- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- о.О какво да правя>?<
ми добре аз до колкото разбрах ако първото момиче от така по гадничките дет обичат да въртят хората на пръс може да го прави за да ти стане гадно и да я изоставиш втората и порсе първата те изстави и да си в гадно положение,но ако не е от тия фръцлите (все пак ти си прецени щот ти я познаваш най-добре) има две възможности
ако към втората испитваш по силни чуства от първата (което е рядкост защото старата любов не храща ръжда) тръгни с нея все пак първата вече си е изгубила шанса , но ако мислиш че все пак първата е тръгнала с онова момче само за да те забрави защото е мислила че може и да не потръгне тогава поговори с нея ... ама чакай са немога да продължа щот не знам за ко сте се разделили и кой пръв е скусъл ти с нея или тя с тебе ...тъм мн не ти помогнах ... трябва още да си посъбера мислите![]()
Bring it on baby.. I taste good!
trugni s vtoroto momi4e, zavsisi kakvo 4ustva6 kum neq i kum drugata de. Produljavai napred a ne se vru6tai nazadNormalno pak da se seti za teb sled kato e razbrala 4e drugo momi4e te jelae, vinagi stava taka. 4ovek v pove4eto slu4ai ceni tova koeto e imal sled kato si e propilql 6ansa da go ima
![]()
Бих тръгнал с второто момиче и бих се опитал да запазя отношенията си със старата. Бившата е осъзнала, че има чувства към теб, но зашщото си мисли, че ще те изгуби. Ако тръгнеш с първата и тя види, че те има ще изгуби интерес пак и вече няма да имаш избор да бъдеш с някой друг..Та, аз бих избрал новата![]()
![]()
Съгласна съм... и аз бих направила такаПървоначално написано от Fallen`Angel
![]()
по добре избери второто момиче се пак ако първото те обичаше толкова силно една ли би казала ми добре трябва да си блала... освен ако докато сте си били гаджета не си е харесала и др ама вече не знам а и все пак тя ти е казала КОЛКО МН ТЕ ОБИЧА чак кат е разбрала че др момиче те харесва...според мен е по правилно да тръгнеш с второто се пак първото момиче вече си е загубило шанса а и ако те обича би ти го казала по рано а не чак кат те хареса вече друго момичеако ме разбра де
Bring it on baby.. I taste good!
Ако тия двете момичета се познават може да те ебаватНадявам се да не е така разбира се.. Другото което е.. Ами не можем да ти кажем кво да направиш.. Хората са казали "Не поглеждай назад", но понякога си заслужава да се обърнеш.. А понякога не и трябва да продължиш напред.. Не знам ти сам можеш да си прецениш коя от двете ти е повече на сърцето..
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Твърдо за втората мацка.....и дано наистина не са в коалиция, а ако са - праете 3ка![]()
Сериозно - дай наистина с втората. Такива иди ми дойди ми като на първата и шаврантийски номера щом отсега ги е почнала представи си докъде ще се стигне когато пак си неин.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
2рата
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
мен ако питаш загърби миналото, а гледай настоящетоПървоначално написано от lp_feelthless
най-добре такаПървоначално написано от Fallen`Angel
Миналото си е минало!Мога да ти кажа че повечето момичета когато получат дадено нещо вече не го искаттака че няма смисъл да си това нещо!Гледай напред
![]()
![]()
Trust me, anything you can do
I can do better than you
Пиши после как са се развили нещата и с двете![]()
Миличък аз смятам че първото момиче е вятър работа...в смисъл вие сте си били заедно но тя непрекъснато е говорила за твоите приятели тия глупости..което на мен ми се струва детинско и тъпо...Аз също не бих го търпяла...Ъм...и по една или друга причина вече не сте заедно...но когато тя е разбрала за другото момиче и хоп...айде пак те харесвалаТъпо ми се струва...смятам първото момиче го остави в миналото...щото тя май не те обича истински...когато те има не те иска а когато се опитваш да си изградиш връзка и щастие тя се появява и решава че те иска...
![]()
За второто момиче не си направих никакви изводи,щото ти почти нищо не си писал...но в крайна сметка нищо не ти пречи да опиташ с неяА ако не се получи,минаваш на следващата
Успех
![]()
Fallen`Angel \/ napulno vqrno e tova deto go kazva6
Ми кфо да стане...бях малко време с втората но осъзнах колко много обичам първото момиче...искам да съм с нея