.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

о.О какво да правя>?<

---

Повече от фен Аватара на roksana_1
    ми добре аз до колкото разбрах ако първото момиче от така по гадничките дет обичат да въртят хората на пръс може да го прави за да ти стане гадно и да я изоставиш втората и порсе първата те изстави и да си в гадно положение,но ако не е от тия фръцлите (все пак ти си прецени щот ти я познаваш най-добре) има две възможности
    ако към втората испитваш по силни чуства от първата (което е рядкост защото старата любов не храща ръжда) тръгни с нея все пак първата вече си е изгубила шанса , но ако мислиш че все пак първата е тръгнала с онова момче само за да те забрави защото е мислила че може и да не потръгне тогава поговори с нея ... ама чакай са немога да продължа щот не знам за ко сте се разделили и кой пръв е скусъл ти с нея или тя с тебе ...тъм мн не ти помогнах ... трябва още да си посъбера мислите
    Bring it on baby.. I taste good!

trugni s vtoroto momi4e, zavsisi kakvo 4ustva6 kum neq i kum drugata de. Produljavai napred a ne se vru6tai nazad Normalno pak da se seti za teb sled kato e razbrala 4e drugo momi4e te jelae, vinagi stava taka. 4ovek v pove4eto slu4ai ceni tova koeto e imal sled kato si e propilql 6ansa da go ima

Бих тръгнал с второто момиче и бих се опитал да запазя отношенията си със старата. Бившата е осъзнала, че има чувства към теб, но зашщото си мисли, че ще те изгуби. Ако тръгнеш с първата и тя види, че те има ще изгуби интерес пак и вече няма да имаш избор да бъдеш с някой друг..Та, аз бих избрал новата

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Бих тръгнал с второто момиче и бих се опитал да запазя отношенията си със старата. Бившата е осъзнала, че има чувства към теб, но зашщото си мисли, че ще те изгуби. Ако тръгнеш с първата и тя види, че те има ще изгуби интерес пак и вече няма да имаш избор да бъдеш с някой друг..Та, аз бих избрал новата
    Съгласна съм... и аз бих направила така

Повече от фен Аватара на roksana_1
    по добре избери второто момиче се пак ако първото те обичаше толкова силно една ли би казала ми добре трябва да си блала... освен ако докато сте си били гаджета не си е харесала и др ама вече не знам а и все пак тя ти е казала КОЛКО МН ТЕ ОБИЧА чак кат е разбрала че др момиче те харесва...според мен е по правилно да тръгнеш с второто се пак първото момиче вече си е загубило шанса а и ако те обича би ти го казала по рано а не чак кат те хареса вече друго момиче ако ме разбра де
    Bring it on baby.. I taste good!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ако тия двете момичета се познават може да те ебават Надявам се да не е така разбира се.. Другото което е.. Ами не можем да ти кажем кво да направиш.. Хората са казали "Не поглеждай назад", но понякога си заслужава да се обърнеш.. А понякога не и трябва да продължиш напред.. Не знам ти сам можеш да си прецениш коя от двете ти е повече на сърцето..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Твърдо за втората мацка.....и дано наистина не са в коалиция, а ако са - праете 3ка
    Сериозно - дай наистина с втората. Такива иди ми дойди ми като на първата и шаврантийски номера щом отсега ги е почнала представи си докъде ще се стигне когато пак си неин.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

2рата
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Re: о.О какво да правя>?<

Цитирай Първоначално написано от lp_feelthless
    Най-странното нещо в живота ми! - две момичета ме обичат по едно и също време, което е супер нереално за мене , защото не съм първа хубост , никой до ся не ми е признавал, че има чувства към мене и така изведнъж се появяват тези две обожателки. Темата НЕ е е*авка и искам сериозно да се отнасяте към мене и да пишете съвети.
    Та така: Едното момиче , което ме обича - е първата ми истинска любов. Много я обичах ( а може би и още имам чувства към нея ) и в крайна сметка тя тръгна с мене. Ходихме 3 месеца през които ни беше супер яко, + още един месец през който бяхме разделени, но пак си се държахме като гаджета. Но тя постоянно говореше за двама от най-добрите ми приятели - кой колко я кефи колко са яки и т.н. Ся няма да ви споделям всичко, но тфа е ситуацията горе-долу. А другата се появи в живота ми преди да речем 1 месец, когато първото момиче тръгна с друг (ние отдавна си бяхме разделени но все пак постоянно бяхме близки). Та това второ момиче ма си кефи и ся от както има чувства към мен сме в по-близки отношения, но не ходим. И след като първото момиче разбира за нас се оказва , че тя имала силни чувства към мен и иска да се съберем . Ииии ся ми е супер ши*ано и незнам какво да правя! Моля за помощ
    мен ако питаш загърби миналото, а гледай настоящето

Град
    \/!|)!|\|
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    най-добре така

Миналото си е минало!Мога да ти кажа че повечето момичета когато получат дадено нещо вече не го искат така че няма смисъл да си това нещо!Гледай напред
    Trust me, anything you can do
    I can do better than you

Пиши после как са се развили нещата и с двете

Ако и ти имаш чувства към новата, тръгни с нея

Миличък аз смятам че първото момиче е вятър работа...в смисъл вие сте си били заедно но тя непрекъснато е говорила за твоите приятели тия глупости..което на мен ми се струва детинско и тъпо...Аз също не бих го търпяла...Ъм...и по една или друга причина вече не сте заедно...но когато тя е разбрала за другото момиче и хоп...айде пак те харесвала Тъпо ми се струва...смятам първото момиче го остави в миналото...щото тя май не те обича истински...когато те има не те иска а когато се опитваш да си изградиш връзка и щастие тя се появява и решава че те иска...
    За второто момиче не си направих никакви изводи,щото ти почти нищо не си писал...но в крайна сметка нищо не ти пречи да опиташ с нея А ако не се получи,минаваш на следващата Успех

Fallen`Angel \/ napulno vqrno e tova deto go kazva6

Ми кфо да стане...бях малко време с втората но осъзнах колко много обичам първото момиче...искам да съм с нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си