- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 30 Seconds To Mars
От чисто любопитство питам - Някой чувал ли е изобщо за тази група? И ако да какво му е мнението?
А за тези които не са, но проявяват интерес:
Capricorn
Attack
The Kill
From Yesterday
Info
ZDR...az sam chuvala za tazi grupichka i mn im se kefq...do predi nqkolko dni slushah samo i edinstveno tqh...bqh se pobarkala...strahotna grupiiiichka saaa... :P mn sa qki...
![]()
![]()
I mIss yOu...
estestveno 4e sam gi 4uvala !da ne padam ot mars!!!a p1k liubimata mi tqhna pesen kolko to i banalno da zvu4i e "the kill"
Айде напишете теми за всички алтернативни групи, които знаете!
Вие на хероин ли сте бе?
Първоначално написано от v!k!tYyY
Поправи ме ако греша, но това не е ли мястото във форума където се обсъжда музика? И подзаглавието на този раздел не гласи ли:Тогава какъв е проблема да отворя тема, в която потребителите да изказват мнението си за дадена група? Като не ти допада темата, не я чети.Споделете вашето мнение за случващото се в музкалния свят, пред малкия и големия екран![]()
Дааа.... чувала съм я!Даже преди я слушах заради една фр от миналия ми клас...
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Слушам гии.Признавам ги имат добри песни-една от малкото добри наложени МTV банди.
Първоначално написано от Stephanie Jay
![]()
Let the beats control your soul...
al tiq gi mrazq!!!!! ujas mn sa zle!!!!![]()
aaaaaaaaaaaa
Capricorn разбива![]()
![]()
![]()
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
30STM... мМм имат някои песни, които много ме дивят![]()
В лудоста си се довършвам! И плача и се смея! И границите на логичното започвам да преминавам !. . .
Liubimata mi grypaaa....Jiveq za da gi sly6am.Super sladyri sa i nai ve4e Jared4yyyy...LuFf him![]()
Не ПуШа (ТрЕвА),нЕ пИя (ВоДа), Не ХоДя По МъЖе (Те иДвАт пРи меН) , лЯгАм сИ рАнУ (кЪм 7 СуТрИнТа) , Не иЗлИзАм мНоГу (От КлУбА) ,,ПоГлЕд нА ДяВоЛ,лИцЕ На АнГеЛ (и вИзИя на ФоТоМоДеЛ)