.дайте да го умоповредим от побой и ще си признае" и отиват да пият кафе.
щото дори не му знаят името ама пишат яко по вестниците.
и такива болни от патриотарщина като вас им се връзват..
не отричам, че най-вероятно той е виновника, но не мога да не се съглася с _donna_ .
с тая криворазбрана 'патриотщина' до никъде няма да стигнем
да почива в мир момчето. жалко е, че подобни неща се случват, но за съжаление е факт. всеки ден се убива и изнасилва, интересно е обаче как само на определени случаи се обръща подобно внимание.