.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: 30 Seconds To Mars

30 Seconds To Mars

От чисто любопитство питам - Някой чувал ли е изобщо за тази група? И ако да какво му е мнението?

А за тези които не са, но проявяват интерес:
    Capricorn
    Attack
    The Kill
    From Yesterday

Info

ZDR... az sam chuvala za tazi grupichka i mn im se kefq...do predi nqkolko dni slushah samo i edinstveno tqh...bqh se pobarkala...strahotna grupiiiichka saaa... :P mn sa qki...
    I mIss yOu...

estestveno 4e sam gi 4uvala !da ne padam ot mars!!!a p1k liubimata mi tqhna pesen kolko to i banalno da zvu4i e "the kill"

Джаред Злето руууулз

Град
    София
    Айде напишете теми за всички алтернативни групи, които знаете!
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Айде напишете теми за всички алтернативни групи, които знаете!

Поправи ме ако греша, но това не е ли мястото във форума където се обсъжда музика? И подзаглавието на този раздел не гласи ли:
    Споделете вашето мнение за случващото се в музкалния свят, пред малкия и големия екран
    Тогава какъв е проблема да отворя тема, в която потребителите да изказват мнението си за дадена група? Като не ти допада темата, не я чети.

Дааа.... чувала съм я! Даже преди я слушах заради една фр от миналия ми клас...
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Страхотни са, особено вокала... Супер секси.

Слушам гии.Признавам ги имат добри песни-една от малкото добри наложени МTV банди.

Цитирай Първоначално написано от Stephanie Jay
    Страхотни са, особено вокала... Супер секси.
    Let the beats control your soul...

al tiq gi mrazq!!!!! ujas mn sa zle!!!!
    aaaaaaaaaaaa

Capricorn разбива
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

30STM... мМм имат някои песни, които много ме дивят
    В лудоста си се довършвам! И плача и се смея! И границите на логичното започвам да преминавам !. . .

Liubimata mi grypaaa....Jiveq za da gi sly6am.Super sladyri sa i nai ve4e Jared4yyyy...LuFf him
    Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си