.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Той е далече

s gadjeto mi se poznavame ot blizo 3 godini. Trugnahme predi okolo 6 meseca no predi 3 meseca toi zamina za dr strana (dosta dale4e) i 6te se vurne sled polovin godina! Stra6no mnogo go obi4am i znam 4e i toi mene no,zverski si lipsvame edin na drug! Ako ne go 4uq edin den po telefona i me hva6ta isteriqta! Pla4a dosta 4esto makar 4e toi samiq me spokoqva i mi kazva 4e 6tom se obi4ame 6te izdurjim do kraq dokato toi si doide! Stra6no mnogo mi lipsva i ne znam kak da skusq razstoqnieto m/y nas... za da ne se skapvam! daite mi suvet poprincip ne pribqgvam do takiva saitove no nikoi ot mn mi fr ne moje da mi dade to4en suvet 6toto nikoi ne e izpadal v taq situaciq! are ako nqkoi e , prosto da mi dade savet pls ! mersi predvaritelno
    ''L'' is about the way you're ''L''ooking at me, ''O'' is about the only ''O''ne I see, ''V'' is for my ''V''ictory and ''E'' is about the ''E''xit wicth I don't see!

Град
    Търговище и Добрич :)
    e щом се чувате често и се обичате какво повече искаш

ne moje li da se vijdate po skype i osven tova moje6 da si nameri6 dr zanimanie osven da misli6 za nego

Град
    sofiq
    mace spokoino! i pri men e neshto takova,no ne dr durjava a dr grad..vinagi e bilo taka i shte si ostane..vijdame se rqdko no postoqnno si govorim po tel i si pishem...kuv suvet..nqma suveti tyka..gadno ti e nonstop mislish za nego..no vij az primerno kato go chuq..i celiq den mi e gotin mislq si za nego..usmihvam se..btw i s fitnes se uspokoqvam,no vse pak vsichko napomnq za nego..ne se otchaivai 6 meseca minavat byrzo i shte ste pak zaedno..samo za tova si misli..uspeh

toi 6te si doide po rano budi sigurna 6tom te obi4a nqma da izdurji

Град
    Пловдив
    Ние също сме от различни градове.. по точно се премести в друг град.. и си идва на 2 седмици ... но ако нямаше да си идва 6 месеца бих се поболяла много е гадно така... но имай надежда и вяра че ще издържите.. както аз имам щом се чувате и се обичате начи сичко ще е добре

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Изхода ти е само да го чакаш.. Обичате се, чувате се.. Поплакваш си, нормално е.. Мисли за края на тая мъчителна половин година, тогава ще си най-щастливата!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от pyfpaff
    mace spokoino! i pri men e neshto takova,no ne dr durjava a dr grad..vinagi e bilo taka i shte si ostane..vijdame se rqdko no postoqnno si govorim po tel i si pishem...kuv suvet..nqma suveti tyka..gadno ti e nonstop mislish za nego..no vij az primerno kato go chuq..i celiq den mi e gotin mislq si za nego..usmihvam se..btw i s fitnes se uspokoqvam,no vse pak vsichko napomnq za nego..ne se otchaivai 6 meseca minavat byrzo i shte ste pak zaedno..samo za tova si misli..uspeh
    Така е хихи спокс ще издържите
    Trust me, anything you can do
    I can do better than you

Dosta e kofti da ste dale4 i pri men e taka i moqta priqtelka e dale4 v drug grad i e supeer gadno taka no ako ima lubov ni6to drugo ne e ot zna4enie
    -Icko-

Град
    ...В МоЯтА мАЛкА ... мЕчтА...
    [quote="*СянКа*в*МраКа*"]e щом се чувате често и се обичате какво повече искаш

Така но зависи наколко сте години....

Какаво да ти кажа се едно слушам мойта история едно към едно. И аз бях в друга страна и с приателката ми ни беше много тежко. Звънях и всеки ден иначе откачах ако нея чуех . 3-ри месеца по- късно се върнах и след още 3-ри месеца се видяхме (имаше си основателна причина ), и сега сме си заедно цяла година и 4-ри дни и много се обичаме....

Та по темата чакане му е майката и се зареди с много търпение...

P.S. ЛЮБОВТА СЕ ИЗМЕРВА В РАЗТОЯНИЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си