.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    не помня дали по новините беше или от някъде другаде чух, че 'нашите' са били някво циганче и австралиеца е искал да го защити..
    ..сори че ще те разочаровам .. но такова нещо не е имало!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Аз съм в състояние на епохей по тази тема

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    На базата на какво си сигурна,че е невинен?
    да ходиш с нож по принцип е престъпление?
    да си военен-също?

а свидетелите?
    ти пък защо си толкова сигурен,че някой не им е платил да са свидетели.ааау,отвратителн ия австралиец.айде стига,бе,ебати националистите се извъдихте.има ли значение какъв е-случаят трябва да се разнищи и всичко да се докаже.ама не,нали трябва да има изкупителна жертва.и дори и да не е невинен със сигурност не е убил момчето просто ей така,щото е нямал кво да прави ..

донке,усещаш ли полъха на вятъра?
    ще видим,ще видим .. (:
    може би пък накрая някой друг ще се смее последен.
    и ще измисля АДСКИ оригинални подмятания. :Р
    Бе да го набия на майка ти в шибания разпран задник,тъпа свиня,кво я защитаваш тая маймуна?Сигурен съм,че е виновен на базата на това,че САМ СИ Е ПРИЗНАЛ бе,мангал черен!
    Начи искрено ти пожелавам един такъв английски циганин да разпори корема на баща ти!!!!!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

donke,da go nabiem na analno podatliviq izrod koito te e rodil
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    На базата на какво си сигурна,че е невинен?
    да ходиш с нож по принцип е престъпление?
    да си военен-също?

а свидетелите?
    ти пък защо си толкова сигурен,че някой не им е платил да са свидетели.ааау,отвратителн ия австралиец.айде стига,бе,ебати националистите се извъдихте.има ли значение какъв е-случаят трябва да се разнищи и всичко да се докаже.ама не,нали трябва да има изкупителна жертва.и дори и да не е невинен със сигурност не е убил момчето просто ей така,щото е нямал кво да прави ..

донке,усещаш ли полъха на вятъра?
    ще видим,ще видим .. (:
    може би пък накрая някой друг ще се смее последен.
    и ще измисля АДСКИ оригинални подмятания. :Р
    Бе да го набия на майка ти в шибания разпран задник,тъпа свиня,кво я защитаваш тая маймуна?Сигурен съм,че е виновен на базата на това,че САМ СИ Е ПРИЗНАЛ бе,мангал черен!
    Начи искрено ти пожелавам един такъв английски циганин да разпори корема на баща ти!!!!!
    Каква романтика .. каква грация ... каква истина!!!
    _donna_ не бях срещал по-голям национален предател от теб!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на _donna_
    хаха,абе вие сте смешници,бе!
    големите патриоти,а?разбират ви главите колкото да се дуете "вижте ме,аз мразя скапания австралиец и всички дето го защитават" хахаха..
    положението е много зле.

Странно как във форума цареше пълна хармония, никой с никого не се заяждаше, псуваше, ръгаше и прочее!! Но след като се появи прекрасната госпожичка _donna_ всичко вече е нагоре с краката!!!!!!!
    да,защото сте гъзари и знаете само да псувате,когато нечие мнение не ви изнася.на мен не ми пречите.просто сте смешни отстрани.

интересно кой го е убил тогава?!
    сигурно и полицията така се пита с недоумение..
    "не,не,няма кой друг да е...просто няма.той ше трябва да е.дайте да го умоповредим от побой и ще си признае" и отиват да пият кафе.

щото дори не му знаят името ама пишат яко по вестниците.
    и такива болни от патриотарщина като вас им се връзват..

Супер фен Аватара на fake
    не отричам, че най-вероятно той е виновника, но не мога да не се съглася с _donna_ .
    с тая криворазбрана 'патриотщина' до никъде няма да стигнем
    да почива в мир момчето. жалко е, че подобни неща се случват, но за съжаление е факт. всеки ден се убива и изнасилва, интересно е обаче как само на определени случаи се обръща подобно внимание.
    Boots and braces don't make racists!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си