- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МАЙ ОТКА4ИХ ! :)
dori temata ne mi se pi6e tolkova mi e bezinteresen![]()
![]()
![]()
i kogato sme samo 2amata gledam po burzi da se oteglq v komapaniq na priqtelki abe ne mi se stoi s nego NO su6tevremenno kogato me celune (po buzata( ne sme gajeta) ) ili me pregurne nqkak umekvam i mi stava edno takova hubavo ,a toi puk e tolkova meki4uk i sladi4uk i dobri4uk i simpati4en i
i mi ide da go gu6na . Vijdam 4e iska ne6to pove4e no mislq 4e prosto ne moga i ne moga
![]()
![]()
![]()
![]()
smisul kak 6te buda s 4ovek s kogoto ne mi se stoi za pove4e ot 1 minuta a i az nz za6to pri uslovie 4e mom4eto e ot vsqkude na 1oo
![]()
temata moje da vi se stori malko tupano mi stana interesno kakvo bi bilo mnenieto na ostanalite za tva aide hora PLS ! HELP!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
ОпРеДеЛеНо!....Първоначално написано от insomnia79
Strike a Fatal Blow
Feel the last beat of your heart
The Sword Sings of Death...
Точно така.. А ти па кво си се разписал кат некой фешъънПървоначално написано от Shinigami
![]()
![]()
Животът е адът описан в Библията!
е аиде де толко ли никои не мойе да излиупи не6то по умно от "определено" ?! mai zabravih da pomolq da ne mi psuvate temata publi4no ( ako moje)
Ne sum 79ti nabor ei
Никой не ти псува темата.. + тва извинявай ама кво можем да направим ние, че не можеш да си с едно момче повече от минута? Ще се влюбиш и ще успееш да си не една ами доста повече време с него
Животът е адът описан в Библията!
не схванах почти нищо но явно и ти не знаеш какво искаш
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
И азПървоначално написано от El`Clasico
![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
никой нз кой какво иска, дори и аз нз аз какво искам , камоли пък аз да зн ти какво искашПървоначално написано от IrReplacaBle
![]()
![]()
+1Първоначално написано от IrReplacaBle
Bring it on baby.. I taste good!
Може би ти харесва, че дадено момче ти обръща внимание, дори и само да е една целувка, а ти към тего да изпитваш само приятелски чувства...
Чесно казано изобщо нищо не разбрах от цялата ситуация..хем ти е приятно да те прегръща хем не можеш да седиш до него повече от минута !??!?!![]()