- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Canis_Dirus
Ще ти чета Смирненски - заради красотата на изказа и речниковото богатство. "Тази вечер Витоша е тъй загадъчна и нежна. Като теменужен облак в лунносребърни води"Първоначално написано от Сладичко_bi
КОйто го може - го може. И Вапцаров е по-философски. Детството няма нужда от философия.
Grumpy old madman
нова форумна фенкаПървоначално написано от Сладичко_bi
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Аз да се сещам кой си?
ммммм...Гого?
Л.С.Ф е подписа на Луцифер.явно не си гледал "9тата порта"
П.С
не не мисля че има сатанински послания..по тоя логика,защо не търсят сатанински послания в някой текст на бритни?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ами ти ти. Не съм Гого. Писах преди, че изтрития ми акаунт е Carnal_Knowledge, a преди това писах като госта Ниго хах.Първоначално написано от Ice_Queen_
Еми виж ти как подсъзнателно навърза стълбата към небето с луцифер.
Справка: http://youtube.com/watch?v=lgTAekO8Zek
Grumpy old madman
Мамка му, знаех си, че ти си Ниго...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Колко много постове съм ти чела, колко си ми помагал...![]()
Явно доста се интересуваш, а? (:
What you give is what you get!
мамка му. Как съм ти помагал?Първоначално написано от Desi_etnies
От какво да се интересувам?
Grumpy old madman
Ох колко съм заблудена..вярно.Първоначално написано от Canis_Dirus
Хич не съм на себе си последната половин година.
Хах,колко фенки ще си насъбереш сега като чуят кой си "под маската" хих.
За автограф ,моля на опашка!![]()
Абе не знам за Луцифер..ама на мен като ми я засвирят тая песен и се отправям към Рая ..![]()
да не се отмятам от темата..на темата ,та въпрос:
как са яйцата?все така по осем за отскок?![]()
Чела съм доста твои мнения. Даваш полезни съвети (:Първоначално написано от Canis_Dirus
Помислих си, че се интересуваш, защото се изявяваше в "Козметика и Диети". Знаеш доста неща![]()
What you give is what you get!
Хах. Вече по по малко. Оказа се, че свинския врат е сезонен продукт и сега зимата е много евтинПървоначално написано от Ice_Queen_
НО нямам проблем да хапвам и по 10-ина
Ама те взехе, е поскъпнаха
![]()
хах. радвам се, че съм помогнал. Страрая се. То всъщност се заинтересувах за себе си, ама защо да не споделя знанието си?Първоначално написано от Desi_etnies
Grumpy old madman
И са кво, кой ще седне на стола?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Който сложатПървоначално написано от bungle
Благодаря, че ме светна.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Е..Canis като влезе ще си реши .
/уф,как бях забравила че е понеделник../
^пациент
Вълчо, аз иам въпрос... Какъв кекс обичаш?
Домашен - от на мама. С какао.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
задължително с много орехи и чесън и без магданоС (само копър).Първоначално написано от exploitedteen
Така на стола мисля е редно да седне exploitedteen. Аз се явих просто един вид по заместване. Та, ако има нет - да казва и да сяда, ако не ...
Grumpy old madman
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=152725 - това е новото горещо трикрако столче.
Администрацията да се яви под формата на модератор и да заключи тук, моля. Мерси.
Беше ми приятно.
Grumpy old madman
Ха,това,че си мислиш,че живееш в един романтичен,демократичен свят,в който властват човешките права и големите цици въобще не ме касае!Плувай,и без тва май само това можеш...Първоначално написано от _Cuddly_
Просто ми беше интересно кога точно вълчо ще спре да го раздава поетичен....
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Всъщност не харесвам романтиката, но за разлика от теб, аз, "заблудената овца", си живея един безгрижен и хубав живот, а ти само се чудиш как още да се затормозяваш и срещу какво да плюеш. И най-смешното е, че точно това ти дава самочувствието и те кара да се чувстваш значим и полезен.Първоначално написано от Ziezi
Е, твоя работа, аз в чуждия избор не се меся, затова моля те бъди така добър и ти да не правиш същото. Или с други думи не квалифицирай ей така хората, защото не знаеш как изглежда отстрани.
Или ако ще го правиш, то нека поне бъде с тези, които познаваш, а не по форумите, окей?
Собственост на Canis_Dirus
ой, къдли, ти си заблудена, наистина
само великият Апостол Зиези, който е изриувал целият си вход с лика на Левски и други подобни символи на истинската бъългарщина може да ти обясни защо трябва да живееш и как да мислиш![]()
ах, вероятно е такаПървоначално написано от quench
отивам да поплача в ъгъла
П.С.
Хайде, стига, обещах си да бъда по-добра и да спра да злобея (или поне да го правя по-малко).
Собственост на Canis_Dirus
ама не разбираш, ние с теб не можем да сломим и да засегнем гордният му дух, защото той е истински борец за свобода и справедливост!
ако имаше един Дунав пред блока, веднага би отвлакъл един Радецки и би повел нова чета, която да избие поробителите - т.е. евео-масоните илюминати турци инконню болшевики
С теб сме имали спор за начина ти на живот и до някъде се съгласи с това което правя. Сега не спориш ли за почти същото?Първоначално написано от _Cuddly_