- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТЪпОто Аз...ПО СТАРАТА ЛЮБОВ па проблеми ...xD
ми са имам един ГОМЯЛ проблем за МЕНЕзначи рятото 2007 година си харесах едно момче ама супер ЯкоОо направо от пръв поглед ми паднаха очите
и ест аз кат му казах че го харесвам и той... ми отказа де
не сЪъ СЪМНЯВАХ ме ще ми откаже но се някога трябваше да му кажа де
и такъМм той нали е от селото ми и аз кат си заминах на София и в новото даскало (8 клас съм и нали кандидатсвах
малко некъдърно пиша )и от новото даскало забелязах 2 момчета който почват да ме харесвах , ноОо проблема е че още си мисля ЗА МОМЧЕТО ОТ СЕЛО
незнам колко пъти фр ми казваха че ще намеря друг даже и аз го знам ааамааа
само ми повтаря името му (на момчето от селотУуУ)И НЕМОГА
искам да ме посъветвате нещо ... какво вече да направя изчерпаха ми се идеите
![]()
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО че сте прочели дългата и глупавичка темичка![]()
Bring it on baby.. I taste good!
може би като за на4ало първо си оправи писаанетоедно изре4ение не е смислено..тогава може би хората ще разберат кво питаш
![]()
ина4е...забрави го тва мом4е от село и обърни внимание на другите които те харесват
Няма да ти кажа нещо различно, но с времето ще го забравиш.Опитай се да мислиш по-малко за него и ще видиш, че неусетно ще стане.
ЗабравИИиииИи момчетУуууУУ от село , щото то ни ТъъъЪЪЪ искЪЪъъЪЪЪЪ и не пИиИишиИИиИ повичиИИИ така,че е дразниИИИииищуУУУу !!!
Не е казано,че трябва да стане нещо с въпросните две момчета от даскалото ти.Но няма смисъл да мислиш за онова другото момче,все пак той вече ти е казал ,че не иска да сте заедно....
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
мдам мерси за препоръките забравих да добавя , че също е трудно да го забравя ,защото мама постоянно ме води на село. при всяка възможност. аз и казвам ,че не искам ама тя ....а и фр ми от селото постоянно ми повтарят колко е готин станал , колко е красив и вече се чудя те фр ли са ми или го правят да ме дразнят
![]()
Ами всеки път като го видиш си повтаряй:"Той не е единствения...",започни да му търциш кусурите и малко по малко се откажи от него...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
aaami az te razbiram, 6toto i s mene se slu4i ne6to takova no da znae6 4e ne6tata 6e se naredat v tvoq polla moje da ne bude sled den, mesec, godina ... no budi sig 4e 6te e takaznam go ot li4en opit
![]()
мерсиПървоначално написано от d1d3to
поне съм по сигурна че ще заобичам пак някое момче след време
МЕРСИ МНнННн ЗА СЪВЕТИТЕ ! Вие сте мн печени хора и мн ви уважавам да помоща ви
Бе кой знае може и да го спечелиш след време.. А и рано или късно ще го забравиш![]()
Животът е адът описан в Библията!
Я си гледай кефа там с новите момчета и не мисли толкова за момчето от селото ти =D>
aman ot selqni samo mi provalqt svalkite