- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се става непукис?
Ах...ето:
Weary, кратко и ясно - просто не искам да се задълбочавам тооолкова много в нещата...Не съм в депресия,преди бях, а относно оттегчеността - за нея вече вече не знам.
_Cuddly_, и на теб планирам да отговоря:
От мен непукист не става, осъзнавам, че е ясно.Не, че искам да променям себе си, това би било глупаво, относно индивидуалността на характера ми(ех, този характер), но малкият ми опит се състои в това, което казах на Weary...
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
Кръвта вода не става.Първоначално написано от Jessica^
Собственост на Canis_Dirus
еми като почне да не ти пука за нищо![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Първоначално написано от _Becko_
![]()
ей че забавен станал форума бе..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Лесно ....Просто не те е*е за никой
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
sa she vi obesnq kak ste stava nepukist !
kogato se rodi nepukist
toi bil dobre ogledan
ako e dreben ili hilav, bolnav ili nedygav
biva zahvyrlen !
ot kakto nepukista prohodi toi biva kalqvan v ogynq na nepukizma
uchat go da ne otsytpva
i da ne se predava
do smyrt na boinoto pole v uslugite na nepukizma
tova beshe nai-golqmata slava za edin nepukist
ot 7 godini po tradicii na nepukist-a
biva otnet ot maika mu i biva potopen v sveta na nepukizma
plod na hiladoletnoto nepukistko obshtestvo
podchineno na syzdavaneto na nai-dobrite nepukisti v sveta
nepukistkoto obuchenie prinujdava choveka da se bie
da gladuva, kara go da krade, i ako e neobhodimo
da ubiva
sled tova biva zahvyrlen v divoto
zavyrne li se jiv ot tam
stava istinski NEPUKIST !
Йедене на много люти чушлета,слушане на Азис,обикаляне по Витошка,свирки в Амор и йебане с подфъргане.![]()
как се става човек ?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Най-трудното и най-лесното нещо едновременно. За да станеш човек не е достатъчно да се родиш човек. 'Човек' минава през много трудности,метаморфози,пери оди,за да изгради от себе си най-доброто,което е възможно за него самия.Първоначално написано от IdiOtKa
Първоначално написано от exploitedteen
Ти? Смотан?! Хм..
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от _Becko_
якооо
Оооооо това е много лесно ... просто трябва да се събереш с подходящите хора!Първоначално написано от Jeuelle
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Всъщност не съм съгласен.Първоначално написано от _Cuddly_
Имам приятел, който преди 6-7 месеца бе голям нервак. За най-малкото нещо скачаше на бой.
За тези няколко месеца в който не бе в България, той стана един от най-спокойноте хора който съм срещал.
Имам чувстовто , че мога да го набия и няма да се ядоса, толкова, колкото се нервеше преди за най-малкото нещо![]()
Разни хора - разни идеали.
Разни мнения - едно заключение...дето още никой не го е оформил.
Как се ставало гей, как се ставало човек...как се ставало маймуна.Да взема и аз да задам подомно умотворение.
Как се става ,,интересен"? Тук вече всииички имате опит.![]()
,,....Бъди това, което си, радвай се на малките неща в живота, да не ти пука какво мислят другите за теб, пък каквото ще да става...."
На автора му пука. Абе ей смотано същество такова гледай си кефа и не на занимавай нас с 'философските' си заключения. Няма да станеш 'НЕПУКИС' никога,щото докат се бориш за непукизма,неграмотността и невежеството ще те изядат.
Добре, де, даскале, на теб няма как да ти пука...
А, да, между другото - Ч.Р.Д. на експлойтед!Да си жив и здрав, много успехи...Днес има едно съвпадение на рожденни дни...
Не мисля, че човек се ражда непукист; непукизма (ебати думата) може да бъде придобит. Но едва ли може да стане вследствие на усилие на волята, а по-скоро заради обстоятелствата.
ми то не се става така се раждаш аиля4е